Park/hardzone [649]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • nuit

czy wiemy o statusie imprezy w tym dniu?
    obstawiam zamkniete wrota lecz dopuszczam mozliwosc bledu:P
  • ~k^

a że niby we święta kościelne kluby zamykać majo? wątpię..
    anywaiz count me in :)
    dobranoc :P
  • Kotot

>~k^ napisał
    >a że niby we święta kościelne kluby zamykać majo?

Wszak dominująca w naszej ciemnej krainie religia opiera się na żałobie. A jak to podciągniemy pod żałobę narodową, to... Nie wywołujmy wilka z lasu xD
    Ja tam mam zamiar się zjawić i doznać relaksu oraz napoju egipskich ciemiężycieli narodu mojżeszowego
  • Meeko'why גבריאל

To ja zadam inne pytanie jako ze nie mam sily przebijac sie przez morze spamu w temacie "bye bye hardzone" czy wiemy juz jakie sa w ogole losy czwartkowych imprez w parku? niezaleznie juz od Bozego Ciala jestem ciekaw czy w ogole jest sens rezerwowac sobie w ogole czas w czwartek jeszcze.
  • Blacha

też mnie ciekawi czy jest po co ruszać dupsko z doma w taka chujową pogodę
  • Paulina

pogoda pogodą, mnie również zastanawia czy w ogóle się będzie coś działo; ]
  • Tera Patrick

Na pewno przed czwartkiem ktoś napisze info oficjalne co dalej z HZ
  • ʎɹɐʎ

Będzie, będzie... a jeśli nie będzie, to już my coś wykombinujemy:) Nie takie się rzeczy ze szwagrem po pijaku robiło;)
  • Meeko'why גבריאל

Parafrazujac Edwarda Nortona w jednej z jego lepszych rol "In Yary we trusted"
  • ~k^

>Kotot napisał
    >napoju egipskich ciemiężycieli narodu mojżeszowego

że niby Cola?

• ʎɹɐʎ

Piwo! Egipcjanie wynaleźli piwo, ignorancie;)
  • ~k^

no toż to nieprawdopodobne żeby kraj składający się głównie z piasku i kamiennych budowli na nim stawianych wymyślał jakieś napoje i to w dodatku gazowane... nie mieli wystarczająco dużo wody na eksperymenty idące w kierunku piwa. moim zdanie ściema jak z piramidami. kosmici im pomogli bankowo.
  • Kotot

Gwoli ścisłości pierwsze browary walili Sumerowie a po nich Babilończycy. Ale oni nie ciemiężyli nikogo tak znanego, jak Mojżesz, stąd przytoczony przez mnie przykład.
    A w Parku coli pić nie muszę bo gdy pogoda zacna to ni autobus ni samochód czy rower, lecz same buty starczą do powrotu w domowe pielesze po spożyciu :]
  • ʎɹɐʎ

>~k^ napisał
    >kosmici im pomogli bankowo.

Jacy kosmici? Żydo-komuno-masoni, ignorancie;)

• Feniks

> Jacy kosmici? Żydo-komuno-masoni, ignorancie;)

Murzydowska-komuno-masoneria dokładnie;)
  • ʎɹɐʎ

>Feniks napisała:

>Murzydowska-komuno-masoneria dokładnie;)

Gejo-murzydowska-komuno-masone ria, o!;)
  • ~k^

Której powyżej wypowiadająca się jest dumną członkinią, stąd ta jej szybka reakcja ^^
  • Meeko'why גבריאל

Coz, wiem ze zna sekretny uscisk dloni...
  • ʎɹɐʎ

Lotne brygady już w drodze...
  • Narin

Dobrze, że tutaj nie ma SPAMu :P
| |

Jeśli lubisz włóczyć się w to samo miejsce co tydzień, żłopać zasilane niefiltrowaną wiś...

Fotki

Miejsca grona (3)