-
Meeko'why גבריאל
Widze ze jak Ja, albo Feniks nie zalozymy watku to go raczej nie bedzie (Ada i Jan00sh dzielnie podtrzymywaly tradycje).
Jesli chodzi o moja obecnosc w parku to osobiscie nie wiem i w sporej mierze uzalezniam decyzje od wpisow w tym topiku. -
Sartin
Pojawię się tym razem. W Neo mnie nie będzie w tym tygodniu, a wyskakać się trzeba :) -
Meeko'why גבריאל
-
-
Sartin
-
Feniks
-
Meeko'why גבריאל
eeej noo Sart w ostatnia sobote to ty z parkietu schodziles tylko po kolejna butelke wody ... wiec wiemcomowieznamsienatym -
Sartin
-
Anonim
no nie umiesz, jestes stary i lysy, i za chwile bedziesz nosil pieluszki dla seniorow :P
dla informacji szanownego ogolu, ktory na pewno ma to na uwadze, ja sie pewnie pojawie, a jak z samcem, to niech sam sie wypowie :P -
Sartin
dziękuję Ci Koti za ten głos rozsądku ale z pieluszkami to trochę przesadziłaś ; ) -
Anonim
dosyć prywatnego pierdolenia na gronku, spammerzyyyyyyyyyy!; P
BYĆ! OI! -
"MojeLalkiPoruszaneSiłąWyobraźni
-
kenny
-
Gregor
-
-
kenny
-
PlejAda
-
~k^
-
kenny
-
baЯtosz
>kenny napisał
>no musze sienauczyc bo niedługo zaczne tam mieszkac XD
Po raz pierwszy ucieszylem sie z czegos, co napisales... Jeszcze fajniej by bylo, jakby nie mieli tam internetu -
kenny
no fajnie fajnie ale wiesz ze ja tam nie bede mieszkał. co najwyrzej wyjade tam na wakacje.
ale swoje odczucia do mnie zachowaj dla siebie :D i dla rodziny :P -
~k^