Pedagogika UW 2007-2010 [300]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • MADaline

no właśnie chyba tak...ogólnie kiepsko to widzę. w dodatku z tego co widziałam niektóre translatoria nie są obowiązkowe więc chyba w poniedziałek nie będzie można się na nie zalogować. co za los;)
  • Anonim

myślę,ze translatorium a przedmiot z oferty obcojęzycznej uw tocos innego.Na pewno u dr.stelmaszuk jest translatorium.
  • アグニェシカ

ja w zeszlym roku nie moglam sie zapisac na sem letni, w tym na zimowy nie bylo problemow
  • m.

już; )
    wrezcie poszło łatwo :)

pozdrawiam
    m.
  • dżej dżej

działa wam rejestracja????
  • Anonim

Tak, ale tylko na zajęcia poszczególnych specjalności, na fakultety rusza 19-go, bo została na prośbę studentów przesunięta.
  • Anonim

a no i jeszcze na jakieś monografy, no ogólnie wszystko oprócz faKultetów:)
  • dżej dżej

ZAJEBIŚCIE..A MI NIC NIE DZIAŁA -_-
  • Pineska

Czy znalazłby się ktoś taki - np. z ogólnopedagogicznej z przedszkolną lub z EPJ, kto mógłby się ze mną zamienić...

W czwartek o 8:15 mam zbitkę dwóch przedmiotów, ponieważ inne grupy są zajęte. Miałam pecha. Usos akurat mi nie działał. Chciałabym się zamienić z czwartku z 8:15 podstawy diagnozy i terapii pedagogicznej na środę(grupa bez znaczenia) lub dziecko i przyroda z czwartku z 8:15 na poniedziałek o 10:00.

Czy orientujecie się jak wygląda pracownia metodyczna w 2. semestrze? Czy to w ramach praktyk? Bo jeśli tak, to mój problem nie istnieje, ale jeśli nie - to znów mam we wtorek zbitkę:|.

Czy ew. mógłby ktoś zrezygnować z dziecko i sztuka o 11:45 w poniedziałek? Ponieważ niestety ja o 13:30 mam seminarium i znów będę miała zbitkę... Chociaż tu będę liczyła, że pan jest wyrozumiały...

Takiego pecha przy rejestracji jeszcze nigdy nie miałam. Gdyby zdarzyła się dobra duszka, która chciałaby sie zamienić będę dozgonnie wdzięczna.
  • MADaline

hej, czy wiecie kiedy będzie można zarejestrować się na inne fakultety? ze studium uzupełniającego np?;)
  • Anonim

Pomyślałam, że napiszę tutaj, bo zauważyłam coś dziwnego na stronie Wydziału:
    http://pedagog.uw.edu.pl/dzienne/ko...

Rejestracja na zajęcia oferowane przez Wydział Pedagogiczny zaplanowana jest w dwóch turach

I tura

21:00 15.06.10 - 23:59 20.06.10– V rok studiów magisterskich, II rok studiów drugiego stopnia oraz III rok studiów licencjackich pierwszego stopnia

21:00 22.06.10 -23:59 27.06.10 – II rok studiów licencjackich pierwszego stopnia

21:00 27.09.10- 23:59 30.09.10 – I rok studiów drugiego stopnia, I rok studiów pierwszego stopnia

II tura

21:00 21.09.10 -23:59 30.09.10 – wszyscy studenci uprawnieni do rejestracji

II tura rejestracji na zajęcia będzie miała charakter jedynie korygujący wybory dokonane w pierwszej turze.

W terminie 10.09.2010- 16.09.2010 planowany jest sondaż na temat potrzeb i oczekiwań studentów, którzy nie zapisali się jeszcze na zajęcia.Wszelkie uwagi i propozycje do planu zapisów na zajęcia w semestrze zimowym 2010/2011 bardzo proszę kierować do:

dr R.Godoń, prodziekan ds.studenckich

Że niby III rok licencjatu ma się zapisywać na przyszły semestr zimowy? :) Niżej są terminy jeszcze dla II i I roku, więc chyba chodzi o aktualne roczniki... To albo jakieś nieporozumienie, albo zaznaczają turę dla osób, które będą powtarzać jakieś przedmioty. Jak coś wiecie, dajcie znać :)
  • ynka

Aniu,ale to się chyba tyczy kolejnych lat tzn. aktualny rok 2 licencjatu będzie w przyszłym semestrze zimowym 3 i jako taki ma się zapisywać tego 15.06, a my dopiero we 27.09, jeśli oczywiście planujesz kontynuować studia na naszym wydziale; )
  • Anonim

Też tak myślałam, ale terminy mi się nie zgadzały. Ale teraz już wszystko jasne - termin rejestracji I roku jest pod koniec września, a więc po rekrutacji :) Nie sprawdziłam tej daty i wydawało mi się, że I miał się rejestrować w czerwcu, co by było bez sensu, bo przyszłego I roku jeszcze nie ma. Wszystko się zgadza; P
| |

Grono licencjatu Wydziału Pedagogicznego Uniwersytetu Warszawskiego. Lata 2007-2010.

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (2)