-
Anonim
-
Ixolite
a wlasnie, :/ teges, zapamietał moze ktoś gdzie zniknela dziewczyna, ktora mnie podrywala? bernadeta, czy jakos tak?; p -
PlejAda
>Dez (Devilek) napisał
>I tak impreza na parkiecie rozkręca się ok 22 dopiero :)
ale tym razem ok 22 było cicho i rozkręciła się później -
misiek
Dokładnie to debilizm puścić mecz w środku, zamiast muzyki, to jest impreza taneczna, a nie oglądanie meczu, więć jak od 20 ma być mecz, bez muzyki i tańczenia, to niech przedłużą o te 2 h imprezę, a nie że się kończy o normlanej porze. Dobrze że zaraz po meczy Zenek puścił Prodigy to większa grupka ludzi znalazło się na parkiecie.
PS. Czy ochroniarze mogą w końcu coś zrobić z osobami, które na parkiet wchodzą z papierosami i/oraz piwem. Bo to nagminnie coraz więcej osób wchodzi, wiem że to są nowe, ale zwracanie do nich uwagi nic nie skutkuje, może dać w ryj to wtedy coś poskutkuje. Albo niech ochrona pilnuje parkietu i wywala z klubu, każdą osobę, która wejdzie na parkiet z piwem bądź papierosem. -
-
Królik.
>misiek napisał
>Dokładnie to debilizm puścić mecz w środku, zamiast
>muzyki, to jest impreza taneczna, a nie oglądanie meczu,
Jedno drugiemu nie przeszkadza, ekranów był dostatek, a bez komentarzy i z muzyką zamiast byłoby równie dobrze.
>Dobrze że zaraz po meczy
>Zenek puścił Prodigy to większa grupka ludzi znalazło
>się na parkiecie.
Tu się zgodzę, podziałało.
>PS. Czy ochroniarze mogą w końcu coś zrobić z osobami,
>które na parkiet wchodzą z papierosami i/oraz piwem. Bo to
>nagminnie coraz więcej osób wchodzi, wiem że to są nowe,
>ale zwracanie do nich uwagi nic nie skutkuje, może dać w
>ryj to wtedy coś poskutkuje.
Kulturalnie zwróciłem uwagę dwóm osobom, obydwie zeszły. Ale sama sytuacja jest co najmniej nieprzyjemna. -
misiek
>Królik. napisał
>Kulturalnie zwróciłem uwagę dwóm osobom, obydwie
>zeszły. Ale sama sytuacja jest co najmniej nieprzyjemna.
Ale nie do wszystkich kulturalnie zwrócenie uwagi podziało, jeden to nawet zapytał się co od niego chcę. -
Królik.
>misiek napisał
>Ale nie do wszystkich kulturalnie zwrócenie uwagi
>podziało, jeden to nawet zapytał się co od niego chcę.
Wtedy, widzisz, mówi się, że chcesz, żeby dana osoba zeszła z parkietu lub przynajmniej odstawiła szkło.
Impreza jest z tych, w których ludzie piją. Także skaczą, czasem na sporym obszarze, co rzecz jasna grozi kolizją. Wystarczy przytoczyć kilka przykładów, nawet z ostatnich dwóch miesięcy. Nikt nie lubi lepić się do parkietu, a rozbite szkło bywa niebezpieczne, bo co bardziej podpici goście, w tym ja, mogą się przypadkiem wywrócić.
Takie argumenty zazwyczaj działają, jeżeli wypowiedziane tonem nieagresywnym, bardziej troskliwym. :) -
misiek
Powiedziałem tonem troskliwym, że większość ludzi nie lubi dymu, kiedy tańczy, gdyż chcą złapać oddech świeżego powietrza, a łapią dym papierosowy. Sam należę do ludzi, którzy palą, ale nie wchodzę z fajkiem na parkiet, ani z piwem, właśnie z tych powodów, którze przytoczyłeś, klejąca się podłoga, rozbite szkło, czy chociażby może się zdarzyć że na kogoś się wyleje alkohol. Tylko że stali bywalcy jakoś wiedzą że się nie wchodzi na parkiet z alkoholem bądź fajkiem, naogół tylko to dotyczy nowo przybyłych.
No i jeszcze jest jedna sprawa jak chamskie próby poderwania dziewczyn na parkiecie przez tych nowo przybyłych, którzy raczej nie przyszli w celu potańczenia czy posłuchania muzy, tylko wyrwania dziewczyny. -
Anonim
Tak zwane podrywanie na żółwia :D
trzeba im mówić, że jak przypadkowo wyleją piwo albo co innego to potem sami sie bedą w takich warunkach bawić i się spytać czy fajnie by się wtedy bawił/a chociażby -
Redneck
>Ixolite napisał
>a wlasnie, :/ teges, zapamietał moze ktoś gdzie zniknela
>dziewczyna, ktora mnie podrywala? bernadeta, czy jakos tak?
>;p
Mógłbyś tak nie kłamać że ktoś Cię podrywał; ] -
Ixolite
widziałeś! i nie ratowałeś kumpla?!
;)
czlowiek spokojnie sobie przychodzi potanczyc, poskakac, ponazekac na zycie czy inne takie, pogadac ze znajomymi a tu go jakies płci przeciwne napastują
;) -
Redneck
Nie było mnie. Nie chciało mi się dupy ruszyć z domu. Dziś w neo sobie odbiję; ] -
kOsToR
>misiek napisał
Albo niech ochrona pilnuje
>parkietu i wywala z klubu, każdą osobę, która wejdzie
>na parkiet z piwem bądź papierosem.
Ja bym proponował karę śmierci, co się będizmy rozdrabniać... -
Redneck
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne