-
Kamil
Karolino, nie zgodzę się z Tobą, bo ponieważ nie znasz się na książkach tak jak ja ^^ :*** -
Anonim
Hm. Interesujące;] Z tego co mi wiadomo, to czytasz Paula o wiele krócej niż ja, więc nie masz skali porównawczej; ] A o tym czy się znam na książkach, na szczęście, nie Ty decydujesz Kamilu; ] -
Anonim
Ja przeczytałam w 2dni. Ze wszystkich jakie przeczytałam, najbardziej mi się podobała. Polecam:) (najbardziej interesujący jest rozdział Dla tej,która jest głosem wszystkich kobiet-o Shirin Ebadi i Pośmiertna podróż dookoła świata-o tej kobiecie co kazała swoje prochy rozesłac po całym świecie-to moje dwa ulubione, ale uważam że każdy znajdzie w niej coś dla siebie///Coelho to człowiek który zmienił mnie i moje życie....) -
Gusia
ja ją włąsnie czytam i najbardziej mi się jak na razie podobały Historia pewnego ołówka i o wspinaczce na górę -
-
mitura
dziś zaczęłam czytać.
na razie przeczytałam mniej więcej do 40 strony i póki co mi się podoba. -
Jacucha
-
Anonim
jest jedna z tych których w całosci jeszcze nie przeczytałam mimo iz mam ja długo i czesto ja czytam. bardzo lubie takie zbiory opowiadań bo nie musze jej czytać od początku do końca a zaczać choćby od środka, jest przyjemna w odbiorze i czasem nastraja pozytywnie. -
Anonim
oj tak ta książka jest po prostu świetna. :] i rzeczywiście można ją zacząć czytać od środka bo tematy nie są ze sobą powiązane. naprawdę świetna polecam każdemu, (: -
Anonim
-
młd
zajebisty zbior krotkich i dluzszych opowiadan. prawie kazde ma glebszy sens, jak jego ksiazki w ogole.
polecam -
Nasturcja
wg mnie to najlepsza książka Paulo Coelho można zawsze do niej wrócić polecam!!! -
E !
-
Sandra
Zdecydowanie najlepsza książka. Najbardziej podobało mi się opowiadanie ''Dżyngis-chan i sokół ''.