-
Anonim
Ludzie! Cemu tak mało się o nim mówi?:( Smutne:/ Media praktycznie zawsze milczały:/ Pozdrowienia:) -
Pozi
ja mowic nie bede...nigdy nie jaralam sie ani zywymi ani martwymi artystami lecz tym co robia...mam ogulnie w d...samego eda....ale kocham to co robi...lecz nie interesuje mnie to ile ma nieslubnych dzieci czy jak ma na imie jego kundel bury -
Anonim
-
Anonim
hehehe nie w takim sensie!:D Mnie też wali czy miał psa, kota, rybki czy jaki miał nr buta:P Chodziło mi bardziej o to, że to przykre, że MEDIA tak mało o nim pisały i że tak trudno jest w sklepie dostać muzie MLB, nie mówiąc o mega trudnościach z dotarciem do nagrań Andy'ego jeszcze z czasów Malfunkshun:P Pozdro -
-
Anonim
-
Anonim
uaaaaaaaaaa! Powaga????:D Ja mam tylko jakichś pare nędznych kawałeczków:( Rrrany! Zazdroscę:( -
Anonim
-
Krutki
moze dlatego ze malowal se twarz na bialo i biegal w srebrnej marynarce :P , a tak na powaznie nie sadze zeby jakikolwiek kawalek mother love bone mogl sie rownac z najwiekszym scierwem pearl jamu, kolesie nie sa zli ale smierdza mi kiss na kilometry, choc nieco bardziej funkowe klimaty -
Anonim
a ile kawalkow MLB sluchales?
jakos nie moge sie dopszukac analogii z KISS pod katem muzycznym
-
Krutki
mam to 2 plytowe wydanie o którym mówiles wczesniej, i dla kazdego fana Pearl Jam to obowiazek przesluchac te utwory ale sam Andrew Wood przyznawal sie do inspiracji Kiss, jak juz mowilem nie przypadla mi kapela do gustu muzycznie choc tekstowo napewno sie od siebie kolosalnie roznia...MLB sa zdecydowanie bardziej dekadenccy, tzn punkowi mozna powiedziec ale jedynie w sferze tekstow -
senior buc
hmm... coż szczerze mówiąc nie widziałem i nigdy nie interesowało mnie jak i w czym latał a jedynie muzykę konsumowałem.. i na podstawie tego tylko moge powiedziec ze bzdury gadasz .. znaczy sie nieprawde bo z Kiss to jak dla mnie muzycznie mieli tyle wspólnego co ja z modelkami - widziałem gdzieś tam, no i możąe i lubie i podobają mi sie ale nigdy nie bede..
to tyle -
Anonim
wood wspominal o Kissach, ale MLB na szczescie grali inaczej
:)
bo po co komu drugi Kiss?:)