-
Kocham Moje Dziewczyny !
Drodzy Klubowicze,
W obliczu nadchodzących informacji o pogorszającym się stanie zdrowia Ojca Świętego, zdecydowaliśmy się odwołać imprezy, które zaplanowaliśmy na najbliższy weekend i nie otwierać Piekarni w te dwa dni.
Serdecznie przepraszamy ale jesteśmy szczerze przekonani, że Tak Trzeba!
Pracownicy i właściciele Piekarni
- oto mail który dostałem dzisiaj o 21.24 z biura Klubu-
Nie wiem jak wy, ale ja popieram ich decyzje.
Wkońcu Ojciec Św. jest Królem Narodów.
;( - "Czarna wstąrzka" -
Katarzyna Kozłowska
popieram ta decyzje tak byc powinno, zreszta i tak sie odechciewa gdziekolwiek bawic jak ktos tak wielki umiera:((( -
Grono.Net
i pieksa po raz kolejny pokazala ze trzyma poziom. bravo
[bez ironii] -
!!!a(I)gaci(YO)u!!!
-
-
ponczek
Ja tez sie pod tym podpisuje, pewnie zawsze sie znajdzie ktos kto uzna to za idotyzam ale coz.... .Sluszny krok wlascicieli!! -
s314ryt
b dobrze..
w barbie natomiast, jak to na gronowym forum stwierdaja, taniec jest dla nich modlitwa, a wiec beda sie modlic..
funky, jazzy, bouncy i w ogole cool ...
n/c
-
Grono.Net
-
Anonim
jestem za pete ma racje piekarnia pokazala wysoki poziom:) ja dzisiaj nigdzie nie wychodze. umiera wielki czlowiek...:( -
kat
-
Monika
Piekarnia zachowała sie bardzo honorowo i moim zdaniem za jej przykładem powinny pójść wszystkie szanujące sie kluby. Taniec to nie modlitwa tylko w tym wypadku brak szacunku i kiepska wymówka.
[*] -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
nawet jakby klub byl otwarty to nie sadze zeby ktos w ogole przyszedl...
kazdy przezywa zalobe na swoj sposob...smutek..:( -
I am who I am
Z tego co pamietam to Pieksa zawsze wyznaczala pozytywne trendy i mimo iz ostatnio troche os tego odchodzi to pomysl z odwolaniem imprez jest jak najbardziej pozytywny i godny nasladowania.
-
Anonim
nom pieksa bardzo ladnie sie zachowala,szkoda ze nie wszyscy poszli w jej slady:( -
Anonim
-
aga:*
-
I am who I am
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne