-
Dziobak
"gdy emocje juz opadna...", ze tak rozpoczne temat po wczesniejszej obfitej korespondecji
1) w zastepstwie Roberta Kilena jest w tym momencie 4 nowych DJ
2) czesci z Was sa oni znani badz o nich slyszeliscie (srodowisko jest tak male, ze trudno bylo nie)
3) jaka forme weryfikacji i Waszej oceny byscie sobie zyczyli: na gronie? ankieta w klubie (anonimowa)? inne?
4) nie wykluczone, iz ostatecznie zostanie ich 2 badz 3; ) albo wszyscy :) Daje to duze mozliwosci repertuarowe i klimatyczne :)
Czas pokaze !
Miejsce smialosc i odwage podchodzic do nich i dzelic sie opiniami, sugestiami oraz sugerowac... :)
HARD ZONE jest i bedzie!
ZAPRASZAM -
no wlasnie grono jest tylko jedna z drog zasiegniecia opinii publicznosci, jednak nie oszukujmy sie, nie kazdy parkowicz posiada grono :) chyba najlepiej byloby z ankietami w klubie, ktore kazdy by dostawal wraz z biletem i ocenial np w pieciostopniowej skali, jak ocenia danego dja. tylko dobrze by bylo znac wczesniej rozklad jazdy, kto kiedy gra. no i ankiety to jednak sporo papierkowej roboty, trzeba je wydrukowac, rozdawac, a potem interpretowac :)
ciesze sie jednak niesamowicie, ze tak liczycie sie ze zdaniem klientow. -
kOsToR
Moglibyście do biletu dodawać kupon z datą i przy wyjściu postawić urnę (w sensie pudełko jakieś z dziurą) "jeśli podobała Ci się dziś muzyka wrzuć bilet"
- jak rozumiem DJ dostaną po więcej niż 1 szansie? w takim wypadku IMHO powinniście informować z tygodniowym wymrzedzeniam kto zagra za tydzień i frekwencja myślę, też coś tam Wam podpowie. Jedno moim zdaniem jest pewne - na bank nie obiecujcie ludziom, że zostaną DJje wybrani przez nich... powodów jest kilka np:
1. może coś nie wypalić niezależnie od Was i zrobi się kwas, że obiecaliście i nic dotrzymaliście słowa
2. wszelkie głosowania i ankiety są niedoskonałe - jeśli zrobicie na gronie, będziecie mieli opinię tylko części uczestników biby - i to wcale nie większej części. Ankieta anonimowa? myślę, że pole do sporych nadużyć.
W każdym razie na pewno warto, żebyście śledzili to co się pisze w poszczególnych wątkach o konkretnych imprezach + ankietka w klubie i na podstawie tego i pewnie jeszcze kilku czynników podejmijcie decyzję o tym, którzy z DJów zostaną. -
rajdo
-
-
Anonim
rajdo :D
moim zdaniem okres wakacyjny to chyba niezbyt sprzyjajacy moment na robienie takiej ankiety i zdanie sie na liczbe glosow jako na wyznacznik tego, czy DJ sie podobal. sa festiwale, ludzie wyjezdzaja na wakacje. owszem moze byc masa narybku, ale z racji tego, ze dla nich hz i tak bedzie nowoscia to sadze, ze nie beda umieli tak dobrze ocenic jak ludzie, ktorzy od jakiegos czasu juz bywaja na imprezie.
ale i tak trzymam kciuki. a imprezy z Zenonem mozna nazwac UberHardZone jak bedzie takie sety walil :P -
Ixolite
oj nie dam glowy czy bedzie czuc az tak roznicę miedzy jednym dj'em a drugim [tymbardziej jezeli ma byc az 4!].
owszem - jest masa swietnych kawalkow i duza roznorodnosc, ale zeby zachowac klimat HZ trzeba jednak na pewnej konkretnej grupie piosenek bazowac.
muzyki z gatunku dostatek - który dj postawi na które kawałki i czego będzie się trzymał chyba zadecyduje :| ale i tak czesc bedzie puszczac te same.. te, o ktorych wiadomo powszechnie, ze sie przyjely i ze po prostu sciagną ludzi na parkiet
ps. niektore barmanki tez moznaby wymienic: ta radosc na twarzy! te żwawe ruchy! momentami stoi sie nie tyle w kolejce, co po prostu przy barze bo sie slimaczą i podchodza do ludzi jakby z przymusu :/ -
kOsToR
To prawda, różnica pomiędzy nimi jest kolosalna. Z jednej strony baru czekasz na piwo po kilkanaście minut i nawet jak nikt nie zamawia to Pani z barem znajdzie tysiąc sposobów żeby zrobić coś, byle Cię nie obsłużyć... a z drugiej czekasz na piwko góra kilka minut i jeszcze na odchodne masz miły uśmiech miłej Pani.
Teoria o tym, że od strony kibli jest inne natężenie, niż od strony parkietu nie sprawdziła się, bo za którymś razem na pewniaka poszedłem od strony parkietu...no i niestety miałem pecha akurat tego dnia się Dziewczyny stronami barów pozamieniały. Efekt? Poczekałem sobie z 10-15 minut... i nie zostałem obsłużony... "co za miły początek imprezy!"... W końcu przeszedłem na drugą stronę baru, gdzie tego wieczora urzędowała dziewczyna na wcześniejszych imprezach będąca od strony parkietu i oczywiście na piwo czekałem dosłownie chwilkę. -
-
kOsToR
-
Margotek
mi się zdarzyło nawet - w desperacji oczekiwania na colę - machac reką przed barmanką "halo, przepraszam - czy można colę ?" a ta kurcze dalej ślepą udawała; -) -
Anonim
-
kenny
-
~k^
-
Feniks
-
Narin
-
Dziobak
-
Meeko'why גבריאל
Ja to widze tak. By moc w pelni zweryfikowac czy dany kandydat na stanowisko DJa sie nadaje trzeba mu dac tak na oko miesiac? dwa? Na przykladzie ostatniego parku... Repertuarowo bylo bardzo danie. Lecialy zarowno znane Hity (ktore dobrze wszyscy znamy z kazdej HZnowo podobnej imprezy to nie jest kwestia Roberta Kilena i jego legendarnej "monotoni" tylko zwyczajnie ilosc utworow pasujacych do ciezkiej imprezy tanecznej. Nie mniej polecialo kilka kawalkow ktorych wczesniej w czwartkowe wieczory nie dane bylo mi slyszec, kilka innych ktore lecialy ale sporadycznie raz lub pare razy do roku to tez sporo osob bylo wrecz zachwyconych 'powiewiem swiezosci'. Kluczowe pytanie pozostaje czy aby przypadkiem ta 'Nowa Urozmaicona Setlista' za kilka Hard Zone'ow nie okaze sie niezmienna playlista. Dlatego imho by w pelni moc ocenic na ile dany puszczacz jest w stanie urozmaicic swoj repertuar potrzeba wiecej czasu niz 1 czy nawet 2 imprezy. -
Anonim
Tak sie zastanawiałem, co będzie jeśli każdy dj jakoś tam wypadnie w miare dobrze, tzn każdy podobnie i jak zarząd wybierze wtedy dj-a ?? Fuck troche zamotałem sie; ) -
Dziobak
-
Anonim
No nie wiem czy tak się dalo by ze zatrudnilibyście wszystkich , każdy raz w tygodniu ?? :) tzn w miesiącu :)
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne