-
Dziobak
rozumiem, ze towrzystwko "wzajemnej adoracji" niezaleznie od klimatu imprzy i tego, ze sa koncerty, nie do konca sie sprawdza
dziekuje wszystkim przybylym za obecnosc
mimo sporej czesci raczej przy barze i na patio
kolejny koncert najprawdopodobniej 29 listopada
-
Khalil "Glaca" كهاليل
-
Dziobak
-
Ciasto
To gdzie ludzie stoja i sie bawia zalezy chyba tylko od nich a nie kazdy lubi rozmawiac przekrzykujac perkusje; )
co do miejsc zajmowanych przez ludzi proponuje rozdwac numerki i zazanczyc kuleczka na podlodze zeby kazdy wiedzial gdzie stawac...problem sie rozwiarze; ) -
-
kenny
towarzystwo wzajemnej adoracji zawsze jest :P chociaz wojnara niebyło a i ryfy dawno zem nie widział :P
no poza tym TWZ to złe okreslenie bo taki grupek jest kilka :P
ja sie dobrze nawet bawiłem ale i tak były takiejakies przestoje i wogóle ostatnio mało ludu na parkiecie :P -
Dawid
Się trzeba będzie bardziej postarać następnym razem, co by sprostać poziomowi koncertu z prawdziwego zdarzenia, i Panią Dziobak usatysfakcjonować;)
Zacznę ćwiczyć już dziś, choć obawiam się ze moje stare kości i parkowo-zdziadziałe nastawienie mogą stawiać opór.
Tak czy siak liczę na numerek z pierwszej 10-tki; P -
Vendel
Ja jestem zadowolona - wszyskie zespoły zagrały ok - dużo ludzi i znajomych - choć nie wszyscy dotarli -
Lilith
>kenny (nigdy juz) napisał
>towarzystwo wzajemnej adoracji zawsze jest :P chociaz
>wojnara niebyło a i ryfy dawno zem nie widział :P
>
>no poza tym TWZ to złe okreslenie bo taki grupek jest kilka
>:P
>
>ja sie dobrze nawet bawiłem ale i tak były takiejakies
>przestoje i wogóle ostatnio mało ludu na parkiecie :P
Nie narzekaj! miałeś przynajmiej miejsce na wymachiwanie rękami :) dla mnie parkiet był optymalnie zaludniony... :D
<nawet z łokcia od nikogo nie dostałam!> -
kenny
no własnie nie mialem z kim sie pobic rekami czy łokciami było tyle miejsca ze spokojnie mogłem machac w kazda strone :P i po go nie było na duality
no tak optymalniejak dlakogo :D mała istotko :D -
bayer
Dzięki dla Wszystkich, którzy wczoraj byli, skakali, siedzieli, stali, słuchali.;) Dzieki!
Dzieki dla lostbone i carnal.
Fajnie było znów stanąć na dechach klubu, którego praktycznie jesteśmy wychowankami:).
pozdrawiam i do następnego.
-
~k^
-
Vendel
jakby ktos chciał to kilka fotek z tej zacnej imprezy do zobaczenia w mojej galerii(ostatnie w KONCERTY/ CARNAL) -
Robierto
sękjówa, dziękówa za zajefajny koncert i za zaprozzenie na niego ze srony Bayera/ Hedfirst i p.Magdy D.
mam nadzieję, ze ci ktorzy przyszli - nie zawiedli się !
pozdr.
Rob. & Carnal -
Rzeźnik
a ja dziękuję serdecznie panu kierowcu z N36, który się nie zatrzymał parę minut po 2. pomachaliśmy mu na pożegnanie i posłaliśmy czułe buziaki. -
Robierto
informacyjnie zupełnie
!
CARNAL z Michałem Wiśniewskim
Nowy Ro(c)k przyniósł kilka zmian w obozie warszawskiego CARNAL. Wszystkiego od razu zdradzić nie chcemy - zatem po kolei:
Wraz z nadejściem 2008 roku z zespołem pożegnał się dotychczasowy perkusista Darek Zaborowski, z którym CARNAL współpracował od wiosny 2006 roku. Zagraliśmy wspólnie kilkanaście fantastycznych koncertów (m.in. Metalmania, Hunterfest, Hellride Tour), spędziliśmy ze sobą kilka niezapomnianych chwil, tych w busie w drodze na koncerty, w sali prób i wielu prywatnych imprezach. Ale przede wszystkim nagraliśmy wspólnie naszą debiutancką płytę ‘Undefinable’, która przez cały czas zbiera bardzo pozytywne recenzje.
Niestety podczas pracy nad nowymi kompozycjami okazało się, że oprócz wielu wspólnych cech, w tym m.in. niezaprzeczalnego ogromnego entuzjazmu do grania, wiele nas różni. Powodowało to brak wspólnego mianownika, co do wyboru kierunku, w jakim ma zmierzać nowy materiał CARNAL i praktycznie nie pozwalało iść naprzód. Darkowi zawsze było najbliżej do ekstremalnego metalu z pogranicza death i black metalu, pozostała część zespołu natomiast odnajduje się w nieco innej stylistyce. Najlepszym zatem rozwiązaniem okazało się rozstanie w przyjacielskiej atmosferze, aby każdy mógł robić to, w czym czuje się najlepiej.
Nowym pałkerem został Michał „Wiśnia” Wiśniewski, doskonale rozpoznawalna postać w warszawskim środowisku muzycznym, obecnie związany z formacją Fall Insane, w której nota bene udziela się również basista CARNAL - Marek Gajewski. Na połowę stycznia 2008 jest już planowana wizyta w olsztyńskim Studiu X… ale o tym przy innej okazji.
Póki co, serdecznie zapraszamy na dwa najbliższe koncerty z udziałem CARNAL, na których swój chrzest bojowy przejdzie „Wiśnia”. 11 stycznia zagramy w Białymstoku w klubie Fama (koncert z okazji 10-lecia istnienia VIA MISTICA), natomiast 13 stycznia wesprzemy WOŚP w Wyszkowie.
Do zobaczenia na kolejnych konceratch
Rob. & CARNAL
-
Robierto
hell-o/
oto krotki propagandowy news zespołowy
:)
zapraszam - Rob.
http://www.myspace.com/carnalzone
22.11 Kielce, Mundo Cafe, Carnal + Hunter
23.11 Zabrze, CK Wiatrak, Carnal + Hunter
4.12 Warszawa, Stodoła, Carnal + Unsun, Black River, Votum (Black Sun
Tour)
6.12 Katowice, Mega Club, Carnal + Behemoth, Frontside, Black River,
Chainsaw, Huge CCM (Winter Storm Festival)
7.12 Bielsko-Biała, Rude Boy, Carnal + Hunter
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne