-
Feniks
-
kenny
-
Redneck
-
Nalka
-
-
Ixolite
nocka w pracy, wiec raczej nie bede. z drugiej strony moj menago jest mi winien jeszcze jeden dzien wolny, ale nie chce zostawiac kumpla z pracy z robotą na dwóch :/ -
rajdo
-
Helvitis
>Redneck napisał
>Z tego co mówiła Justyna to ja też będę; ] Chyba.
Ano. Jak mi Andar kasiore odda to mogę pożyczyć Tobie :) No problemo :) -
Bartek
-
PlejAda
-
Ojciec Redaktor
-
kenny
-
PlejAda
-
kenny
dobra teraz inna akcja :
oddajcie nam barierki !!!!
gdzie sa barierki !!!! ??? -
Nalka
no i zawiodłam się. Mało luda, muzyka nie porywała, tylko na kilka kawałków chciało się ruszyć tyłek. Czy to Park się zmienia, czy ja starzeję? -
Anonim
-
Nalka
A jednak mam wrażenie, że Zenek idzie w jakieś nie teges kawałki, jeszcze pół roku temu szalałam jak opętana, a teraz to nie wiem. 3 kawałki i dziękuję. Jeszcze parę takich imprez i zacznę mówić, że Kilen był lepszy :P Zresztą przeszłość zawsze wydaje się bardziej kolorowa od teraźniejszości -
Anonim
Jak ktoś sie zamyka w jakimś nurcie, albo jest przyzwyczajony do tego, że co tydzień leciało non stop to samo, to nie dziwne, że będzie zamknięty na nowości , ja przynajmniej się nie zamykam i jest co tydzień prawie super -
Nalka
jak słyszę coś, co mi się podoba, to od razu lecę na parkiet, nieważne czy znam kawałek czy nie, rzecz w tym, że rzadko słyszę coś, co by mi się podobało, żeby mi się chciało iść do djki i pytać co to jest. niestety. przeciw nowościom nic nie mam, serio
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne