-
majek
Cy wie ktość cość o godzinach rektorskich w srode od 12?? Prawda to ili plotki tylko?? -
Stoczek
-
Camelka
>Stoczek napisał
>Prawda :PP hehehe
a gdzies taka szczesliwa nowine uslyszal lub przeczytal? :)
-
majek
>Camelia napisała:
>>Stoczek napisał
>>Prawda :PP hehehe
>
>a gdzies taka szczesliwa nowine uslyszal lub przeczytal? :)
>
W Teleexresie ponoc mowili xD
-
-
Anonim
Ja dołączam się do pytania, bo narazie też tylko w formie rozmyśleń i pytań się o tym mówiło. Czy ktoś mógłby to jakimś faktem potwierdzić? -
Anonim
-
ejdżi
dla mnie mogą być nawet od 16tej :D akurat analiza i rysunek wonnnn :]] < marzyciel > -
Ewelinda
no to może jutro na uczelni będzie cos wiadomo.. :/ bo tutaj wszyscy posiadają te same info :P -
bartku
O 12.00 najprawdopodobniej będzie jakieś spotkanie organizacyjne kółek naukowych. -
Pestka.
-
Anonim
Właśnie cały sęk w tym, że wszyscy tylko słyszeli a nikt tego tak naprawde nie wie; ] U nas nawet sam ćwiczeniowiec się zastanawiał, więc albo nie ma jeszcze takiej informacji, albo jest skrzętnie ukrywana. Pozostaje czekać. Jakby ktoś czegoś konkretnego się dowiedział to pisać. -
Anonim
-
Urszulka.
-
majek
-
Anonim
plotka, dziś się w naszym dziekanacie pytalismy i 'miłe damy' nic o takowych godzinach rektorskich nie wiedziały...
TO JE KURWA UŚWIADOMIŁEM :) -
Ewelinda
taaa... a teraz ja wam cenna informacje przytoczę.. :p w pt mieliśmy zajęcia z główna Panią dziekan z wydziału zarządzania i ona powiedziała, że nie wiadomo jej nic o żadnych godzinach rektorskich i że najprawdopodobniej nic takiego nie bedzie bo i tak mamy czw pt sob i nd wolną prawie cytuję hehe -
Moniak ]:->
Czy wy jeszcze nie wiecie ze w dziekanatach a przede wszystkim wykladowcy nigdy nic nie wiedza o godzinach rektorskich? Zawsze w dany dzien sie okazuje o co come on. -
Ewelinda
-
Anonim
dopiero zaczynam przygodę z PB, więc mialem prawo nie wiedziec. Dziekujemy za pelne sprostowanie; ) -
Michalm
Oby to była prawda... każda ominięta statystyka z Tarką jest świętem :D
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Białystok
- Załóż własne grono tematyczne