Park/hardzone [855]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Feniks

Khem. Ja nie mam nic do studentów, akademików czy całej studenckiej spoleczności. Moja wypowiedź miała oddać w przybliżonym stopniu ilość ludzi, ktora przyszła w czwartek, oraz ich pewną.. Przypadkowość. Studenci w niczym mi nie przeszkadzają, nawet miałam kiedyś przyjemność zaliczać sie do ich jakże rozrywkowego grona. Po prostu, od czterech lat, jak przychodzę do parku regularnie, ostatnio takie tłumy widziałam ze trzy lata temu i ze względu na swoje aspołeczne skłonności wcale za nimi nie tęskniłam.
  • wloczykij stalowelovegłowe

niech sobie mieszka pod mostem, ale wychowanie ma...
    nie chodzi o tłum - ale o poziom tego tłumu... :/

koti - jesteś bardzo fajnym pajacem... :)
  • Feniks

Koti jest najpiękniejszym Pajacem, jakiego w życiu widziałam :)
  • P.

>Feniks napisała:
    Po prostu, od czterech lat, jak przychodzę do parku
    >regularnie, ostatnio takie tłumy widziałam ze trzy lata
    >temu i ze względu na swoje aspołeczne skłonności wcale
    >za nimi nie tęskniłam.

Tłumy to na tej imprezie były 8-10 lat temu; od kiedy zaczęła ona dryfować w stronę klimatów rockowo-popowych klientów jest co raz mniej. Wracając do tematu, to celem istnienia klubu jest zarabianie pieniędzy (to chyba dość oczywiste), stąd też im więcej klientów tym lepiej. Już była ciągnięta na siłę jedna kameralna impreza w NEO, gdzie w sobotę przychodziło tam kilkanaście osób - efektem było zlikwidowanie tejże imprezy. Być może dzięki nowym zasadom HZ zdoła przetrwać.

Tak na marginesie, 327 znajomych w serwisie SPOŁECZNOŚCIOWYM to całkiem sporo ja na osobę wykazującą "aspołeczne skłonności" :)

P.S. Właśnie się wybieram do CR, wolałbym iść do NEO (bo mam 10min na piechotę), ale jako osobnik prospołeczny nie lubię chodzić do klubów, gdzie wejście jednej osoby podwaja frekwencję.
  • Anonim

Co do tego że Hardzone ma niby przetrwać , słyszałem od pewnej osoby z parku , że nigdy nie planowali likwidować HZ . te słowa mnie bardzo ucieszyły :)
  • Gregor

>P.S. Właśnie się wybieram do CR, wolałbym iść do NEO
    >(bo mam 10min na piechotę), ale jako osobnik prospołeczny
    >nie lubię chodzić do klubów, gdzie wejście jednej osoby
    >podwaja frekwencję.
    >

No to żeś waść spitolił, jako że dzisiejszego wieczoru w neo było naprawdę mnóstwo ludu, a zwłaszcza nowych twarzy :)
  • Feniks

Ano, w neo w dalszym ciągu imprezy się utrzymują, i faktycznie, coraz więcej ludzi przychodzi. Ilość moich znajomych jest wypadkową mojego dość aktywnego sposobu życia; ) A że klub musi zarabiać, to oczywiste, po prostu nie podoba mi się, że impreza traci klimat, ot co.
  • Pagan

To ten Papa na zdjęciu u P. wisi na sznureczku? A ja myślałem, że załamkę złapał i dlatego tak głowę przechyla:)
| |

Jeśli lubisz włóczyć się w to samo miejsce co tydzień, żłopać zasilane niefiltrowaną wiś...

Fotki

Miejsca grona (3)