-
Gabriel
Tia... a szczególnie magiczny był wokalista wspomnianego fausta...
szczególnie dla piękniejszej części publiczności ... z Tobą i Olą na czele :P -
Anonim
Powiem więcej: więcej. Powiem jeszcze więcej: Robiąc ostatnio porzadki w moim zagraconym pokoju znalazłem kartkę z tekstem piosenki, z której śpiewał wymieniony wokalzista na wymuienionym koncercie, i z numerem tel do niego na odwrocie, który za cholerę nie pamiętam na co mi był. Wokalista ten udzielił się również jako perkusta na płycie zespołu Naumacha, która to płyta leży u mnie a należy do ciebie Gabrielu. Powiedziałem : hough! -
Anonim
Oj... normalnie powrót do przeszłości... :)
Pierwszy raz w Parku byłam w wakacje 97 wchodziłam na podrabianą legitymację :) Jakoś do 2001 chodziłam regularnie......
A teraz to już jestem matka polka i czasu brak; ) ale jak byłam jakis czas temu to miałam wrażenie, że czas się zatrzymał.... chyba muszę się wybrać w ramach kuracji przeciwzmarszczkowej; ) -
Judith
To było zimą 2005 roku. Pamiętam, że byłam świeżo po wizycie w teatrze i w niezbyt imprezowych ciuchach, i że bardzo żałowałam, że nie mogę wyjść na parkiet.; ) -
-
Feniks
Ale koleżanki Jud, to ja juz od Sylwestra chyba nie widzialam... Niedługo zapomna, jak wyglądasz;) -
Judith
Yoda, a wybierasz się może na Metal Hammer Festiwal? Bo ja tam będę w niedzielę; ) A w Warszawie pewnie będę jakoś pod koniec sierpnia/we wrześniu, mogłaby koleżanka wpaść :P Bo aktualnie to ja w sumie w pracy jestem; ) -
Feniks
Miałam jechać na MHF, ale w końcu zrezygnowałam i sprzedałam bilet.. No, ja to cały czas jestem w wawie, a w parku staram się być co tydzień, więc jak wrócisz, to na pewno musimy się zobaczyć:) -
Meeko'why גבריאל
8 lat?
Wspomnienia zatarte przez nieublagany czas.
Kilka twarzy wciąż tych samych, obraz innych dawno zgasl. -
+ vilhelm +
-
Miszka
-
Anonim
-
Anonim
3 latka jak nic :D najwieksza przerwa przez ten czas od parkowania to 3 tygodnie a tak to co tydzien badz co dwa :)
hymm tfu co ja pier.... w grudniu beda 4 latka bo pamietam ze jakos tak zaraz jak trafila mi sie osiemnastka to polazlem tydzien po :) -
Anonim
-
Quazi
-
nuit
haha coz za znamienne daty-swieto istne:P
nuity tez cos w okolicach 6 lecz nie pamietaj jakos nie bylo istotne:P -
Ryba
od 2000 przez 4 lata co czwartek, potem rok nieregularnie i chyba 3 lata przerwy. Od lutego znów prawie w każdy czwartek :) heh
W każdym razie pewne rzeczy we wszechświecie są stałe np. prędkość światła, liczba autostrad w Polsce :) , playlista w Parku :) heh
No trochę się zmieniło. Fear of the Dark już nie leci :) i wejściówek darmowych w Radiu Jazz nie ma :)
-
Ciasto
-
Ryba
>Ciasto napisał
>o qrwa ale temat..żenuła :P
No jest! Ale po kilku piwach, jak człowiek nie może w nocy spać to wszystko mu się wydaje zabawne :D Zresztą na trzeźwo też :) heh
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne