Pedagogika UW 2007-2010 [300]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Agać

1) profilaktyka wad rozwojowych i chorob (opracowane wszystkie zagadnienia do zaliczenia przedmiotu + dodatkowe materialy z cwiczen)
    2) logika (ksero ksiazki Ziembińskiego "logika praktyczna" + notatki z zajec)
    3) biomedyczne podstawy rozwoju i wychowania (opracowany zakres wymagan egzaminacyjnych- czyli omowione wszystko co moze byc na egzaminie z biomedyki + lektura obowiazkowa "biologiczne i medyczne podstawy rozwoju i wychowania" Jaczewskiego)
    4) psychologia rozwoju czlowieka (ksero wielkiej ksiazki Turnera "rozwoj czlowieka"- lektura obowiazkowa; ksero kilku rozdzialow z ksiazki Harwasa "psychologia rozwoju czlowieka'- wszystko to, co jest potrzebne na cwiczenia i na egzamin)
    5) historia wychowania (ksero ksiazki Litaka, "zarys historii wychowania" Szybiak, teksty z roznych ksiazek ktore beda omawiane na cwiczeniach + II czesci repetytorium do egzaminu)
    6) filozofia (ksero wszystkich tekstow, ktore beda omawiane na cwiczeniach)
    7) psychologia ogolna (nie oddam ksiazki "wprowadzenie do psychologii, ale poswiece "koncepcje psychologiczne czlowieka" Kozieleckiego)
    8) wspolczesne kierunki pedagogiczne (opracowania tekstow, ktore sa wymagane na egzaminie + materialy z cwiczen, ktore sa potrzebne do zaliczenia koncowego kolowkium, a pozniej egzaminu)

jesli ktos jest zainteresowany to prosze pisac na priva.

pozdrawiam
  • ania. po prostu.

ja jestem zainteresowana! nawet bardzo! tylko nie wiem czy moja świnka skarbonka to wytrzyma, bo juz się zrujnowałam na podręczniki na psychologię :/

Mogłabyś podac ceny wymienionych pozycji ? I czy napewno nic się nie pozmienia, i będziemy korzystać z tych samych materiałów?
  • Anonim

podręczniki do psycho w gruncie rzeczy i tak nie są potrzebne; p wierz mi, ale spoko z Agatą zawsze można się jakoś dogadać :)
  • Agać

dzieki Freju:D
  • Anonim

prawda i tylko prawda :)
  • Anonim

Podpisuje się pod wypowiedzią Agaty- też mam mnóstwo materiałów dla pierwszego roku do sprzedania:

1. Cała biomedyka
    2. Cała profilaktyka
    3. Notatki z Logiki i ksero Ziembińskiego
    4. Psychologia rozwojowa- wszystkie potrzebne teksty
    5. Repetytorium z HW i opracowane wszystkie zagadnienia, które były na egz w tym roku
    6. Wszystkie teksty z filozofii
    7. Mnóstwo notatek ze współczesnych i trochę tekstów, a także sporo tekstów z wykładów pisanych słowo w słowo- nie pytajcie skąd i jakim cudem :D
    8. Wszystkie teksty z psychologie ogólną, łącznie z Wprowadzeniem do psychologii

przy kupnie całego kompletu- zniżka na tragarza :)

Freju, wiesz, że wisisz mi przysługę... :) :) :)
  • Anonim

9. i jeszcze notatki z etyki znalazłam :) hyhym!
  • L :)

to ja się piszę , na to :P
  • Anonim

no, to jak coś to priv do Agaty, bo była pierwsza, potem do mnie i dorzucę Freja gratis- on się nie obrazi :D
  • Agać

zglaszac sie zglaszac!!:)
    opuszcze nawet troche cene:P

ps- dzieki Moniko za szarmanckie zachowanie;):P/ odpale ci 2 zlote:P
  • Anonim

Mia przecież wiesz, że ja dla Ciebie wszystko :D

Mhm widzę, że rozkręcacie się dziewczyny z materiałowym szaleństwem...

Ja ze swojej strony dorzucę 3 grosze do wątku :) też mam SPORO materiałów (tak za około 120 - 150 zeta przy xerowaniu po 8gr strona) - oczywiście materiały nie są mojego autorstwa, a posiadanie takowych zawdzięczam głównie Agaci, Moniczce, Wiki i innym równie uprzejmym koleżankom (dziękuję koleżance z [teraz] III roku za sprzedanie biomedyki [świetnie opracowana]), które nie sposób wymienić z imienia i nazwiska, bo tak wiele ich było. Gromadzenie moich materiałów trwało dość długo i szczerze... większości z nich nawet nie przeczytałem; p jak widać na moim przykładzie, wcale nie trzeba tego robić...

Nie chce mi się bawić w dystrybucję itp. a po co góra materiałów ma zalegać na moich półkach, chętnie komuś ją odpalę; p teraz siedzę u kumpla, więc nie napiszę, co dokładnie mam, ale jak wrócę do domciu to dam znać...

Uwaga uwaga jedyna w swoim rodzaju promocja FURA materiałów za jedyne 50 zeta (żeby na melanż było; p) i piwo w Studencie tudzież innym przyjemnym miejscu :)
  • アグニェシカ

ja się również chętnie zaopatrze w tańsze książki:)
    mam nadzieje,ze pod koniec września będę miala jeszce u kogo..
  • dżej dżej

ale szczerze to jesteście straszni; p

rzozumiem, ze mozna handlować podrecznikami ale zeby notatkami handlowac?? 8-/ to jest chore moim zdaniem...

ale jak widać UW to jednak jest dziwna uczelnia.... ehh..
  • Anonim

nie rozumiesz- notatki to podreczniki, materialy- malo jest tam naszej wlasnej tworczosci i naszego dlugopisu.
    sprzedajemy tony kserowek z ksiazek, ktore trzeba przeczytac i wyuczyc sie- albo chociaz kojarzyc, wydruki z netu, opacowania, cale ksiazki skopiowane (Ciiii!)

Freju, wiedziałam, że mogę na Ciebie liczyć :) ciekawe tylko kiedy będę musiała za to dać Ci jakieś opracowanie :D No i Twoja oferta jest mocno poniżej kosztów 'produkcji' i stresu :) a pamiętasz jak stawalismy w kolejce do ksero po 8gr i zajmowalo nam to pol wykladow... :) od pazdziernika znowu sie zacznie :D
  • Anonim

No, coż powiedziałem, że nie będę zdzierał z ludzi, ale jak widać nie wszystkim to pasuje, że TRACĘ koło 120 zeta, ale cóż zawsze trafią się malkontenci; p
  • Anonim

skąpstwo mam po tatusiu
    a Ty szczodrość po kim?! :D
  • Anonim

Też po Tatusiu, tym z góry, homo homini homo est; p
  • Paula

no to dolaczam sie. jakby pierwszacy chcieli, to mam:
    1)b.dobre opracowanie wszystkch zagadnien z biomedyki i profilaktyki + xero materialow z podrecznika do biomedyki + jakies tam dodatkowe materialy na cwiczenia i wyklad (notatki itp.)
    2)opracowania pytan z historii + xero potrzebnych materialow z Kurdybacha(podrecznik) + wszystkie teksty zrodlowe na cwiczenia + b.dobre notatki z cwiczen
    3)notatki z psychologii ogolnej (wyklad+cwiczenia)
    4)notatki z psychologii rozwojowej (wyklad+cwiczenia)
    5)wiekszosc tekstow z "cholernych" wspolczesnych kieronkow; )

sprzedam niedrogo, bo i tak nie mam co z tym zrobic:)
    kontakt na priv lub tel.510 108 107
  • dżej dżej

a macie jakies materiały na dysku??

bo moznaby bylo zrobic plytke i ja rozrowadzic; D
  • Agać

wygodnicka sie znalazla! za darmo nic nie ma! to nie wolontariat:P
| |

Grono licencjatu Wydziału Pedagogicznego Uniwersytetu Warszawskiego. Lata 2007-2010.

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (2)