-
m.
Czy któraś z dziewczyn która wypożyczyła ksiązkę z której mamy zrobić "referaty" na zajęcia w styczniu, mogłaby ją zeskanować i wrzucić na chomika lub gmaila?
Bardzo proszę,bo książek było b. mało..
pozdrawiam
m. -
*Kasia*
przyłączam się do prośby książki były dwie 1 w buwie druga na WP, nawet nie ma jak skserować, bo to jest na 4 a teraz większość jest poza Warszawą.
Wesołych Świąt -
Gosia
a wiecie może czy tą książkę da się gdzieś kupić? bo tam gdzie patrzę, są wszystkie tej Podolskiej, oprócz tej :-/ -
Ela - nie Elżbieta
-
-
Gosia
ale ona pewnie dopiero w poniedzialek bedzie otwarta, a ja mam zajecia na 10; P -
Ela - nie Elżbieta
ja też :) nie przejmuj się. ja też nie mam tej książki. Przecież nie może wymagać że to zrobimy jak nie ma książek nigdzie. Nie będziemy przecież ich kupować na 3-minutowe referaty :) -
m.
-
m.
czy kolokwium jest na ostatnich zajęciach?
dzięki za info
pozdrawiam
m. -
Ela - nie Elżbieta
Mam prośbę do wszystkich dziewczyn, które miały referaty na zajęciach "dziecko i muzyka", żeby przesłały swoje notatki lub materiały, z których korzystały na wczesnoszkolnego maila. Myślę, że ułatwi to nam wszystkim zaliczenie :)
Z góry dzięki! :*
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne