-
>tvpiaseczno napisał
>Z przykrością informujemy, że Stadionu Narodowego w
>Piasecznie nie będzie. Był to niestety tylko żart prima
>aprylisowy. Wszystkich zawiedzionych przepraszamy.
dowcipnisie :p -
Gregory Sokalsky
hmmm zwołać ekipę Pana Jurka, pozbierać składki + fundusze z Unii i dotacje z Piaseczna i otwieramy TV większe od TVN'u; -) -
axel
-
M@rtin
Jeżeli jesteś świadkiem zdarzenia i chciałbyś nas o tym poinformować, to nie trać czasu - zadzwoń lub wyślij SMS'a na numer: 0512-29-82-83. Możesz także wysłać do nas informację o wydarzeniu mailem na adres: tvpiaseczno@wp.pl oraz info@powiat-piaseczynski.info
więcej informacji: http://www.powiat-piaseczynski.info...
Zespół TV Piaseczno oraz Prywatny Serwis E-Mieszkańców -
-
tvpiaseczno
Zapraszamy do obejrzenia reportażu z I Mistrzostw Samorządowców powiatu piaseczyńskiego. Hala GOSIR 5.04.2008r -
tvpiaseczno
Zapraszamy na relację z meczu juniorów młodszych KS Piaseczno-Pogoń Siedlce. Mecz zakończony zwycięstwem KS Piaseczno.
http://www.tvpiaseczno.pl -
tvpiaseczno
Pierwszy sukces tvpiaseczno. Urzędnicy gminni szybsi od telewizji. Zanim skończyliśmy zbierać materiały na temat reportażu teren wokół bramy nr 2 został uporządkowany. Zapraszamy do obejrzenia reportażu. -
tvpiaseczno
Relacja z wypadku na skrzyżowaniu przy Tesco dostępna na http://www.tvpiaseczno.pl -
Kcr
a gdzie jakieś komentarze do tego matariału? chyba wart jest tego temat żeby ktoś się wypowiedział ze służb ,itp, itd?
zginął ktoś?
Ps. W reportażu z poboru jest nieprawdziwa informacja o Marcinie Z.
Mimo, że nie wygląda to jest z rocznika 88...
:] -
dawno to już zauważyliśmy :p
ten komentarz do reportażu bardzo marny, zero jakiś uczuć. dziwnie mi sie go słuchało. -
tvpiaseczno
Wczoraj nikt ze służb nie chciał udzielić żadnych informacji (powiedzieli, że nie mogą udzielić informacji dopóki nie przesłuchają obydwu stron), dziś natomiast, żadnych nowych informacji nie mieli. Jeśli dostaniemy nowe informacje komentarz zostanie zmieniony. -
.:Jacenty:.
Czepiacie się
I tak Tv Piaseczno zrobiło kawał dobrej roboty.
Gdyby nie oni to o wypadku byśmy przeczytali pięć linijek w Kurierze Południowym.
-
>marcin napisał
>ten komentarz do reportażu bardzo marny, zero jakiś
>uczuć. dziwnie mi sie go słuchało.
i te ą ę. przesada. -
axel
material zdecydowanie za dlugi do tego voiceovera na poczatku. no ale rozumiem ze nie dalo sie wyciagnac informacji -
tvpiaseczno
Zgodnie z wcześniejsza zapowiedzią, że ok. 10 kwietnia ujawnię kto stoi za piaseczyńską niezależną telewizją internetową ujawniam się.
Nazywam się Mariusz Kujaszewski i jestem wlaścicielem zakładu fotograficznego FOTO EXPRESS KUJASZEWSKI w Piasecznie przy ul. Sierakowskiego 12c. Pod tym adresem znajduje się także studio TVPiaseczno.
Wiele osób mnie zna i było świadkami mojej pracy z kamerą, ale wielu mieszkańców dołączyło do społeczności piaseczyńskiej w ostatnich latach i jest mniej zorientowana. Zapraszam wszystkich miłośników i sympatyków TVPiaseczno do wspólnego tworzenia programu . Z radością informuję, że w okresie od Niedzieli Palmowej/ praktycznie start telewizji/ do dnia dzisiejszego licznik na serwerze zanotował ponad 5400 unikatowych IP a wszystkich wejść w tym okresie było ok 6500. Z każdym dniem oglądalność się zwiększa/dochodzi do 700 wejść dziennie/ i bardzo się ciesze, że jest tak duże zainteresowanie tym nowym i niezależnym medium w Piasecznie. Będę się starał wraz z zespołem redakcyjnym robić co raz lepsze i ciekawsze reportaże związane z naszym miastem. Na razie tylko miastem i gminą w przyszłości planuję rozwinąć zakres o powiat oraz tworzyć specjalny program sportowy. Bardzo dziękuję Panu MARCINOWI BORKOWSKIEMU dzięki któremu udało sie szybko nagłośnić powstanie tej telewizji. Będziemy ściśle współpracować dalej przy tworzeniu programu, a na łamach http://www.powiat-piaseczynski.info będziemy prowadzić wymianę zdań i opinii o tvpiaseczno, o programie, reportażach i tu będziemy informować o planach na przyszłość.
_________________ -
Arek Felczyński
>nazwa ekranowa napisał
>z tego co słyszałem TV Piaseczno to wytwór pana
>Kujaszewskiego
pisałem juz o tym wcześniej; )
życzę owocnej pracy! -
tvpiaseczno
Juz do obejrzenia kolejne nowe cztery reportaże na tvpiaseczno.pl. Myślę, że tematy są ciekawe i wzbudzą zainteresowanie nie tylko mieszkańców ale także i samorządowców. Polecam "PYTAMY..." a także reportaż z Urzędu Pracy w Piasecznie.
W przygotowaniu kolejne reportaże przede wszystkim sportowe/ awans KS Piaseczno- koszykówka kobiet do I ligi/ oraz mecz derby Piaseczna w piłkę nożną.
Nowy cykliczny program od piątku "ALE TYDZIEŃ" . Zapraszamy już w piątek 18.04 wieczorem. Program ten będzie się zmieniał w każdy piątek w godzinach popołudniowych. Będziemy w nim informować m.in o imprezach weekendowych w Piasecznie i okolicach. Prosimy o informacje na temat imprez na e.mail tvpiaseczno.pl oraz powiat-piaseczynski.info
-
tvpiaseczno
Pierwsze wydanie ALE TYDZIEŃ już na stronie telewizji piaseczyńskiej. Czekamy na opinie.
Następne wydanie już za tydzień. Redakcja. -
krzychu
Może ciekawe , ale strasznie drętwe (szczególnie pani , która czytała) . Pomimo tego życze powodzenia :)
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Piaseczno
- Załóż własne grono tematyczne