Parkour W-wa [301]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Jules.

22 kwietnia wchodzi na ekrany film 13 dzielnica z udzialem Davida Belle i Cyrila Raffaelli (najlepszych traceour'ow na świecie) co sądzicie o tym filmie? jak sie na niego wybierzecie napiszcie jakies recenzje
  • Maurycy

film jest zajefajny. Cały czas od samego początku trzyma w napięciu nie dość że strzelanina to na kardzdym kroku parkour. Jak jeszcze nie widziałeś to idż na ten film bo jest naprawdę godny obejrzenia przynajmniej dla samego parkoura.Gorąco bardzo polecam.

pozdro
  • Jules.

wlasnie wrocilem z tego filmiku rzeczywiscie pod wzgledem parkour super :)
  • Dobry.

Poszukuję ludzi którzy mają trochę doświadczenia w parkour i są z Wawy...Trenowałem sztuki walki, ale przez kręgosłup szukam innej ciekawej formy rozruszania cielska.
    Psze o kontak - pozdro
  • Pan Adam.

Mam 13 dzielnice na divx, ktos chce:>??
  • Maurycy

na kompa? no pewnie

każdy by chciał
  • ****enka

hmmm... jeżeli ktoś trenuje niech coś napisze - jakie ćwiczenia są najlepsze, może jakieś strony na ten temat? a i jak to jest z dziewczynami? czy im przychodzi to rudniej niż facetom?
  • Anonim

Witam Wszystkich zajawkowiczów!

13 dzielnica.. no cóż... fabularne DNO, nie ma co się oszukiwać.

Warto oblukać ze względu na Parkour - tylko.

Jednak lepiej już ściągnąć z sieci jakiś reportaż (np. wklepując w emule "le parkour")

Mniej pierdolenia, więcej trików.

Pozdrawiam!
  • Bartosz M

a ja jednak zostane przy dwoch pozycjach jump london iyamakasi(fabularnie bajeczka)ale jednak przyjemnie sie oglada i nie nudzi noiakcja z dobremanami mistrzostwo swiata dla mnie

this is for my people fireeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  • kurczak

mi osobiście film się zajebiście podoba
    pozdro
  • Anonim

Film ogladalem w marcu, tylko ze w wersji francuskiej...i coz...efekty na prawde miodzio:D ale fabula...hmmm....tuningowane samochody, prochy i gangi....?:| zdecydowanie wole JumpILondon ...
  • ;

ogladalem film juz 6 razu. belle skurwiel trenuje od 7 roku zycia ale luzzik .
    film troche nakrecony ale i tak moge go ogladnac jeszcze z 10 razy
  • eska

a ja mogłabym już tak zajebiście skakać; )
  • Anonim

jeszcze 10 lat i tez tak bedziesz:D
  • Anonim

no co Ty :) ze 3; ]
  • eska

no dobra, 3,5; )
  • ****enka

ja też tak chcę;) potrenujemy w wakacje i będzie spoko.... później się bezei szpanować;) ale tak na serio to wciągnęło mnie to... kiedyś byłam dobra w skakaniu w dal...może to się przyda?
  • Anonim

na pewno :) szczegolnie przy precision'ach :) wpadaj na najblizsza ustawke to zobaczysz co i jak.
  • ****enka

to piszcie co jak i kiedy...bo ja zawsze chętna:)
  • Anonim

spok; ]
  • 1
  • 2