-
Anonim
Właśnie. Kto z nas przychodzi najdłużej w Czwartki. Mam na myśli bywanie w miarę stałe. Ja sobie cichutko siedzę i patrze tylko jak pokolenia sie zmieniaja:p -
dzialfoto.pl
-
Anonim
od sierpnia 2000 roku :] czyli ponad 5 lat....
jak nie co tydzien to co dwa;)
nawet na 2h, ale jestem :P -
Anonim
To byl rok 97,maj o ile dobrze pamietam ... bylam na pierwszej imprezie hardzonowej... i tak mi juz zostalo... :P -
-
.:thetomster:.
Kiedyś był Hades, ale go zamknęli (2000 r.?) przerzuciłem się potem na Park. Od tamtej pory bywam w Parq czasem rzadko, a czasem dość często czyt. teraz. -
Anonim
trafiłam do Parku w wakacje 2004 (tuż po przeprowadzeniu się do W-wy), a dokładnie w sierpniu.
byłam z troche przypakowanym kumplem nie-za-bardzo-w-klimacie, ktory mimo wszystko sie nawet dobrze bawil. jacys kolesie w bojowkach (bojowkarze?) sie na niego dziwnie patrzyli i podrygiwali przy nim co chwila z mina koles-nie-pasujesz-nam-tu-wiec -spierdalaj. a mowi sie, ze w parku jest przyjazna atmosfera hmm :).
aa i jeszcze jedno: po krolewskim mialam okropnego kaca, a po innych piwach nie mam (przynajmniej tak ogromnego; )). -
Anonim
No Patka. Jesteś jedną z nielicznych którzy mnie biją w tej dziedzinie. Ja od 99. Niestety teraz coraz mniej....praca. Ale w ten Czwartek może wezme wolne :) -
Anonim
A to pewnie dlatego że jest pół na pół z wodą....ja po nim tez mam kaca. Zostajesz rozgrzeszona:) -
Lev
-
Lev
-
Anonim
Ja też od 97, miesiąca nie pamiętam. :) Regularnie tydzień w tydzień, potem dłuuuuuga przerwa i jakoś ostatnio pojawiam się od czasu do czasu. A kiedy była pierwsza impreza? -
Anonim
Nie wiem. Jak ja tam zaczałem bywać to byli sami długowłosi i Vader na parkiecie;) -
Anonim
Pieerwsza impreza byla wlasnie 1 lub 2 go maja 1997 roku.Pamietam nawet ten plakat..."od dzis nowa cykliczna impreza :D -
D.
a ja nie za długo- tak ze trzy latka... a tak na serio, to od paru miesięcy, bo wcześniej bywałam tak od przypadku do przypadku:)
pzdr -
Anonim
-
Anonim
-
Gregor
Szyt. Ja tam dokladnie miesiaca nie pamietam, ale pewnie bedzie tak jakos od drugiej polowy 2000? :/ szyt, nie pamietam.... Anyway, odkad pamietam jestem regularnie co tydzien, musi byc jakis kataklizm zebym sie nie pojawil... -
Anonim
Od lata 2003 - matura zdana, na studia się dostałem, więc już się chciało rozpocząć balowanie w studenckim stylu; )
W sumie to przy Was świeżak jestem... dziady; P -
Rzeźnik
JaJak Patka :))
łod pierwszyj balangi, panocki! I pamiętam bodajże Rearviewmirror albo coś w ten deseń, jak ze swą ówczesną i chyba 2-3 innymi ludkami rozkręcaliśmy gdzieś na początku tej impry...
potem, w 2000, był remont budy i sporo od tego czasu się zmieniło
a teraz nieco historii wg św. Mnie: :)))
http://warszawa.pogodzinach.pl/info...
Szkoda, że zapiski kończą się na stronie 36 (rok 2000)... -
negative
Ja parkowac zaczalem w 2001, kiedys rozkrecalem sie w srody przy szeroko pojetym rocku tak jako rozgrzewka przed Hz, szkoda, ze stary ognisty wystroj zostal zdemontowany ...
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne