Park/hardzone [649]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Panie i Panowie!

Dziś rano dotarła do mnie informacja, w 100% potwierdzona.

Mianowicie,
    wczoraj została podjęta decyzja o zakończeniu trwającego od 11 lat cyklu imprez Hard Zone pod przewodnictwem Roberta Kilena.

Osobiście jeszcze zbieram szczenę z podłogi!
  • Anonim

Ty zartujesz chyba sobie teraz ??; /

to co za tydzien bedzie ?? fuck ,teraz to jest żałoba niech Kaczuszka ogłosi :(
  • Anielica

Coooooo????????????????

Może tylko DJ'a zmienią?????

• Anonim

a nie własnie zle chyba przeczytalem , jak przez Kilena to własnie moze zmieniaja dj-a ?? mam nadzieje ze nie rezygnuja calkowicie z HZ , bo to porazka by byla
  • Magdalena

doświadczenie pokazało, że zmiana dj'a = koniec imprezy
  • Anonim

ojojojojojojojojoj
    ale, ale, ale, ale jak to??
    ja się nie zgadzam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Anonim

a czemu zmiana dja = koniec imprezy ?? moze by tak nie bylo zle w sumie nie ogarniam tego :(
  • Anonim

Well... od pewnego czasu już słyszałem takie plotki, więc nie jestem specjalnie zaskoczony. Wielka szkoda niemniej, parę lat temu nie wyobrażałem sobie tygodnia bez wizyty na HZ i mimo kilku istotnych wad samej imprezy strawiłem tam miło i intensywnie dzikie mnóstwo czasu.
    Co zatem stanie się z czwartkiem?
    Czy zatraci swój czadowo/rockowy charakter?

[edit]

Czy ktoś z parkowego zarządu mógłby zająć oficjalne stanowisko w tej sprawie i wyjaśnić dokładnie ocb?
  • Paulina

i wczoraj był ostatni HZ?

chujowo.
  • Anonim

Sprytne. Czyli teraz wszyscy maja wbijac do Neo. Brilliant!

czy owe postanowienie wprowadzone zostaje w zycie od razu?
  • Anonim

tez nie jestem zaskoczona i piekny zabieg Kilen zaprowadzil. Porgatulowac.

chcialabym tez wiedziec czy to jest koniec HZ czy koniec kilenowania. trzeba bedzie jakas zastepcza impreze wynalezc.
  • Margotek

>Kloshie napisał

>Sprytne. Czyli teraz wszyscy maja wbijac do Neo. Brilliant!

nie wiem czy tak wszyscy bo jeśli chodzi o sam lokal to wolałam Park od Neo...

:((

• Anielica

Albo szybko wykołować DJ zastępczego, bo to może być powodem do wyłączenia mocne imprezy z parkowego tygodnia.
  • Anonim

>Anielica napisała:
    >Albo szybko wykołować DJ zastępczego

U! U! U! Me! Me! Me!; P
  • Anonim

a kto by sie na parkiecie pocil? :P
  • Anonim

wlaczylbym shuffle w winampie i brykal ciagle na parkiecie; D
  • Anonim

i posadzilbys dla niepoznaki dmuchana lale albo swoja tekturowa podobizne :P
  • Anonim

posadzilbym byle kogo. Przeciez wszyscy faceci na HZ wygladaja tak samo; P
  • Anonim

a to dlatego wczoraj Cie pomylilam z 5 innymi facetami, jestes tak malo charakterystyczny, ze rzecz jasna masz racje :P

koniec spamowania
  • Anonim

Wlasnie.

A mowiac tak serio to z punktu widzenia inicjatorow tej decyzji jak najbardziej ja rozumiem. Tylko pewnie ciezko bedzie sie przestawic i odzwyczaic od coczwartkowego rytualu... ale pozyjemy zobaczymy.
| |

Jeśli lubisz włóczyć się w to samo miejsce co tydzień, żłopać zasilane niefiltrowaną wiś...

Fotki

Miejsca grona (3)