Pierdolnięci zawsze uśmiechnięci [2956]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kaczor

Piszcie jakie odgłosy wydajecie z siebie w różnych sytuacjach :)

>osobiście... tego nie da sie opisać to trzeba przeżyć

hyhyhy
  • Kasia

hahahahahahaahahahaha phihihihihhihihi
    i zawsze jakoś inaczej ^^
  • muminek

pierdolniete odglosy....? O.o xD
  • Kaczor

ho ho ho ho ostatnimi czasy
  • Ewelina...

moja kumplea ost. stwierdziła że śmieje się jak dziki tukan..i jest "walnij tukana"... no więc..m.in. tak się śmieją pierdolnięci...
  • Niusia....

to trzeba przeżyc..... ajjjjjjjjjjjjjjjjj aż mi wstyd w kinie na komediach ..... śmieję się zawsze i ze wszystkiego.... a jak długo bede żyła; d
  • Anonim

bardzo smiesznie i glosno;];]
  • Felicjana

szczerze; ] ii charakterystycznie hahahah:D <LLOL>
  • martha..

ja buahahaha...jak zwykle najgłośniej z całego serca...:DD
  • Bełata.

Ja jak się śmieje....to wybucham śmiechem czyli mniej więcej tak to brzmi" buhahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaa " i przeważnie na końcu zaciągał " aj" czyli "buhahahahahahahajjjjjj" a jak tylko tak przyśmiewam to jest hehehehe....ale kiedy jest naprawdę rycie to jest bardzo długie i głośne"buhahahahahahahaaaaaaaj aaaaaaaaaaa" i bez dech; ];];];]
  • Anonim

Smieja sie jak nekrofile w kostnicy heh...yh....ah.......uh...i od poczatku
  • Miss Independent

no sama nie wiem xD ja jak się rechoczę to nie mogę przestać;)
  • Anonim

Ja razem z kumpelami śmiejemy się na pełen głos. Zawsze inaczej ale zawsze razem :P
  • Anonim

hahahahahhahihihihohohohhehehe h z charakterystycznym swinskim akcentem na koniec: chrum
  • dudek.

Zaciąga się nosem a potem przydługie HAHAHAHhhhhh aaa z akcetem na A, i fikołkiem do góry dnem :)
  • Ania

ja chrapoczę jak świnia;D
  • Kaczor

ho ho!
  • Anonim

prawie jak Doda :)
  • karola

oojoj ciezko tak opisac...
    ale ja zawsze na caly glos wybucahm takim "pffffffff" i pozniej "hahahahahahahahaha" i az do utraty tchu. Nastepnie nie wydjae zadnego dziweku tylko sie trzese i trzymam sie za brzuch a jak odpoczne to wszystko od nowa :D
    o!
  • Anonim

nio .. Doda wymiata :)

hiihiihii
| |

Tutaj są osoby, które są zawsze uśmiechnięte i mają lekkie odchyły. Jeśli nie są uśmiechni...

Fotki

Miejsca grona (0)