-
Nalka
ech, Kisiel, Kisiel...; )
Zenek miszcz za "Moonbaby" Godsmacka, "I play with fire" Kontrust i Maximum the Hormone (tytuł kawałka jakoś trudno zapamiętać;) ) -
rajdo
to ja też swoje przemyślenia wrzucę:
-tak jak wspomniała koti, było widać degenerację - multum zataczających się ludzi, którzy zachłysnęli się darmowym piwem (nie mówię tu o tych którzy i tak co tydzień się masakrują).
-przed północą trzeba brać więcej browarów niż się potrzebuje, bo sępy budzące się z ręką w nocniku chętnie przywłaszczą sobie kolejny darmowy browar
-browary dalej trzeba pilnować! voynarowi wczoraj ktoś podpierdolił browara za 1zł z którego zdążył pociągnąć jednego łyka :] -
kenny
no ja tam sie z wojnarem juz przed 07 raczyłm potem tylko dodatkowo browary leciał i zeczywiscie zaginoł mi tez darmowu browar :P kuzwa no XD człowiek bierze browar za darmo i jeszczemu zajebia XD
no na cene wejsciowki wciaz narzekam ale impreza zacna była XD
taka podobowała mi sie XD -
-
Feniks
A ja nie pamiętam... xD Wiec pewnie było fajnie :D Radziu, dziękuję za uwzględnienie moich zwyczajów w poście xD -
Anonim
hmmm...
przyszlam jakos nie wiem chyba przed 22.00 i myslalam, ze kilena przyjeli znowu na posadke :P ale potem sie rozkrecilo. piwo za 1zl ma swoje plusy - jest tanie i jest go duzo, jak i minusy - jest cieple i nastepnego dnia trzeba isc do pracy :P
muzycznie fajnie, towarzysko fajnie. ale w zachwyt nie popadne i nie podziele opni 'multum ludzi, megazajebiscie', impreza jak impreza, bylo fajnie.
i pozdro600 dla chlopczyka w kedzierzawym irokezie, ktorego na koniec musialam porzadnie skopac nim sie odpierdolil, ale co to bez impreza bez zlania komus dupy :P
oraz wymyslilam moja autorska mysl pablo koelo na dzis:
oto prosta ma riposta:
chuj dupa kamieni kupa -
Margotek
>Gregor napisał
>Ciekawe, esgieh przestal sponsorowac smark, stad zmiana? :)
podobno... SGH już ma powoli dosyć dopłacania do Parku więc zapewne stąd ta zmiana cen..
a jeśli chodzi o mnie to jakby nadal grał Kilen to może bym chciała płacić te 20 zeta za wjazd bo wiadomo było czego można się spodziewać (jednak przewidywalność playlisty ma swoje plusy; -))
a tak to wolę nie ryzykować bo jak mam przyjść na jakieś 2-3 h, zero alko a z tych 3 h tylko 1 h skakania na parkiecie to dziękuję; -) -
filuś
>Rzeźnik napisał
>>filuś napisał
>>>Rzeźnik napisał
>>>trzecią drogę proponuje Hugo Chavez
>>
>>Tito był pierwszy; )
>
>ale nie żyje :)
>no dobra: Fidel Castro
to zwykły komunista jest.
a kuba żyje w biedzie. -
Anonim
>Margotek napisała:
>a jeśli chodzi o mnie to jakby nadal grał Kilen to może
>bym chciała płacić te 20 zeta za wjazd bo wiadomo było
>czego można się spodziewać (jednak przewidywalność
>playlisty ma swoje plusy; -))
Jak egzotycznie brzmi ta wypowiedz w kontekscie licznych niekonczacych sie narzekan na temat nudy i powtarzalnosci kilenowego repertuaru, jakie mialy miejscie na tym gronie...; )
-
Królik.
Najlepsza wypowiedź w temacie:
>Koti napisała:
>piwo za 1zl ma swoje plusy - jest tanie i jest
>go duzo, jak i minusy - jest cieple i nastepnego dnia trzeba
>isc do pracy :P
Poza tym, spokojnie dzieci, po jaką cholerę się kłócicie?
Oraz: Jako że średnio zaglądam na grono, to zaskoczyła mnie wiadomość o wzroście ceny do 20 złotych na wejściu.
Potem się dowiedziałem o darmowym piwie. -
~k^
-
Bartek
łoo, jak sie dowiedzial o darmowym piwie to nic dziwnego.
A zasnal z piwem w rece, jak to miewa z zasady? : -
Olga
J a do tej pory, z racji bycia studentką, wchodziłam za 5. Niedawno się obroniłam, więc zaraz stracę swoja legitymację i zacznę płacić 20: no więc dla mnie to nawet 200% jest.
Także teraz zamierzam pić soczki po 2 zeta (naprawdę zdrowiej będzie), ale dla wiśniówki i kilka wyjątków zrobić mogę; )).
Piwa nie pijam, bo dobrze nie przyswajam (hehe) a po ichniejszym kijowym to po prostu umieram.
Więc może nie co tydzień, ale przychodzić będę, bo za bardzo lubię tą imprezę, żeby zupełnie z niej rezygnować. I jestem pewna że większość z Was jeszcze sobie trochę pomarudzi, ponarzeka, ale także będzie parkować dalej. -
rajdo
>Olga napisała:
>J a do tej pory, z racji bycia studentką, wchodziłam za 5.
>Niedawno się obroniłam, więc zaraz stracę swoja
>legitymację i zacznę płacić 20: no więc dla mnie to
>nawet 200% jest.
>
a nawet o 300%.
to wyliczanie trochę brzmi jak ogłaszanie przodowników, tylko nie wiem czego:P -
-
ʎɹɐʎ
>rajdo napisał
>>Olga napisała:
>>J a do tej pory, z racji bycia studentką, wchodziłam za
>5.
>>Niedawno się obroniłam, więc zaraz stracę swoja
>>legitymację i zacznę płacić 20: no więc dla mnie to
>>nawet 200% jest.
>>
>
>a nawet o 300%.
>to wyliczanie trochę brzmi jak ogłaszanie przodowników,
>tylko nie wiem czego:P
*szepcze* a nawet 400%; ) -
Olga
-
kenny
-
Samson:):)
hej ludziska.. bo dawno mnie nie bylo w Parku Fajnie tam teraz jest??
znaczy bylem raz.. ale ten.. nie jak podrozaly ceny biletow... -
~k^