Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Feniks

Ja to się jeszcze waham, ale wątek może się przydać; )
  • kenny

bede :D
  • Redneck

Z tego co mówiła Justyna to ja też będę; ] Chyba.
  • Nalka

po przerwie wakacjowej zawitam.
  • Ixolite

nocka w pracy, wiec raczej nie bede. z drugiej strony moj menago jest mi winien jeszcze jeden dzien wolny, ale nie chce zostawiac kumpla z pracy z robotą na dwóch :/
  • rajdo

jak zwykle i w końcu +1
  • Helvitis

>Redneck napisał
    >Z tego co mówiła Justyna to ja też będę; ] Chyba.

Ano. Jak mi Andar kasiore odda to mogę pożyczyć Tobie :) No problemo :)
  • Bartek

Byc
  • PlejAda

+++
  • Ojciec Redaktor

i ukazal im sie las... krzyzy; )
  • kenny

ten krzyz to apel do władzy i spoleczestwa.
    gdzie jest krzyz ? !!!
  • PlejAda

Bo mało już w mediach o krzyżu mówią, a ja tęsknię

:D
  • kenny

dobra teraz inna akcja :
    oddajcie nam barierki !!!!

gdzie sa barierki !!!! ???
  • Nalka

no i zawiodłam się. Mało luda, muzyka nie porywała, tylko na kilka kawałków chciało się ruszyć tyłek. Czy to Park się zmienia, czy ja starzeję?
  • Anonim

Dawno Cie nie było, to się odzwyczaiłaś pewnie :D
  • Nalka

A jednak mam wrażenie, że Zenek idzie w jakieś nie teges kawałki, jeszcze pół roku temu szalałam jak opętana, a teraz to nie wiem. 3 kawałki i dziękuję. Jeszcze parę takich imprez i zacznę mówić, że Kilen był lepszy :P Zresztą przeszłość zawsze wydaje się bardziej kolorowa od teraźniejszości
  • Anonim

Jak ktoś sie zamyka w jakimś nurcie, albo jest przyzwyczajony do tego, że co tydzień leciało non stop to samo, to nie dziwne, że będzie zamknięty na nowości , ja przynajmniej się nie zamykam i jest co tydzień prawie super
  • Nalka

jak słyszę coś, co mi się podoba, to od razu lecę na parkiet, nieważne czy znam kawałek czy nie, rzecz w tym, że rzadko słyszę coś, co by mi się podobało, żeby mi się chciało iść do djki i pytać co to jest. niestety. przeciw nowościom nic nie mam, serio
| |

Jeśli lubisz włóczyć się w to samo miejsce co tydzień, żłopać zasilane niefiltrowaną wiś...

Fotki

Miejsca grona (3)