-
moni
POKÓJ DO WYNAJĘCIA!!!
Mały pokój do wynajęcia, 10 min pieszo do metra Służew,
5 min do Galerii Mokotów.
Pokój jest samodzielny, nieprzechodni, umeblowany.
Poszukujemy osoby (dziewczyny!) niepalącej, najlepiej
studentki, dbającej o czystość i szanującej cudzą
własność i czas!!!
CENA: 500zł+opłaty (ok.70-80zł); internet we własnym
zakresie.
Wolny od 10 lipca.
Kontakt: 600034462, lub gg 6076744 lub ankalipinska@gmail.com -
Marud
Pokój 12m do wynajęcia na ulicy Kwiatkowskiego (Gocław) w 93-metrowym mieszkaniu, częściowo umeblowany (szafa, komoda, kanapa dwuosobowa).
W mieszkaniu są 4 pokoje, w tym salono-kuchnia i mieszkają 3 osoby (para i dziewczyna, studenci). Poza tym dwie łazienki oraz duży taras. Nie ma zwierząt.
Supermarket Savia (Tesco) w bloku. Apteka 50m dalej. Do Promenady 15min busem, do CH Gocław 15 min na piechotę. Do centrum 20min. Ładny widok z okien.
koszt: 800 zł/ pokój - w tym już rachunki i internet bezprzewodowy.
Poszukujemy pary bądź jednej osoby (cena się nie zmienia bez względu na ilość osób).
Wolny od 17 lipca 2011. Oglądać można od już (preferowany najbliższy tydzień :)). Kontakt mailowy -pokoj_goclaw_1@wp.pl -
Natajla
Hej szukamy współlokatorki do mieszkania 2-pokojowego, konkretnie do dzielenia pokoju. Cena to 375 zł + prąd, co 2 miesiące koło 50 zł i woda. Pokój duży przestronny, wiec spokojnie jest miejsce na dwie osoby. Mieszkanie mieści się na powiślu ( śródmieście) koło mostu poniatowskiego. Doskonałe połączenie do Centrum i UW. Szukamy osoby spokojnej, niepalącej, utrzymującej porządek i niekonfliktowej. W mieszkaniu mieszkają 3 studentki (2 na 5 roku(ja studiuje u nas na wydziale) UW, jedna pracująca). Wolne od 1 września. -
Powietrze to mój żywioł!! :D
Szukasz ładnego mieszkania, w fajnej lokalizacji, gdzie tynk nie leci Ci na głowę?
Poszukuję 5~6 studentów. Mam do wynajęcia nowo wybudowany dom na Goclawiu(Praga-Południe) - 160m2 wraz z działką 400m2. W domu posiadam dwie łazienki oraz 5 pokoi. Dom kończy się wyposażać - jest to wysoki standard. Sam również planuję w nim mieszkać - jestem studentem II roku PW. We wrześniu wszystko będzie gotowe :).
Orientacyjna cena jaka mnie interesuje to ok 800zł + opłaty.
Proszę o kontakt telefoniczny:728-966-025 lub e-mailowy: fenix1201@o2.pl
Pozdrawiam
Mateusz -
-
Nabuchodonozor
Szukam samodzielnego pokoju na Pradze płd lub Ochocie. do 500zł (w tym opłaty)
Proszę o kontakt przez gg 34383936 lub e-mail malgorzataporzycka@wp.pl -
shana
Witam
Szukam pokoju na co najmniej rok w okolicach metra lub po praskiej; ) stronie Wisły. Interesuje mnie wynajem pokoju w mieszkaniu bez właściciela z młodymi ludźmi koszt jaki mogę zaakceptować to 600-650zł .
Pozdrawiam
Elżbieta Pawłowska
Proszę o kontakt na gorono.net lub
503 49 88 51 -
<<Kasia>>
Mamy do wynajęcia pokój dla dwóch osób w mieszkaniu studenckim (46 m) przy metrze Imielin (1 min) :) W pokoju znajduje się łóżko, biurko, szafa oraz regał. Pokój wolny od zaraz.
Cena: 850 zł za pokój + rachunki (woda, prąd, internet - ok. 100 zł)
475 zł za osobę
tel. 604 606 597 -
plusia
Mamy do wynajęcia mały samodzielny pokój w centrum Warszawy (Rondo ONZ). Pokój jest umeblowany, cichy (mieszkanie znajduje się na IX piętrze w budynku nieco odsuniętym od głównych ulic), z dostępem do internetu, mieszkanie wyposażone we wszystkie potrzebne sprzęty. Okolica: w pobliżu liczne przystanki komunikacji miejskiej, dworzec PKP i WKD, centrum handlowe Złote Tarasy, sklepy i restauracje. Dogodny dojazd na wszystkie warszawskie uczelnie (na Wydział Pedagogiczny UW 5 przystanków tramwajem) W pozostałych dwóch pokojach mieszkają 2 studentki V roku. Cena za pokój to 650 zł/mies. + rachunki. Kaucja w wysokości jednego czynszu. Pokój wolny od zaraz.
Kontakt:
Paula 603 125 777 paulusia_sz@wp.pl
Magda 505 664 268 -
DAMIAN
Chętnie wynajmę mieszkanie dwupokojowe na Targówku przy ul. Bolesławieckiej o pow. 41m2, na 4 piętrze w budynku 10- piętrowym. Duży pokój 18m2 mały pokój 10 m2, kuchnia 5m2, przedpokój 4,5m2, łazienka 3,5m2 balkon około 5 m2 i piwnica.
Mieszkanie odnowione, klatka dodatkowo oddzielona od głównego trzonu i zamykana na klucz. Blisko znajduje się przystanek tramwajowy obsługujący linie:4,1,26,28 oraz przyst. autobusowy. Dojazd do Dworca Gdańskiego 15 min. tramwajami. W pobliżu park galeria Rembelińska, bazarek, Carefoura, Lidl i Biedronka. Umeblowanie do uzgodnienia. Cena 1300 zł + opłata administracyjna + opłaty licznikowe.
KONTAKT: kom. 510-617-960, dj_x@op.pl coś więcej piszcie;)
Zdjęcia mieszkania:
http://warszawa.gumtree.pl/c-Nieruc... -
Luiza Anita
Warszawa Śródmieście PLAC ZBAWICIELA
do wynajęcia pokój w mieszkaniu dwupokojowym w centrum Warszawy dla dziewczyny, czynsz 800zł plus opłaty ok 130 zł (w tym internet bezprzewodowy). Czwarte piętro, winda. Widok z okna na plac. Dogodny dojazd praktycznie wszędzie - metro politechnika. Dla osoby niepalącej i bez zwierząt.
kontakt: poddasze505@gmail.com
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne