- 1
- 2
-
Tera Patrick
10. grudnia w warszawskim Klubie Park odbędzie się impreza tematyczna Hardzone: Pantera.
Grupa święciła triumfy w latach 90. za sprawą takich albumów jak "Cowboys From Hell", "Vulgar Display of Power", czy "Far Beyond Driven". To jeden z najważniejszych zespołów sceny metalowej, byli i są inspiracją dla wielu grup młodego pokolenia, m.in. Devildriver, Mastodon i Lamb of God. 8. grudnia tego roku mija piąta rocznica tragicznej śmierci gitarzysty Pantery - Darella "Dimebaga" Abbotta, zastrzelonego na scenie przez psychopatycznego "fana" w trakcie koncertu Damageplan.
Hardzone to kultowa impreza dla wszystkich miłośników ciężkiego rocka, alternatywnego metalu i klasyki mocnego grania. To tutaj po raz pierwszy można było poznać takie zespoły jak Soulfly, Disturbed, czy Marilyn Manson. Impreza odbywa się w każdy czwartek. Za muzykę odpowiedzialny jest Sebastian Grabowski (Radio Kampus). Podczas imprezy z Panterą nie zabraknie takich wykonawców jak Down, Hellyeah, Metallica, Chimaira, Fear Factory, Sepultura, Black Label Society, Mastodon, Devildriver, Five Finger Death Punch, Unearth i Lamb of God.
wejście - 20:00
koniec imprezy - ok. 02:00
Ceny biletów:
studencki 5zł/ normalny 10zł
http://www.klubpark.pl
-
Anielica
-
Lodzia Pindol
-
-
Tera Patrick
-
Anielica
Poprzedni hardzone tematyczny był nudny, przesadzono z ilością kawałków które po prostu nie nadają się na parkiet. Nie powtórzcie tego to będzie git. -
Gregor
-
Anonim
tez sie obawiam ze moze byc przesyt, ale zobaczymy. nie badzmy fatalistami :P -
Anonim
przesyt czego ? Pantery, Damage Plan itp?? no mam nadzieje ze bedzie z dwa kawalki puszczał pod rząd a nie 3 lub 4 :) -
Anonim
-
wloczykij stalowelovegłowe
pantera z płyty dla kałbojsów zapodana dwa razy pod rząd (nie licząc ballady do przytulania) jest jak dla mnie typowym antyparkietowym strzałem...
mimo całej miłości do nich tamta płyta jest na parkiet zbyt zardzewiała...
więc potencjał na przesyt jest, liczmy na dj-a... :] -
Feniks
Ble, nie moje gusta na parkiet... Bede i tak, ale coś czuje, ze sobie nie potańcze. -
zwierzak
-
Tera Patrick
-
-
Anonim
wyglada na to ze przyczlapie... chyba ze cos innego ciekawego wyskoczy. -
Anonim
-
Sartin
-
Anonim
jako ze do 4.00 bedzie na gronie przerwa to pozwole sobie juz teraz skomentowac dzisiejszy wieczor...
fajnie fajnie bylo! dobre towarzystwo i dobry mjuzik :D szkoda tylko ze zaraz musze wstac do pracy... a niektorzy to powinni uwazac z piwem! no ale moja boska kobieta i niemniej boska zona zrekompensowaly niemile aspekty wieczoru :* -
Feniks
>Koti napisała:
>jako ze do 4.00 bedzie na gronie przerwa to pozwole sobie
>juz teraz skomentowac dzisiejszy wieczor...
>
>fajnie fajnie bylo! dobre towarzystwo i dobry mjuzik :D
>szkoda tylko ze zaraz musze wstac do pracy... a niektorzy to
>powinni uwazac z piwem! no ale moja boska kobieta i niemniej
>boska zona zrekompensowaly niemile aspekty wieczoru :*
-.-' -
Anonim
-
Anonim
Dla Ciebie wszystko:* W ogóle Park to już tylko w obstawie sexownych kobiet będę nawiedzać:P Dziś mi będą towarzyszyć przynajmniej dwie:P A mężczyźni pracować! Pracować!!!! No... A nie się szlajać, chlać i palić po klubach:] I nie zaczepiać mojej obstawy:P
- 1
- 2