-
Anonim
byl taki wątek kiedyś, przydał mi się i pomyślałam, żeby wznowić edycję:
jakich wykładowców i jakie przedmioty odradzacie, a jakie są do przejścia?
P.S. porady dot. życia w ogóle także mile widziane :D -
Anonim
doradzam chodzic w szaliku po wydziale bo wiater szaleje po halach korytarzowych;)
a o wykladowcach jeszcze nie wiem...jako pierwszoroczniak za malo ich znam;) -
utopian dream
osobiscie odradzam wszelkich zajec z pania malicka, chyba, ze ktos lubi sie przespac na zajeciach -
Anonim
Ale u Malickiej nie trzeba się za bardzo wysilać. Można poczytać, posiedzieć i jeszcze dostać za to punkty. -
-
Anonim
Polecam: przeclawski(mily dziadzio), błeszyńska(jakby caly czas jarala,latwo dostac 5), dębska(jak ta kobitka z kabaretu moralnego niepokoju,ale nie kazdemu sie podoba), sosnowska(absolutnie wzorowa nauczycielka filozofii i do tego sliczna)
odradzam: jakikolwiek kontakt z Rutkowskim i cala katedra biomedyki :> a takze z Szybiak (nuda), odradzam tez M. Jedrzejewskiego- (co prawda przemily, ale nudny i troche dziwny)
na zimne dni polecam tez grzane wino:
kupujemy butelke grzańca galicyjskiego, na 0,5l wrzucamy 12 gożdzików i opcjonalnie szczyptę cynamonu, podgrzewamy,ale nie doprowadzamy do zagotowania!! pijemy cieple, jesli rozgrzeje nas za abrdzo resztę można wciągnąć na zimno- tez jest smaczne :> -
agnusek
Jeśli mogę się wtrącić: 12 goździków to za dużo. A cynamon koniecznie! Najlepiej podawać w kubku z plasterkiem pomarańczy. -
Anonim
-
Kasia
-
martata
-
Holka Modrooka
jak dla mnie to 12 gozdzikow to za duzo, no chyba ze chcielibysmy Zrobic grzanca z normlnego winka no i tego cynamonu tez nie za duzo, grzaniec galicyjski jest juz troche przyprawiony wiec nie ma co przesadzac - badz co badz to ma miec smak wina :) smacznego -
KOSMITA
ja odradzam taka babke z niemca tylko ni kuta nie pamietam jak sie nazywa :) taka stara z meska fryzura i bezszczelnie nudna :) -
Anonim
-
Anonim
Ja podobnież jak ktoś wyżej polecam p. Przecławskiego i p. Błeszyńską. -
Anonim
A i ten, Czy jakieś lektoraty na wydziale są godne polecenia? Chodzi mi o francuski. -
Dix
Polecam zajęcia z Kopczyńską ("subkultury i kultura alternatywna"). Bardzo fajny przedmiot, chociaż jest to 5 godzin raz na dwa tygodnie przez cały rok. -
agata_b
co do translatoriow z francuskiego: zdecydowanie nie z Kopczynska! ona nie zna tego jezyka, a prowadzi translatorium, fajnie nie? mam nadzieje, ze w tym roku jest jakas altrenatywa dla Kopczynskiej... -
Anonim
kosmo jak możesz tak pisac, ta kobieta była taka miła, nigdy nie patrzyła się na nas tylko na ściane, nawet jeśli się do kogoś bezpośrednio zwracała, na pierwszych zajęciach powiedziała, że w trakcie niemieckiego nie wolno żuć gumy, ani palic papierosów, a jak przestałam do niej chodzić w połowie semestru to podobno jeszcze się dlugo pytała, kiedy wrócę.
a z wyglądu kompetentna nauczycielka jezyka niemieckiego - wypisz wymaluj - Helga :) -
KOSMITA
-
Anonim
odradzam babke z angielskiego..wojciechowksa bodajze ma na nazwisko...nudzi niesamowicie i ma swiszczacy akcent...ble... -
Anonim
odradzam babke z angielskiego..wojciechowksa bodajze ma na nazwisko...nudzi niesamowicie i ma swiszczacy akcent...ble...
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne