Politechnika Białostocka [1737]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • majek

Cy wie ktość cość o godzinach rektorskich w srode od 12?? Prawda to ili plotki tylko??
  • Stoczek

Prawda :PP hehehe
  • Camelka

>Stoczek napisał
    >Prawda :PP hehehe

a gdzies taka szczesliwa nowine uslyszal lub przeczytal? :)
  • majek

>Camelia napisała:
    >>Stoczek napisał
    >>Prawda :PP hehehe
    >
    >a gdzies taka szczesliwa nowine uslyszal lub przeczytal? :)
    >

W Teleexresie ponoc mowili xD
  • Anonim

Ja dołączam się do pytania, bo narazie też tylko w formie rozmyśleń i pytań się o tym mówiło. Czy ktoś mógłby to jakimś faktem potwierdzić?
  • Anonim

ploty
    znajac zycie jesli beda jakies godziny to od 16 moze..
  • ejdżi

dla mnie mogą być nawet od 16tej :D akurat analiza i rysunek wonnnn :]] < marzyciel >
  • Ewelinda

no to może jutro na uczelni będzie cos wiadomo.. :/ bo tutaj wszyscy posiadają te same info :P
  • bartku

O 12.00 najprawdopodobniej będzie jakieś spotkanie organizacyjne kółek naukowych.
  • Pestka.

ja slyszalam ze do 12 są zajecia.
  • Anonim

Właśnie cały sęk w tym, że wszyscy tylko słyszeli a nikt tego tak naprawde nie wie; ] U nas nawet sam ćwiczeniowiec się zastanawiał, więc albo nie ma jeszcze takiej informacji, albo jest skrzętnie ukrywana. Pozostaje czekać. Jakby ktoś czegoś konkretnego się dowiedział to pisać.
  • Anonim

Tej dezinformacji winien jest układ!
  • Urszulka.

jaki uklad znowu?:>
  • majek

Bolka i Lolka z Teletubisami
  • Anonim

plotka, dziś się w naszym dziekanacie pytalismy i 'miłe damy' nic o takowych godzinach rektorskich nie wiedziały...
    TO JE KURWA UŚWIADOMIŁEM :)
  • Ewelinda

taaa... a teraz ja wam cenna informacje przytoczę.. :p w pt mieliśmy zajęcia z główna Panią dziekan z wydziału zarządzania i ona powiedziała, że nie wiadomo jej nic o żadnych godzinach rektorskich i że najprawdopodobniej nic takiego nie bedzie bo i tak mamy czw pt sob i nd wolną prawie cytuję hehe
  • Moniak ]:->

Czy wy jeszcze nie wiecie ze w dziekanatach a przede wszystkim wykladowcy nigdy nic nie wiedza o godzinach rektorskich? Zawsze w dany dzien sie okazuje o co come on.
  • Ewelinda

własnie nie wiedzielismy jak dotąd.. :]
  • Anonim

dopiero zaczynam przygodę z PB, więc mialem prawo nie wiedziec. Dziekujemy za pelne sprostowanie; )
  • Michalm

Oby to była prawda... każda ominięta statystyka z Tarką jest świętem :D
| |

polibuda polibuda, raz piweczko a raz wóda :)) czyli wszystko związane z PB http://www.pb.edu.pl

Politechnika Białostocka

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (1)