Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • PlejAda

Coś zamiera dokumentowanie obecności.

Ja dziś pas, jestem przeziębiona i jadłam czosnek:)
  • Anonim

Nie, nie będzie mnie . :) Szkoda wielka, ale za tydzień po koncercie KnŻ planuje dotrzeć już na bank :)
  • ~k^

Forma + Maqama w Proximie wygrały. konkurencji raczej nie miały :P
  • "MojeLalkiPoruszaneSiłąWyobraźni

muzyka super- deftones:) towarzystwo też wypaśne, dzięki :)
  • Gregor

Gdyby nie Ty :) miałbym najgorszy Park w ciagu 10 lat ever. Na koncercie bede; )
  • Anonim

Średnio na jeża. Deftongi faktycznie były kilkakrotnie. za co plus się należy.
    Zenek, jak impreza się kończy i zostają tylko najbardziej nastukan/zaangażowani to przykurwij z łaski swojej:) Potańcówka zwie się Hard Zone, nie Emo Zone, a mocne kawałki nie kończą się na Sliknotach i KSE.
    Aha, przepraszam raz jeszcze dziewczynkę której wyjebałem z dyńki w kość policzkową. Pijany byłem najwidoczniej.
  • ~k^

brutal. nie znaczy nie :P czasy walenia maczugą po łbie i zaciągania za włosy do jaskini dawno się skończyły :P
  • Anonim

>~k^ napisał
    >brutal. nie znaczy nie :P czasy walenia maczugą po łbie i
    >zaciągania za włosy do jaskini dawno się skończyły :P

nieprawda! :D

a mi sie wczorajsza impreza bardzo podobala. wyjatkowo spokojnie, ale kac dzisiaj taki ze hej i w dodatku o na 6.00 rano do pracy. duzo znajomych mordek, bez ktorych wieczor bylby do dupy :*
  • "MojeLalkiPoruszaneSiłąWyobraźni

Gregor gdyby nie ja, to byś miał więcej miejsca na parkiecie; ) a przerywniki około-intelektualne bardzo pocieszne, krzepiące powiedzmy hehe ,a propos koncertu zapraszam.
  • Feniks

Cóż.... Jakoże byłam wciąż pod wplywem biforka, który Qubik pięknie skwitował pytaniem "macie jeszcze mózgi?", ludzi nie było w nadmiarze, to bardzo zadowolona :) Szkoda, ze nie wszystko pamiętam, i że padnięta byłam, ale na plus :)
  • szever

Panie Zenku!

Powozik samych tylko dóbr w każdej postaci i ilości za Black Hole Sun - Soundgardenu !!!

Szczerze mówiąc to od lat tego nie słyszałam w parku - jeszcze raz wielki ukłon w Pana stronę :)
  • Rahaniel

a ja odwiedziłem park po chyba roku przerwy...

jak dla mnie w porównaniu z kiedyś to średnio na jeża...

ale może się przyzwyczaję:)
  • Nalka

ja Cię Eggi w Parku widziałam chyba pół roku temu;]
  • Rahaniel

w Neo to a i owszem:)
  • Nalka

dobrze pamiętam, że w Parku też, to był wrzesień miesiąc, 2009 rok... I nie rób mi tu kupy z mózgu, to zbyteczne :)
  • Rahaniel

dobrze...jak masz mnie w dzienniku pokładowym to już nie dyskutuje:)
  • zyggi

kto miał przed HZ zaliczyć KNŻ w stodole...koncert przesunięty na 16.03
    Chodzi o 25.02 ale nie chciało mi się tematu zakładać; -)
| |

Jeśli lubisz włóczyć się w to samo miejsce co tydzień, żłopać zasilane niefiltrowaną wiś...

Fotki

Miejsca grona (3)