-
nuit
czy wiemy o statusie imprezy w tym dniu?
obstawiam zamkniete wrota lecz dopuszczam mozliwosc bledu:P -
~k^
a że niby we święta kościelne kluby zamykać majo? wątpię..
anywaiz count me in :)
dobranoc :P -
Kotot
>~k^ napisał
>a że niby we święta kościelne kluby zamykać majo?
Wszak dominująca w naszej ciemnej krainie religia opiera się na żałobie. A jak to podciągniemy pod żałobę narodową, to... Nie wywołujmy wilka z lasu xD
Ja tam mam zamiar się zjawić i doznać relaksu oraz napoju egipskich ciemiężycieli narodu mojżeszowego -
Meeko'why גבריאל
To ja zadam inne pytanie jako ze nie mam sily przebijac sie przez morze spamu w temacie "bye bye hardzone" czy wiemy juz jakie sa w ogole losy czwartkowych imprez w parku? niezaleznie juz od Bozego Ciala jestem ciekaw czy w ogole jest sens rezerwowac sobie w ogole czas w czwartek jeszcze. -
-
Blacha
też mnie ciekawi czy jest po co ruszać dupsko z doma w taka chujową pogodę -
Paulina
pogoda pogodą, mnie również zastanawia czy w ogóle się będzie coś działo; ] -
Tera Patrick
-
ʎɹɐʎ
Będzie, będzie... a jeśli nie będzie, to już my coś wykombinujemy:) Nie takie się rzeczy ze szwagrem po pijaku robiło;) -
Meeko'why גבריאל
Parafrazujac Edwarda Nortona w jednej z jego lepszych rol "In Yary we trusted" -
~k^
>Kotot napisał
>napoju egipskich ciemiężycieli narodu mojżeszowego
że niby Cola?
-
ʎɹɐʎ
-
~k^
no toż to nieprawdopodobne żeby kraj składający się głównie z piasku i kamiennych budowli na nim stawianych wymyślał jakieś napoje i to w dodatku gazowane... nie mieli wystarczająco dużo wody na eksperymenty idące w kierunku piwa. moim zdanie ściema jak z piramidami. kosmici im pomogli bankowo. -
Kotot
Gwoli ścisłości pierwsze browary walili Sumerowie a po nich Babilończycy. Ale oni nie ciemiężyli nikogo tak znanego, jak Mojżesz, stąd przytoczony przez mnie przykład.
A w Parku coli pić nie muszę bo gdy pogoda zacna to ni autobus ni samochód czy rower, lecz same buty starczą do powrotu w domowe pielesze po spożyciu :] -
ʎɹɐʎ
>~k^ napisał
>kosmici im pomogli bankowo.
Jacy kosmici? Żydo-komuno-masoni, ignorancie;)
-
Feniks
> Jacy kosmici? Żydo-komuno-masoni, ignorancie;)
Murzydowska-komuno-masoneria dokładnie;) -
ʎɹɐʎ
>Feniks napisała:
>Murzydowska-komuno-masoneria dokładnie;)
Gejo-murzydowska-komuno-masone ria, o!;) -
~k^
Której powyżej wypowiadająca się jest dumną członkinią, stąd ta jej szybka reakcja ^^ -
Meeko'why גבריאל
-
ʎɹɐʎ
-
Narin
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Jeśli lubisz włóczyć się w to samo miejsce co tydzień, żłopać zasilane niefiltrowaną wiś...
Miejsca grona (3)
-
stacja undefined, Warszawa
-
placyk afterowy undefined, Warszawa
-
Klub Studencki SGH Park Niepodległości, Warszawa
- Dodaj miejsce