-
Anonim
-
Anonim
Już sprzedałam bilet.. Tak więc do zobaczenia na koncercie. Już sie doczekać nie moge :D -
Anonim
-
Anonim
-
-
kara
-
Anonim
-
Wujek Voynar Renifer Rudolf
Koncert wymiótł, a Philowi i ekipie naprawdę się podobało - już się szykuję na ich następne przybycie :)!!! -
Anonim
Taa,tylko nagłośnienie wokalu było delkatnie mówiąc z dupy...
A ja przypadkowo byłam na zapleczu z zespołem gdzie spotkałam Doti :) -
kara
-
Anonim
Zdążyłyśmy oddac rzeczy do szatni i zaczepił nas miły pan z pytaniem,czy może mamy ochote spotkać się i porozmawiac z zespołem przed koncertem. To sie chyba gruppie nazywa :D
Jako,że kumpela liczyła i na koncercie było jakieś 20 kobiet, to dziwnie się, że na Ciebie też nie wpadł.. -
Doti
bylo zajebiscie milo, chlopaki z Down to wesola ekipa :) choc chlory jakich malo heheh (ale nie omieszkali sie podzielic; ])
jednakze mistrzem wieczoru byl pan Big E-prywatny ochroniarz Down'a.
generalnie koncert jak dla mnie mily sympatyczny i czas jak najbardziej nie zmarnowany; ] -
kara
>Patka napisała:
>Zdążyłyśmy oddac rzeczy do szatni i zaczepił nas miły
>pan z pytaniem,czy może mamy ochote spotkać się i
>porozmawiac z zespołem przed koncertem. To sie chyba
>gruppie nazywa :D
>Jako,że kumpela liczyła i na koncercie było jakieś 20
>kobiet, to dziwnie się, że na Ciebie też nie wpadł..
może nie do tej szatni ciuchy oddawałam...hmmm... :)
a może słabo wyglądałam...hmmm... :)
nie no tak na serio to było chyba więcej niż 20 babek... chyba -
Anonim
NA-PIER-DA-LAC!!! Oj Siostra nie masz co robić tylko sie po zapleczach szlajać; ) Dla zespołu wielki szaczun i wracać tu szybko bo nie zagraliście jeszcze Stained Glass Cross i Beautifully Depressed -
anyż
>nie no tak na serio to było chyba więcej niż 20 babek... chyba
Na pewno bylo wiecej, wydaje mi sie, ze nawet calkiem sporo, gdyz z kolega az sie zdziwilismy;) -
Lodzia Pindol
Swietny koncert! Pomimo średniego nagłośnienia (szczególnie pierwsze utwory) bawiłem sie przednio. Kostke do gitary zdobyłem i jestem happy :)
No i ta prośba Phila o zaśpiewanie fragmentu Zeppelinów:
"Way down inside... woman... You need... loooooove!" XD -
Anonim
Serio,to nie wiem ile było kobiet na koncercie.Rzuciło mi się w oczy,że jakos tak stosunkowo mało w porównaniu do panów. Aż się chłopaki pytali,czy w Polsce kobiety metalu nie słuchają..
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne