-
Mori
Podzielcie się odczuciami po przeczytaniu tej książki. Sam przyznam się, że byłem nieźle zaskoczony po ostatniej stronie. Dodam, że negatywnie zaskoczony. Sądze, że jest słabsza od poprzednich książek P.C. Przyzwyczajony ogromnie wysokim poziomem oceniam w skali 1-10 na 3. Tylko:(:(:( A np. Alchemik oczywiście 10/10:) Co wy na to?? -
Anonim
o jej!! jaka surowa ocena. Jestem akurat w trakcie czytania, jak przeczytam to napiszę czy podzielam Twoje zdanie. do tej pory wszystkie książki P.C. były super.
pozdrawiam -
hmm ja tez jestem w trakcie czytania... pomimo ze mam ferie ciezko mi jest chwycic sie za cokolwiek,oprocz spania :P... do tej pory najelpsza ksiazka jaka przeczytałam Paulo Coelho było ,,11 minut" gorąco polecam :)
-
beata hardkor:)
ja przeczytalam "zahir" jak tylko pokazal sie w sprzedazy... ogolnie bardzo mi sie podobal... im wiecej sie zastanawiam nad ta ksiazka tym wiecej waznych kwestii dostrzegam... a zakonczenie hmm... z poczatku mnie rozczarowalo, moze nie ze rozczarowalo ale spodziewalam sie czegos lepszego jednak gdy teraz sobie o nim mysle powiem,ze dopiero teraz je rozumiem... ale wiecej nie bede nic na ten temat pisac bo nie chce zdradzac osoba ktore jeszcze nie czytaly tej ksiazki jak sie ona skonczy :) pozdrawiam -
-
beata hardkor:)
" ale w milosci nie ma ani dobra, ani zla, nie ma budowania ani burzeia jest tylko ruch. Milosc zmienia prawa natury"
" cały czas jestesmy na wojnie. Bez ustanku zmagamy sie ze smiercia wiedzac, ze ona i tak w koncu zwyciezy."
czy dla takich mysli nie warto przeczytac tej ksiazki? -
Mia
Mnie sie "zahir" podobał , ale to niestety juz nie te klimaty co np."Pielgrzym";P -
W. Bu!
ehh ja przeczytałam dopiero 3 jego książki w tym "zahira" uważam go za wspaniałe dzieło..może dlatego że dzięki tej książce uświadomiłam sobie pare spraw:) -
Hokus pokus masa pokus=)
ja ja czytałam z pół roku temu ta ksiazke powinno sie czytac z przerwami bo trzeba pomyslec nad tekstem ogolnie ok ale to ksiazka dla osob w stałych zwiazkach -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
I znów ten adres :/ dobija mnie już to.
A jeśli chodzi o książkę, to bardzo szybko się czyta, refleksyjna. Sporo mnie nauczyła. -
Anonim
Zahir - cóż o niej możńa napisać? Książka jest super, dużo pięnych przesłań i przemyśleń:) DUŻO UCZY ŻYCIA:) -
gosiJa
a ja uważam że Zahir jest najlepsza ksiązka Coelho
i 11 minut...
ogólnie te ostatnie są znacznie lepsze
wg mnie oczywiście a przeczytałam wszystkie
-
Ania
mnie drażni koniec Zahira... on nie powinna byc w ciąży.. ale co tam i tak uwazam ze nie powinni sie zejsc -
Caney
wiecie co... nie dotrwałam do końca... znudziła mnie... wręcz usypiała... :/ słabsza od reszty -
Anonim
Wedlug mnie ta ksiazka jest genialna... Wiele mam po niej przemyslen, chociaz jest to pierwsza kasiazka Coelho jaka przeczytalem... Wlasnie koncze Alchemika. Ale tak jak wszyscy mowia ze to Alchemik jest najlepszy, a mnie rzucil na kolana wlasnie Zahir. -
Anonim
-
calineczka
niedawno wpadła mi w rece ta kasiazka i zaczełam ja czytac strasznie mi sie podoba tylko nie bardzo mam czas na dokonczenie jej:/ -
Anonim
Ja z kolei nie byłam zachwycona po jej przeczytaniu. Myśłę, że nie jest to jedna z najlepszych książek Coelho -
Anonim
Przeczytałam tę ksiażkę jak tylko pojawiła się w księgarni i musze powiedzieć, że bardzo mi się podobała z reszta jak i inne jego książki. Jednakże moim zdaniem najlepsza książka to WERONIKA POSTANAWIA UMRZEĆ :)