Pedagogika UW [1966]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Bartek

Witam,
    Po dłuuugiej przerwie:) zamierzam znowu próbować uruchomić bezpłatny kurs języka migowego. Kurs odbywać się będzie we wtorki od godziny 16 do 17.30 u nas w Instytucie. Zaczynamy 25.X
    Kurs jest "pilotażowy", gdyż będzie prowadzony przez naszych uczniów niesłyszących, których rodzice są neisłyszący w związku z czym ich znajomość języka migowego jest na bardzo wysokim poziomie i "czują" ten język.
    Chciałbym wpierw przeprowadzić 8 lekcji i jeśli odniosą sukces i zarówno Wam się spodobają jak i uczniowie sprawdzą się w nowej roli to z pewnością chciałbym go kontynuować.
    Natomiast muszę uprzedzić o minusach:) Tak jak pisałem będzie on prowadzony przez uczniów, ja będę obecny natomiast mam nadzieję, iż oni sobie poradzą. Nie mogę też zaproponować Wam zaświadczeń- jest to kurs bezpłatny i nie organizowany przez żadną firmę.
    Jeśli będziecie zainteresowani to napiszcie. Chciałbym stworzyć grupę maksymalnie 10-osobową. Lekcje będą prowadzone przez 2 uczniów (dzięki temu w trakcie ćwiczeń utrwalających dla 5 osób będzie przydzielony 1 uczeń).
    Bardzo proszę o bycie pewnym przy zapisach na kurs, czy możecie uczestniczyć w zajęciach.
    Terminy:
    25.10, 8.11, 15.11, 22.11, 29.11, 6.12, 13.12, 20.12
    jako że 1 listopada wypada we wtorek to chciałbym przełożyć zajęcia na inny dzień np. środę, ale jeśli dużo osób nie będzie mogło to po prostu zajęcia zostaną odwołane. Jednak zależy mi aby kurs pilotażowy został zakończony do końca grudnia i w razie jeśli uzyska Waszą aprobate i zainteresowanie to po prostu rozpocząć od stycznia kolejną część.
    Dodatkowe pytania proszę kierować wyłącznie na maila: b.wilimborek@gmail.com
    Pozdrawiam serdecznie,
    Bartek
| |

REGULAMIN GRONA wydziału PEDAGOGICZNEGO UW: 1. Nie dublujemy tematów (wszelakie ogłoszenia o prac...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (4)