- 1
- 2
-
dotiś;*
-
Elizabeth
ja polecam :D
Zamykam oczy, odwracam kilka razy książkę, żeby nie wiedzieć czy to początek czy koniec, i otwieram na chybił-trafił... ciekawe ile razy przeczytałam już tę książkę, hmm... -
dotiś;*
ja jak narazie nawet raz jej w całości nie przeczytałam...ale nadrobie;) -
Guga
-
-
Anonim
A ja ją właśnie dziś zaczełam czytać i jestem zadowolona, że tak spędziłam dzisiejsze popołudnie; p
Naprawdę warto; p super książka !!! -
Kinuś
najgorsze jest to,ze jak chodze do biblotek to zawsze wszystkie sa wypożyczone.... :( ajj ostatnio na urodziny dostałam Vride tez ciekawa polecam.. a ta bede musiała przeczytac -
Anonim
-
bogdan z lasu
świetny zbiór opowiadań i przypowieści: ]
mi się bardzo podobała. Zwłaszcza "dwa klejnoty" i "chmura i wydma". -
Sylvia
-
jkh
właśnie czytam, książka składa sie z krótkich opowieści hmm powiedziałbym coś w stylu wojownika światła tylko że bardziej elokwentne, zdecydowanie polecam -
Anonim
-
Boromi
Cóż - moja pierwsza i - już wiem - nieostatnia książka Coelho, którą przeczytam. Urzeka, po prostu urzeka. Przynajmniej mnie, już od pierwszych stron. Szkoda tylko, że praktycznie się ją pochłania - przy moich skłonnościach do flegmatycznego czytania, "Być Jak Płynąca Rzeka" zajęła mi dwa popołudnia... Ale warto, naprawdę warto! -
Anonim
ta książka zapoczątkowała moją przygogę z twórczością Coelho. niesamowite opowiadania, dające do myślenia. nic tylko polecić. -
rebel :)
bardzo imponujący jest fragment o marzeniach i dochodzeniu do celu przez pryzmat wędrówki po górach. rewelacyjne! -
Aśka
'ciesz się gdy wejdziesz na szczyt...'
tak to opowiadanie jedno z ulubionych z płynącej rzeki.
lubię jeszcze 'Dżyngis-chan i sokół'<yes> nie no książka ogólnie dobra:) w moim przypadku kupiona za ostatnie pieniądze:D zostawiłam tylko wtedy 18zł na powrót do domu:P było warto:) -
Dorociak!
Ja ją kupiłam dzisiaj przez czysty przypadek.Za całe 8.60PLN :)
Podobno świetna. -
Anonim
Jest fantastyczna...:) Położyłam na szafce przy łóżku mojemu chłopakowi i kazałam przeczytać;] -
Uluś tak poprostu :)
cudowna, wspaniala i dajaca bardzoooo do myslenia :) znalazlam ja przypadkiem w Empiku za cale 9,90 i juz dalam dalej do przeczytania, ale mam nadzieje, ze wroci do mnie :) -
tadzio
-
Anonim
Zdecydowanie udana książka. Życiowa. Pokazuje, że "rzeczy proste są zazwyczaj najbardziej niezwykłe". Bardzo mi się podobała. Szczególnie opowiadanie o tej kobiecie, która kazała rozsypać swoje prochy we wszystkich państwach (nie pamiętam tytułu) i to o kobiecie, która zawsze była szczęśliwa (również nie pamiętam tytułu); ]
- 1
- 2