Park/hardzone [649]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Grono.Net

• Anonim

oj, to juz jest - ktos ten link zamiescił w temacie 'szatanowcy'
  • Grono.Net

:( przepraszam...

Swoją drogą, to przestaję się z Wami zadawać... Jesteście źli i sprowadzicie na mnie problemy... Do zobaczenia jutro w Parku... \m/
  • Anonim

my?? źli?? oj nieee; -) zresztą my to sie jeszcze nie zdazylismy poznać live wiec ..... do zobaczenia jutro w parku
  • Anonim

zresztą zapomnieli dodać że METALOWCY noszą ciężkie buty (czytaj - najczęsciej martensy) aby kopać nimi chorowite babcie, staruszków, inwalidów.
    zatem ja jutro w parku będę w klapkach hihi żeby żadna babcia nie wytoczyła mi procesu
    a tak wogóle to ci METALOWCY jakiegoś chałasu tylko słuchają wogóle są głusi i nie mają poczucia rytmu hehe
    ]:>
  • Anonim

W klapkach? Na HardZone? Na parkiet?

Niechaj bogowie mają w opiece Twoje stopy...
  • rajdo

ufff nie wymienili devil drivera, to jest dla mnie jeszcze jakaś nadzieja:]
  • Anonim

mnie to nie rusza wole wisky :D
  • Anonim

W pewien sposób trochę mi Pulpeta brakowało tutaj; ).
  • Anonim

do biomechanical: wiesz, ja ostatnio tez miałam zamiar przyjsc w sandałach, ale jak ktoś mi nadepnął na nogę na ostatnim HZ to stwierdziłam ze to jednak nie byłby dobry pomysł; -)
  • Anonim

Właściwie to o 23 byłem już przy Centralnym i mogłem iść do Parku, ale kurewsko mi się nie chciało (spaać!) i właśnie w sandałach byłem. Dla kogoś, kto spędza tyle czasu na parkiecie jest to samobójstwo; ).

BTW, Margo, fajna fota na awatarze. Taka... 'naughty'; ).
  • Anonim

widze że wszyscy coś o tych klapkach podchwycili temat (a to miało być tylko aby jakaś babunia mnie potem do sądu nie ciągałą hihi)
    bo metalowcy to takie brutale przecież ]:>

a tak na poważnie wogóle to wczoraj miałem pogadankę o tym dlaczego metalowcy nie lubią dresiarzy i na odwrót i doszliśmy wspólnie do tego że wynika to z ogólnego obycia w życiu, no bo ilu dresiarzy kończy studia, mają pracę o której każdy by zazdrościł itd itp etc
    więc ludziska trzymajcie tak dalej a takie dresiarstwo przeminie z modą (i hope)

FOR THOSE ABOUT TO ROCK...WE SALUTE YOU
  • dzialfoto.pl

apropo klapek na hardzonie --> wczoraj byly chyba 2 dziewczyny w japonkach czy jak to sie to nazywa:)))))) boszeeee kto je tak wpuscil:)))
  • Anonim

TOMASH: tiaaa naughty girl; -) ale dziekowac dziekowac za miłe słowo :-)
    PABLO: wczoraj moja kolezanka dotarła na hz w stroju tzw 'pracowym' który m.in zawierał czarne sandałki na obcasie ozdobione kryształkami... co prawda zauwazyła ze pare osób wytykało ja palcami a potem olała sprawe, sandałki rzuciła w kąt i dawaj!! szaleć przy soad 'b.y.o.b.' :-)
  • dzialfoto.pl

sandalki sandalkami!!!!! a japonki to sandalki czy klapki bo ja dzis kuzwa mysle pijacko troszke:)??
  • Anonim

moja kolezanka akurat miała sandałki, bo japonki to te klapki z dwoma paskami które sa przymocowane do podeszwy miedzy 1 a 2 palcem....hm czy mozna cos z tego zrozumiec ?; -)
  • dzialfoto.pl

no wlasnei a ja widzialem 2 dziwoje czytaj lachony(to z kabaretu ani mru mru - chyba) :))))) z takimi wynalazkami i jeszcze do tego wywijaly na parkiecie w nich:)))))) rispekt bo mnie obuwie sportowe spadalo a co tu jeszcze w takich japoneczkach
  • Anonim

ja widziałam inną panne ale w lakierkach które tez zdjęłą w pewnym momencie :P
  • Anonim

a ci znowu o tych klapkach

to może na najbliższym hardzonie wszyscy przyjdą w klapeczkach?
  • dzialfoto.pl

oki ale niech umyje stopki:) hahhahah hmmm... nie mam japonek....dzis po pracy pujde sobie sprawie jakies w kolorze pink:))))))
| |

Jeśli lubisz włóczyć się w to samo miejsce co tydzień, żłopać zasilane niefiltrowaną wiś...

Fotki

Miejsca grona (3)