- 1
- 2
-
emra
konkurs wygrywa ten, kto jest z mojej szkoły i tu trafi sam :)
*. ewentualne nagrody nieustalone są jeszcze... jak ktoś wygra to się można nad zastanowić nad czymś konkretnym. -
Anonim
-
emra
Bodziu! wygrałeś batona :P zgłoś się przy najbliższej okazji... o ile będę miał kasę przy sobie; ) -
kamsz
-
-
emra
-
Anonim
-
Larme
Wygrałam! Trafiłam sama :d haha jstem wspaniala :D PG 6 rulesssss!!! :D -
emra
hm, to może powiedz coś jeszcze o sobie oprócz wpaniałości :P; ) bo niestety jakoś Cię nie kojarzę; p -
Larme
a bo ja pierwszak jestem:P mimo ze rodzona w roku1991:D alem poszlam o rok puzniej do szkoly :D Wienc jestem w kujonskiej klasie 1a booosko kutwa jest :D mysle ze na pewno mnie widziales bo mnie pelno w tej szkole :D a ja z was to kojarze tylko bodzia :D (bodziu radzio u mnie w klasie jest) :D -
Madzia
siema Bodziiiiiiiiiiooo przekarz gorące pozdrowienai dla Oli od sisów ]:-> -
Madzia
oooooooooooooo i Kamsz tu jest ,widze całą elite z kalsy hmm.... to juz chyba.....o boze nieeeeeee 3A!!! -
emra
a może lepiej ją zaproś na grono? powoli Sisy zbierają się w całość na gronie, czas na nadejście Oli :P -
Madzia
-
Anonim
ulala....:P tak ja tu z rzadka jestem ...i skomentowalabym coś ale moze nie bedziemy zaczynać co???:P -
Em.
-
Larme
milcia... a w ktorej z klas jestes? :> wiem, że w pierwszek ale dokladnie ktorej?Bo ja jestem w a tej gdzie aższeściuchłopaków na 24 dziewczyny; ) -
Anonim
-
|E|
-
Anonim
Powiedziałbym że tak,ale to był było naprawde perfidne kłamstwo.Btw.ewcia ładne zdjęcie w profilu :) -
|E|
hehehe duzo osób tak mowi:P (ola mi wybierała fotki do grona:P) thx;)
- 1
- 2