-
Anonim
Panie i Panowie!
Dziś rano dotarła do mnie informacja, w 100% potwierdzona.
Mianowicie,
wczoraj została podjęta decyzja o zakończeniu trwającego od 11 lat cyklu imprez Hard Zone pod przewodnictwem Roberta Kilena.
Osobiście jeszcze zbieram szczenę z podłogi!
-
Anonim
Ty zartujesz chyba sobie teraz ??; /
to co za tydzien bedzie ?? fuck ,teraz to jest żałoba niech Kaczuszka ogłosi :( -
Anielica
-
Anonim
a nie własnie zle chyba przeczytalem , jak przez Kilena to własnie moze zmieniaja dj-a ?? mam nadzieje ze nie rezygnuja calkowicie z HZ , bo to porazka by byla -
-
Magdalena
-
Anonim
ojojojojojojojojoj
ale, ale, ale, ale jak to??
ja się nie zgadzam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Anonim
a czemu zmiana dja = koniec imprezy ?? moze by tak nie bylo zle w sumie nie ogarniam tego :( -
Anonim
Well... od pewnego czasu już słyszałem takie plotki, więc nie jestem specjalnie zaskoczony. Wielka szkoda niemniej, parę lat temu nie wyobrażałem sobie tygodnia bez wizyty na HZ i mimo kilku istotnych wad samej imprezy strawiłem tam miło i intensywnie dzikie mnóstwo czasu.
Co zatem stanie się z czwartkiem?
Czy zatraci swój czadowo/rockowy charakter?
[edit]
Czy ktoś z parkowego zarządu mógłby zająć oficjalne stanowisko w tej sprawie i wyjaśnić dokładnie ocb? -
Paulina
-
Anonim
Sprytne. Czyli teraz wszyscy maja wbijac do Neo. Brilliant!
czy owe postanowienie wprowadzone zostaje w zycie od razu?
-
Anonim
tez nie jestem zaskoczona i piekny zabieg Kilen zaprowadzil. Porgatulowac.
chcialabym tez wiedziec czy to jest koniec HZ czy koniec kilenowania. trzeba bedzie jakas zastepcza impreze wynalezc. -
Margotek
>Kloshie napisał
>Sprytne. Czyli teraz wszyscy maja wbijac do Neo. Brilliant!
nie wiem czy tak wszyscy bo jeśli chodzi o sam lokal to wolałam Park od Neo...
:((
-
Anielica
Albo szybko wykołować DJ zastępczego, bo to może być powodem do wyłączenia mocne imprezy z parkowego tygodnia.
-
Anonim
>Anielica napisała:
>Albo szybko wykołować DJ zastępczego
U! U! U! Me! Me! Me!; P -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
i posadzilbys dla niepoznaki dmuchana lale albo swoja tekturowa podobizne :P -
Anonim
posadzilbym byle kogo. Przeciez wszyscy faceci na HZ wygladaja tak samo; P -
Anonim
a to dlatego wczoraj Cie pomylilam z 5 innymi facetami, jestes tak malo charakterystyczny, ze rzecz jasna masz racje :P
koniec spamowania -
Anonim
Wlasnie.
A mowiac tak serio to z punktu widzenia inicjatorow tej decyzji jak najbardziej ja rozumiem. Tylko pewnie ciezko bedzie sie przestawic i odzwyczaic od coczwartkowego rytualu... ale pozyjemy zobaczymy.
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne