-
rajdo
widze że pierwszy dzień szkoły i już koniec imprezowania:P
ja jak zwykle. -
kenny
ja bede :D
ale pytanie brzmi czy park juz jest spowrotem od 20 czy wciaz od 21 :D -
......Monia......
Ja i tak chyba wcześniej się tam nie wybiorę;) zbieram parę osób pijemy winko i lecimy do parku xD -
Redneck
-
-
rajdo
>kenny napisał
>ja bede :D
>
>ale pytanie brzmi czy park juz jest spowrotem od 20 czy
>wciaz od 21 :D
pytanie czy dzisiaj otwarte:P -
kenny
a co dzisiaj oprócz urodzin szarego jakies swieto panstwowe ?
papierz umarł rocznica tragedi smierci 10 osób co zgineły pod zwalonym drzewem , Marii boskiej obiadowej ? -
rajdo
sporo się dzisiaj wydarzyło. to najciekawsze według mnie z wikipedii:
Boliwia – Święto Pracy
1875 – otwarto tunel kolejowy w Długopolu.
1933 – otwarto tunel średnicowy w Warszawie.
1960 – premiera filmu Krzyżacy.
1991 – na antenie TVP2 ukazało się premierowe wydanie programu informacyjnego Panorama.
1752 – Wielka Brytania i jej kolonie w Ameryce odeszły od kalendarza juliańskiego na rzecz gregoriańskiego. Na skutek tego po 2 września w Wielkiej Brytanii nastąpił od razu 14 września.
1900 – w pruskich szkołach publicznych wprowadzono przedmiot wychowanie seksualne.
i były 4 katastrofy lotnicze:] -
kenny
-
Feniks
-
Rzeźnik
a ja chyba przyjdę świętować otwarcie tunelu średnicowego, bo kiedyś może będę musiał tam zamieszkać :) -
Anonim
-
kenny
-
Królik.
-
Ojciec Redaktor
-
Królik.
>Ojciec Redaktor napisał
>Jak bylo na placyku ?
Jak sobie przypomnę, niezwłocznie Cię poinformuję. Szanse niewielkie.
>kenny napisał
>ja bede :D
>
>ale pytanie brzmi czy park juz jest spowrotem od 20 czy
>wciaz od 21 :D
Wczoraj 21:00 ale menadżer pytał czy nie otworzyć w przyszłym tygodniu o 20:00.
Na dalsze informacje musimy poczekać. -
Redneck
-
Ixolite
jako, ze zlapalem na chwile internet tez sie cokolwiek odezwę:
-co to piiiiiiiiiiiiii znaczy dwie barmanki? 3 badz 4 to w sam raz, 4 to chyba sie okazuje duzo bo bardzo rzadko sie az tyle widuje, moze nie zostawiamy tyle kasy w czwartki i nie ma sensu taka ich ilosc
3 barmanki to takie optimum, jezeli barek na patio jest zamkniety [teraz chyba byl? nie pamietam] to w srodku wypada zeby te trzy byly, prawda?
niektorym remiksom i coverom mowię, jezeli nie zdecydowane to >raczej<, nie [prodigy zmiksowane z prodigy i jeszcze jednym prodigy, albo jackson.. pewnie ktos i tak napisze, ze w sumie nie jest az tak zle, ze moglo byc [wstaw: lepiej, poprawnie, o wiele bardziej smutno, itp]
klasyfikacja z krolikiem na ten czwartek: 1:1 -
Rzeźnik
no niestety, bar to porażka - patio zamknięte, a wewnątrz dwie dziewczyny, które nie nadążają za zamówieniami
co gorsza, jakiś idiotyczny pomysł (tak przynajmniej usłyszałem od jednej z barmanek) pt. "jedno piwo na osobę". A ja się pytam: dlaczego? Albo jest piwo do oporu, albo ściema. A poza tym, przecież browca nie wynoszę na zewnątrz, tylko wypiję sam albo biorę dla kogoś. Co za różnica, czy będę po niego łaził dwa razy, czy ktoś to zrobi? Jakiś debilizm na maksa.
A gdybym był menago, to zrobiłbym wjazd za 5 zł po północy, żeby bar nie umierał z nudów, a klub jeszcze coś zarobił. A tak, to kto się będzie pchał do klubu o tej porze, skoro ma wybulić 20 zyli i nic z tego nie mieć? I może by tak zaproponować jakiś jeden darmowy soft drink dla tych, co nie piją piwa? Ten, co łoi browar, raczej colą go nie popije, a ten, co nie pije, czuje się frajerem sponsorującym tych, co piją :) -
Ixolite
i tak np. kiedy nie pije - place 20 za to ze bawie sie do 2 w nocy i za to ze cena takiej coli tez podskoczyla. chociaz ja bardziej nie lubie braku jakiejkolwiek informacji [pokatnej chociaz] na temat 'polityki firmy', niz samych wyzszych cen. wole wiedziec a pilbym i tak roznie - raz to raz to
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne