-
Pete
Kupie/ Sprzedam/ Zamienie/ Oddam - Oferty uznane za podróbki będą usuwane. -
Anonim
paco rabana ultraviolet woda po goleniu 80ml zamiast 100ml..znudziły mi sie ,80pln -
kalina
witam
sprzedam uzywane perfumy miracle forever
kupilam je w sklepie bezclowym jak wracalam we wrzesniu ze stanow
jest to niezywkle intensywny i trwaly zapach
butelka ma 75 ml zuzylam ok 8 ml (tak wykazaly moje skomplikowane matematyczne obliczenia; ))
cena do uzgodnienia (w sklepie zaplacilam za nie 70 dolarow)
posiadam oryginalne opakowanie -
Anonim
sprzedam nowe perfumy "Tommy girl 10".
50 ml.
cena: 60 zł
chętnych proszę o kontakt na priv :)
-
-
Pete
Proszę o zamieszczanie ofert zgodnie z regulaminem, post jednej Pani został już usunięty.
Oferta musi wyglądać podobnie do tej
------------------------------ ------------
sprzedam nowe perfumy "Tommy girl 10".
50 ml.
cena: 60 zł
chętnych proszę o kontakt na priv :)
------------------------------ ------------
Ew. link do oferty.
W przeciwnym wypadku oferty będą usuwane.
Pozdrawiam,; -) -
S
Witam,
Mam do sprzedania Pure Poison Diora (woda perfumowana) 50ml.
Cena : 160 PLN
Chetnych zapraszam na priv.
( niestety nie mam zdjęcia) -
Anonim
-
Marcin
Siemanko. mam bardzo dużo wszystkich marek i tanio popytaj się koleżanek kolegów znajomych mam dużo tanio i fajne zapachy marek lacoste Escada Chanel Calvin Klein itd. PIsać na gg 5400335. Możliwy odbiór osobisty na terenie Warszawy wysyłka na całą Polskę perfumy sprzedaje na alegro i mam samyxch zadowolonych klientów. -
Pete
Podaj przykładowe ceny kilku produktów. Ew. login na allegro inaczej kasuje post.
Pozdrawiam, -
Marcin
-
Pete
Żenada po prostu... Zostawiam treść zamieszczoną wyżej tylko dlatego abyście wszyscy uważali na takich sprzedawców. "100" gatunków perfum i prawie jedna cena... Było by za pięknie. Albo Acqua Di Gio 200ml za 110zł. Przestrzegam pisanie tego typu postów nie ma sensu bo od razu będę je kasował a użytkowników którzy je napisali blokował.
Wprowadzam nowy punkt do regulaminu
Tylko osoby które stale udzielają sie na gronie "Perfumy" mogą wystawiać TUTAJ swoje oferty.
Nikt nie chce kupować podróbek a jak chce niech szuka w innym miejscu podobnie do oferujących podróbki. A wciskanie kitu typu acqua di gio 200ml - 110zł jest już stare i nie modne.
Pozdrawiam, -
Migotka
Sprzedam/ ew wymienię:
Cerruti 1881 (30 ml)
Używane najwyżej kilkanaście razy.
Siostra, która też je kupiła, właśnie podarowała mi swoją buteleczkę, a ponieważ jej jest w połowie pusta, a dwie mi niepotrzebne, wymienilabym albo odsprzedałabym swoją. Perfumy oryginalne, zakupione w UK, niestety nie mam już paragonu. Zachowałam pudełko.
Ubytek jak na zdjęciu. -
MARTA
Witajcie.
Mam do sprzedania perfumy oryginalne sprowadzane ze Stanów. Wszystkie marki cena 100ml to 160-170 zł Jeśli ktoś będzie zainteresowany proszę pisać na priv -
Martina
Wymienię Moschino Couture,50 ml :) chętnie na Cinemę YSL, Rush lub Fragile EDT,ale jak ktoś ma inne propozycję to również rozważę :) -
.
-
.
I jeszcze pustą buteleczke po CK One scene albo z innej limitowanej edycji. BARDZO PILNE!! -
.
-
. ,
czy ma ktos do sprzedania ESCADE MOON SPARKLE 100 lub 50ml moze byc tester? -
reni
-
Pete
Gdyby nie te ładne zdjęcia to osunął bym to :P Bo temat dotyczy perfum; -) Ale co tam :P Pozdrawiam
Wesołych Świąt ! ! !