Pedagogika UW [1966]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Mam takie pytanko o panią Naumiuk, pana Adama Frączka i panią Stelmaszuk... Czy ktoś może mi opowiedzieć jak wyglądaja takie zajęcia u nich? Czy są bardzo wymagający jeżeli chodzi o zajęcia obcojęzyczne?
  • *hania*

Droga Agato!

Pani Naumiuk marudzi trochę ale i tak na koniec wszystkim stawia 5 więc spoko (jeżeli chodzi o jęz ang. to istnieje wielka swoboda i ogólna pomoc w kwestii językowej).

Mr Frączek na każde zajęcia daje teksty do czytania i ze 2-3 kolokwia w semestrze ale na koniec też raczej dobre oceny a i ja miałam jeszcze prezentacje na zajęciach.

A co do pani Stelmaszuk to nie wiem jeszcze.
  • przeszczęśliwa narzeczona :))

Nie wiem jak na translatorium, ale generalnie omijałabym dr Stelmaszuk szerokim łukiem
  • Anonim

Dziekuje bardzo za odpowiedzi. To zdecydowanie ułatwi mi podjęcie decyzji.
  • *Kasia*

Czy ktoś z Was mógłby coś powiedzieć o którymś z tych konwersatoriów: "Manifestations and Conditions of Problem Behaviours in Adolescence", "Selected issues on the contemporary language education", "Pluralism and multicultural education", "Religious education in the UK", "Religious education in the UK", lub coś o tych prowadzących: James Conroy, Ewa Suchecka, Adam Frączek.
    Bardzo proszę o pomoc.
  • Ton

czy ktoś coś wie na temat powyższych konwersatoriów? Bardzo proszę o opinie!
  • student

a wiecie coś o p. Agnieszce Leśny i M. Leszczyńskiej
| |

REGULAMIN GRONA wydziału PEDAGOGICZNEGO UW: 1. Nie dublujemy tematów (wszelakie ogłoszenia o prac...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (4)