Park/hardzone [855]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • PlejAda

Nieobecna
  • ~k^

roarrr. było mroczno jak ch#j, tłoczno jak ch#j, głośno jak ch#j, kolejki pod barem że w ch#j czekania, przy wejściu jakieś wielkie bobki z waty, w całym parchu conajmniej zeszłoroczne choinki i jakieś gwiazdki pod sufitem, w ogóle mrok taki że wymiękłem i se poszłem...
  • Gregor

hyy.. bombki zaiste z pupy siakies takie, i te gwiazdki... ale to szczegol.
    mega impreza to za malo powiedziane, nie znajduje slow zeby opisac ten wieczor xD ja chce jeszcze!! xD
    drogie panie, wasze dekolty byly zachwycajace ^^
  • Anonim

Normalnie Mrock&roll :D Było wyrąbiście , mega impreza, mega muzyka , Dawno nie miałem takiej muzy w parku ach miodzio :) ja chce jeszcze
  • Anonim

bylo SROOGOO!; )
  • Feniks

Wiało chujem.
  • <szary>

ja osobiscie chcialem podziekowac stefanowi za pomocne szlify w sztuce podrywu ("czesc. mam stala prace, czesto sie myje"). i kislowi, za pokazanie na jakims kolesiu, ze to prawie dziala xD
  • ~k^

o bosze. :o
  • Lodzia Pindol

powiem tak: to byl najostrzejszy hardzone w historii.
    Troche moze ryzykuje tym stwierdzeniem ale na te wszystkie lata co przychodzilem do Parku, takiego zestawu jeszcze nie bylo. Ani jednego Bizkita, Linkina czy innych chujów mójów; d oj bylo srogo.
    A poza tym wybawilem sie swietnie, bo ekipa dopisala i bylo baardzo milo. Dziekuje za podarki!!!
  • zwierzak

No stwierdzeniem tym ryzykujesz bardzo. Ale na pewno najostrzejszy od dobrych kilku lat.
  • Anonim

zajebiscie bylo :)
| |

Jeśli lubisz włóczyć się w to samo miejsce co tydzień, żłopać zasilane niefiltrowaną wiś...

Fotki

Miejsca grona (3)