-
PlejAda
Coś zamiera dokumentowanie obecności.
Ja dziś pas, jestem przeziębiona i jadłam czosnek:)
-
Anonim
Nie, nie będzie mnie . :) Szkoda wielka, ale za tydzień po koncercie KnŻ planuje dotrzeć już na bank :) -
~k^
-
-
"MojeLalkiPoruszaneSiłąWyobraźni
-
Gregor
Gdyby nie Ty :) miałbym najgorszy Park w ciagu 10 lat ever. Na koncercie bede; ) -
Anonim
Średnio na jeża. Deftongi faktycznie były kilkakrotnie. za co plus się należy.
Zenek, jak impreza się kończy i zostają tylko najbardziej nastukan/zaangażowani to przykurwij z łaski swojej:) Potańcówka zwie się Hard Zone, nie Emo Zone, a mocne kawałki nie kończą się na Sliknotach i KSE.
Aha, przepraszam raz jeszcze dziewczynkę której wyjebałem z dyńki w kość policzkową. Pijany byłem najwidoczniej. -
~k^
brutal. nie znaczy nie :P czasy walenia maczugą po łbie i zaciągania za włosy do jaskini dawno się skończyły :P -
Anonim
>~k^ napisał
>brutal. nie znaczy nie :P czasy walenia maczugą po łbie i
>zaciągania za włosy do jaskini dawno się skończyły :P
nieprawda! :D
a mi sie wczorajsza impreza bardzo podobala. wyjatkowo spokojnie, ale kac dzisiaj taki ze hej i w dodatku o na 6.00 rano do pracy. duzo znajomych mordek, bez ktorych wieczor bylby do dupy :* -
"MojeLalkiPoruszaneSiłąWyobraźni
Gregor gdyby nie ja, to byś miał więcej miejsca na parkiecie; ) a przerywniki około-intelektualne bardzo pocieszne, krzepiące powiedzmy hehe ,a propos koncertu zapraszam. -
Feniks
Cóż.... Jakoże byłam wciąż pod wplywem biforka, który Qubik pięknie skwitował pytaniem "macie jeszcze mózgi?", ludzi nie było w nadmiarze, to bardzo zadowolona :) Szkoda, ze nie wszystko pamiętam, i że padnięta byłam, ale na plus :) -
szever
Panie Zenku!
Powozik samych tylko dóbr w każdej postaci i ilości za Black Hole Sun - Soundgardenu !!!
Szczerze mówiąc to od lat tego nie słyszałam w parku - jeszcze raz wielki ukłon w Pana stronę :) -
Rahaniel
a ja odwiedziłem park po chyba roku przerwy...
jak dla mnie w porównaniu z kiedyś to średnio na jeża...
ale może się przyzwyczaję:) -
Nalka
-
-
Rahaniel
-
Nalka
dobrze pamiętam, że w Parku też, to był wrzesień miesiąc, 2009 rok... I nie rób mi tu kupy z mózgu, to zbyteczne :) -
Rahaniel
-
zyggi
kto miał przed HZ zaliczyć KNŻ w stodole...koncert przesunięty na 16.03
Chodzi o 25.02 ale nie chciało mi się tematu zakładać; -)