Park/hardzone [855]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Nalka

ech, Kisiel, Kisiel...; )

Zenek miszcz za "Moonbaby" Godsmacka, "I play with fire" Kontrust i Maximum the Hormone (tytuł kawałka jakoś trudno zapamiętać;) )
  • rajdo

to ja też swoje przemyślenia wrzucę:
    -tak jak wspomniała koti, było widać degenerację - multum zataczających się ludzi, którzy zachłysnęli się darmowym piwem (nie mówię tu o tych którzy i tak co tydzień się masakrują).
    -przed północą trzeba brać więcej browarów niż się potrzebuje, bo sępy budzące się z ręką w nocniku chętnie przywłaszczą sobie kolejny darmowy browar
    -browary dalej trzeba pilnować! voynarowi wczoraj ktoś podpierdolił browara za 1zł z którego zdążył pociągnąć jednego łyka :]
  • kenny

no ja tam sie z wojnarem juz przed 07 raczyłm potem tylko dodatkowo browary leciał i zeczywiscie zaginoł mi tez darmowu browar :P kuzwa no XD człowiek bierze browar za darmo i jeszczemu zajebia XD

no na cene wejsciowki wciaz narzekam ale impreza zacna była XD
    taka podobowała mi sie XD
  • Feniks

A ja nie pamiętam... xD Wiec pewnie było fajnie :D Radziu, dziękuję za uwzględnienie moich zwyczajów w poście xD
  • Anonim

hmmm...
    przyszlam jakos nie wiem chyba przed 22.00 i myslalam, ze kilena przyjeli znowu na posadke :P ale potem sie rozkrecilo. piwo za 1zl ma swoje plusy - jest tanie i jest go duzo, jak i minusy - jest cieple i nastepnego dnia trzeba isc do pracy :P
    muzycznie fajnie, towarzysko fajnie. ale w zachwyt nie popadne i nie podziele opni 'multum ludzi, megazajebiscie', impreza jak impreza, bylo fajnie.
    i pozdro600 dla chlopczyka w kedzierzawym irokezie, ktorego na koniec musialam porzadnie skopac nim sie odpierdolil, ale co to bez impreza bez zlania komus dupy :P

oraz wymyslilam moja autorska mysl pablo koelo na dzis:

oto prosta ma riposta:
    chuj dupa kamieni kupa
  • Margotek

>Gregor napisał
    >Ciekawe, esgieh przestal sponsorowac smark, stad zmiana? :)

podobno... SGH już ma powoli dosyć dopłacania do Parku więc zapewne stąd ta zmiana cen..
    a jeśli chodzi o mnie to jakby nadal grał Kilen to może bym chciała płacić te 20 zeta za wjazd bo wiadomo było czego można się spodziewać (jednak przewidywalność playlisty ma swoje plusy; -))
    a tak to wolę nie ryzykować bo jak mam przyjść na jakieś 2-3 h, zero alko a z tych 3 h tylko 1 h skakania na parkiecie to dziękuję; -)
  • filuś

>Rzeźnik napisał
    >>filuś napisał
    >>>Rzeźnik napisał
    >>>trzecią drogę proponuje Hugo Chavez
    >>
    >>Tito był pierwszy; )
    >
    >ale nie żyje :)
    >no dobra: Fidel Castro

to zwykły komunista jest.
    a kuba żyje w biedzie.
  • Anonim

>Margotek napisała:
    >a jeśli chodzi o mnie to jakby nadal grał Kilen to może
    >bym chciała płacić te 20 zeta za wjazd bo wiadomo było
    >czego można się spodziewać (jednak przewidywalność
    >playlisty ma swoje plusy; -))

Jak egzotycznie brzmi ta wypowiedz w kontekscie licznych niekonczacych sie narzekan na temat nudy i powtarzalnosci kilenowego repertuaru, jakie mialy miejscie na tym gronie...; )

• Królik.

Najlepsza wypowiedź w temacie:

>Koti napisała:
    >piwo za 1zl ma swoje plusy - jest tanie i jest
    >go duzo, jak i minusy - jest cieple i nastepnego dnia trzeba
    >isc do pracy :P

Poza tym, spokojnie dzieci, po jaką cholerę się kłócicie?
    Oraz: Jako że średnio zaglądam na grono, to zaskoczyła mnie wiadomość o wzroście ceny do 20 złotych na wejściu.
    Potem się dowiedziałem o darmowym piwie.
  • ~k^

A na koniec i tak nic nie pamiętałeś xD
  • Bartek

łoo, jak sie dowiedzial o darmowym piwie to nic dziwnego.
    A zasnal z piwem w rece, jak to miewa z zasady? :
  • Olga

J a do tej pory, z racji bycia studentką, wchodziłam za 5. Niedawno się obroniłam, więc zaraz stracę swoja legitymację i zacznę płacić 20: no więc dla mnie to nawet 200% jest.

Także teraz zamierzam pić soczki po 2 zeta (naprawdę zdrowiej będzie), ale dla wiśniówki i kilka wyjątków zrobić mogę; )).
    Piwa nie pijam, bo dobrze nie przyswajam (hehe) a po ichniejszym kijowym to po prostu umieram.

Więc może nie co tydzień, ale przychodzić będę, bo za bardzo lubię tą imprezę, żeby zupełnie z niej rezygnować. I jestem pewna że większość z Was jeszcze sobie trochę pomarudzi, ponarzeka, ale także będzie parkować dalej.
  • rajdo

>Olga napisała:
    >J a do tej pory, z racji bycia studentką, wchodziłam za 5.
    >Niedawno się obroniłam, więc zaraz stracę swoja
    >legitymację i zacznę płacić 20: no więc dla mnie to
    >nawet 200% jest.
    >

a nawet o 300%.
    to wyliczanie trochę brzmi jak ogłaszanie przodowników, tylko nie wiem czego:P
  • ʎɹɐʎ

>rajdo napisał
    >>Olga napisała:
    >>J a do tej pory, z racji bycia studentką, wchodziłam za
    >5.
    >>Niedawno się obroniłam, więc zaraz stracę swoja
    >>legitymację i zacznę płacić 20: no więc dla mnie to
    >>nawet 200% jest.
    >>
    >
    >a nawet o 300%.
    >to wyliczanie trochę brzmi jak ogłaszanie przodowników,
    >tylko nie wiem czego:P

*szepcze* a nawet 400%; )
  • Olga

no ale się czepiacie, nie o to chodziło :P
  • kenny

500% daje .
    my czepiamy sie skad ten pomysł XD ?
  • Samson:):)

hej ludziska.. bo dawno mnie nie bylo w Parku Fajnie tam teraz jest??
    znaczy bylem raz.. ale ten.. nie jak podrozaly ceny biletow...
  • ~k^

ojtam pierdolenie z tą podwyżką cen biletów...
| |

Jeśli lubisz włóczyć się w to samo miejsce co tydzień, żłopać zasilane niefiltrowaną wiś...

Fotki

Miejsca grona (3)