PIERDOLE NIE ROBIE!!! [7579]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • mir123bych

Jest wiele banków na rynku.... wiele KK, ale którą wybrać? Czy macie jakieś preferencje ? Jakie WY karty możecie polecić jakie lubicie (z jakiego banku?

Jakieś rabatowe:/?
  • Anonim

ebueeeee
  • Anonim

Stelmach, wypierdol tego blimpa bo taki z Ciebie legionista jak z koziej dupy trąba :)
  • Aman

pieniądze najlepiej trzyma się w szafie lub też w piwnicy , konta bankowe sa niebezpieczne a z karty pieniadze moze pobrac przybrudzony bułgar http://www.tvnwarszawa.pl/28415,158...
  • Anonim

bank HSBC
  • Aman

> bank HSBC

ta jasne , zajebisty bank , oplata a prowadzenie rachunku 100 zl miesiecznie. i jeszcze zeby otworzyli rachunek trzeba wsadzic 150 tysiecy zl . a jak juz sie wsadzi to oprocentowanie na biezacy rachunku to 0,1 %.a i za przelewy internetowe do innego banku 10 zeta za przelew :D zajebiscie mozna powiedziec wspanialy bank dla naiwnych :)
  • Anonim

daj spokój misiu, napisała biorąc pod uwagę fakt tych 150000, a Ty teraz masz pomyśleć, że ma tam konto:) lansik:* hihi
  • Sadek-DC4LIFE

teraz jeszcze proponuję koleżance podać pin i gdzie często bywa :)
  • Anonim

a ja Tobie proponuję uzmysłowić sobie, że nie posiada tam konta:)

myślcie trochę bo wam najebie w końcu:) hehe

Swoją drogą - Sadek? przed Tobą bojowe zadanie:) opierdolisz mi boki bani na łyso:) planuję konkretną wyspę:)
  • mir123bych

>Aman napisał
    >> bank HSBC
    >
    >ta jasne , zajebisty bank , oplata a prowadzenie rachunku
    >100 zl miesiecznie. i jeszcze zeby otworzyli rachunek
    >trzeba wsadzic 150 tysiecy zl . a jak juz sie wsadzi to
    >oprocentowanie na biezacy rachunku to 0,1 %.a i za przelewy
    >internetowe do innego banku 10 zeta za przelew :D zajebiscie
    > mozna powiedziec wspanialy bank dla naiwnych :)

tyle kasiory masz? pffffffffff ja tysiąca nawet nie mam... KK w HSBC nie widze, albo slepy jestem
  • Aman

proponuje czytać ze zrozumieniem.
  • Sadek-DC4LIFE

>M3G napisał
    >a ja Tobie proponuję uzmysłowić sobie, że nie posiada
    >tam konta:)
    >
    >myślcie trochę bo wam najebie w końcu:) hehe

to Ty wreszcie zacznij myśleć metro gogusiu i zrozum,że możesz jedynie najebać się sam jakimś alkoholem,a nie komuś :]

>Swoją drogą - Sadek? przed Tobą bojowe zadanie:)
    >opierdolisz mi boki bani na łyso:) planuję konkretną
    >wyspę:)

toś mnie rozbawił...już Ci mówiłem,że nigdy więcej nie zabieram się za obcinanie Twego jęczącego jak stara baba łba :)
  • Anonim

To nie moja wina, że ostatnim razem strzygłeś mnie jak paralita:) na szczęście instruktaż i bhp mamy już za sobą, tym razem nie powinno być tak źle:)
    bynajmniej chcę skasować tylko boki:)
  • Anonim

wg mnie nie było tak źle:P
  • Sadek-DC4LIFE

Podobnie jak nie moja wina Karol,że byłem przyzwyczajony do strzyżenia porządnych mord,którzy nie jęczą przez dwie godziny przed lustrem na każdy pojedynczy niby odstający gdzieś włosek...i powtarzam: nie ma opcji "tym razem"
    i jak rozumiesz zdanie: "bynajmniej chcę skasować tylko boki" ? :|
  • Anonim

ano tak Drogi Sadcze, że chcę pojechać po bokach na zero i na górze zostawić pokaźną kępę, w sumie miałbyś ułatwione zadanie bo przedwczoraj coś tam cudowałem ale nie zerówką:) więc ogólny zarys już jest:)
  • Sadek-DC4LIFE

bynajmniej raczej mało pasuje w tym kontekście :]
  • Aman

co za wieśniacka fryzura
  • Anonim

i właśnie dlatego nigdy nie będziesz krejzolem:) borciuchu:)
  • Aman

>Aman napisał
    >co za wieśniacka fryzura

Megatłok? japa :)
  • 1
  • 2
| |

chamstwo,grubiaństwo i koszarowy humor...wejście na własne ryzyko... PAMIĘTAJ WCHODZISZ NA WŁA...

Fotki

Miejsca grona (0)