-
..a może to mój chory sen?..
wiecie moze ile kosztuja studia politologii zaocznie na UW?
bo chcialbym tam zlozyc papiery, tylko nie wiem jakie sa koszty:/ -
Użytkownik zalatany
pytanie akurat dla klasyków... :\
proponuje sikierować się bezpośrednio na politologie...
ewentualnie na grono UW
badz FORUM UW -
Anonim
O, zabłąkana duszyczka, trafiła przez przypadek do Piekła Klasyków, wrrrr!!!!
no ja nie wiem ile taka przyjemność moze kosztować, a nie lepiej do nas przyjść, chłopcze?
invitamus, hiehiehie!
-
faktycznie:( sorry za pomylke ale nie mialem sie do kogo zwrocic..;) a tak na marginesie to w koncu zlozylem na filologie klasyczna. fajnie tam jest? duzo jest wlasciwie chetnych? bo jestem po 2 egzaminach i nie spotkalem NIKOGO kto by na to zdawal; ]? -
-
Anonim
no coś Ty?
nas tu całkiem sporo jest, i wszyscy najwyraźniej się czujemy świetnie, co widać po naszych dyskusjach :D
wpadaj, wpadaj, będzie super :D
hiehiehie -
a Ty markiza na jakiej filologii jestes? na klasycznej moze?;> jest tu w ogole ktos z klasycznej?:] -
Anonim
-
a to znowu przepraszam, gdyz nie wiedzialem;] wybaczycie mi? proosze;> -
Anonim
-
Le petit
Stara Miłosna? Ktoś kiedyś tam imprezę robił. Nawet Ednę zaprosić chceli, ale ona wtedy fju, fju, daleko była. Oj najdalsze przestworza kosmosu mnie gościły. Tuż za rogiem galaktyki Sombrero (M104) oddalonej od Drogi Mlecznej o mniej więcej 13 megaparseków - gdyby ktoś pytał. No cóż praca. Za chlebem człowiek podróżować musi.
Edna Mode. -
-
Le petit
Kochane dziecko!
Tu tzn gdzie? Masz na myśli niedawne moje miejsce pracy, rzeczoną galaktykę Sombrero? Czy tę Twą Starą a Miłośną, hyyyy?
Edna Mode -
Użytkownik zalatany
-
Le petit
Zbłąkana duszo? To do mnie? Spiesze wyjaśnić, iż ja za tak ową uchodzić sobie nie życzę. Ze mnie to światowy, tfuu, co ja plotę, intergalaktyczny pracownik. A co.....suksesy się odnosi, to i poropozycje od różnych nadchodzą.
Edna -
Anonim
-> Marcinie,
i Ty się na naszą nieziemską, pozazmysłową filologię zapisałeś i teraz nam będziesz na gitarze grywać do Homera, wypraw Cyrusa i dialogowań zmarłych??
:>
-
Le petit
OOooooo ktoś tu wspomina o moim horrorze obecnym. Z Cyrusem to ja obecnie walczę. Szkoda wielka jedynie, że odpadł z rozgrywki tak wcześniej.
Ale za to być tylną strażą, to jest coś.....
Edna - pohlipując piczową herbatę, z papieroskiem w ręku rzekła.
Ps. Czy Marcin wie, o czym my mu tu prawimy w ogóle i w szczególe? To politolog chyba przecie. Choć i jedno i drugie z logosu się jakoś tam wywodzi. -
Użytkownik zalatany
Edno... ta dusza co sie zblakala, to oczywiście było do Marcina...:)
bedzie kolega brylował na historii:D -
dama z łasiczką
filologia klasyczna na marginiesie??? przeciez to kierunek dla elit!!!! -
nikt
-
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne