-
Monika
gadzet to całkiem fajne słowo....mi si epodoba cukiernica jets taka zgrabna i powabna...hahahah.......fartus zki kelnerek tez sa calkiem spoko:p a no i drzwi drzwi sa psotliwe strasznie...hahahah no i koniec;p -
FuKu
mrrr gadzet....mi sie podobaja rozowe poduszeczki;P iiii "pstryczek" do swiatla w lazience ha!i.. swiatelka.... -
Monika
o o pstryczku zapomnialam...jest taki inny orginalny...hahahah..poprostu fajny gadzet;p
-
Grono.Net
fajny gadzet..
hmm kółeczka platikowe na ścianie
sa na maksa
zajebiste, sama bym takie chciała:D
i fartuszek kelnerek też bym chciała -
-
Alberto POOL SAINT!
-
Grono.Net
ty pipo miaś zadzwonić do mnie
teraz to już lipa nigdzie nie ide z toba hahaha
a dzis ide chyba do opium a w czwartek na oficjalne otwarcie pedzacego krolika bo stas dal nam zaproszenia ulala jaki słodki chłopak:) -
andzia.
no proste, że kółeczka.
zakochałam się w kółeczkach.
ale wyniosłabym raczej kanapę. -
Anonim
cukiernica, kółeczka, światłowody w water closet
ale kanapa rzeczywiscie jest #1, i krzesełka w komiksowy nadruk ładnie by wyglądały u mnie -
jula
Ja chce taka kanape!
W ogole to najchetniej bym zamieszkala w Kroliku. Wszystko mi sie tam podoba :) -
Pawian
a ja taka toaletę *____* jest cudowna *____*
ah! i ta posadzka w szachownicę!*____* ^^
-
ex
-
jula
Na poczatku byly jeszcze cukierki przy drzwiach obrotowych i to było fajne, teraz jakies kwiatki tam stoja, bleee :P -
Pawian
-
Anonim
-
Anonim
jak kiedyś zmieniali w jakimś klubie wystrój to była licytacja mebli..
moze kiedyś tak bedzie w Kroliku...
ale wtedy jakie meble będą w zamian? -
Anonim
Te muszą zostać, bo są cudne, a ja najwyżej ten fotel jakoś wyniosę na nielegalu :) -
ex
Te meble robione są na zamówienie (i tu znowu spotykamy się z perfekcjonizmem w prowadzeniu knajpy) -
Ralph
Wszystko co mógłbym powiedzieć zostało powiedziane.
Powiem tylko, że te fartuszki są naprawdę suuuuuuuuuuuper :) -
Grono.Net
fotele sa najfajniejsze :P Widac je juz z daleka ja sie idzie ulicą hehe :D
p.s. obok pędzącego maja dobre lody jagodowe- polecam :] -
Karolek
mi sie najabrdziej podoba zegar na szybie namalowany i obraz z krolikiem...toalety jeszcze ni widizlam ale zdam relacje ^^" ... hłe hłe