Park/hardzone [649]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Mroczny Mrok

Prosze o rzeczowe opinie; ) ... w czym problem? Moja żona jest wieloletnią uczestniczką czwartkowych imprez parkowych. Wiadomo, taka impreza to przysłowiowe krew, pot i łzy..."szaleństwo" niemalże do białego rana. Jednakże uważam, że elementarne zasady higieny wymagają, aby po tak intensywnym machaniu głową jednak wsiąść ten prysznic i przemyć przepocone ciało przed wskoczeniem do łóżka. Jednakże moje uwagi nie spotkały się ze zrozumieniem i zostałem ostentacyjnie olany... ( wiadomo jestem stary, brzydki i śmierdzę siarką). Rozumiem, że jeżeli ktoś jest napruty jak ptak nielot to nawet niewskazane jest aby w takim stanie buszował w łazience - przepisy bhp i brak kasku... ale w przypadku pełnej świadomości po 6 godzinnym skakaniu wg mnie prysznic to wręcz obowiązek.
    Cała nadzieja w was Drodzy parkowicze co by przemówić Waszej Siostrze do rozumu... ja już nie mam siły...1,2,3 razy mi to nie przeszkadzało, myślałem, że to wypadek przy pracy, ale dziś usłyszałem, że to już norma...
  • nuit

hehe dobre dobre:)
    nuity wykopuja z lozka albo zrzedza az sie nie umyje osobnik badz nie zmieni miejsca spoczynku
    rzygac sie chce jak sie siebie czuje po hz a co dopiero innego osobnika
  • <szary>

polecam katar, tanszy w utrzymaniu, a rownie dobrze rozwiazuje problem =)
  • Margotek

hmm czy to jakiś żart?; -)
  • Ryba

O rzesz w mordę! Stary, mam przez Ciebie na ekranie monitora piękne zacieki po płatkach śniadaniowych i mleku :D
    Jeśli nie mycie się po hz to norma to ja znów nienormalny jestem. Ja tam sobie czwartkopiątkowopoparkowej nocy bez rytualnego zalegnięcia na trzydzieści minut w wannie nie wyobrażam, bo taki oblepiony potem za cholerę bym nie usnął :D
    A komunikacja werbalna, czyli proste "Śmierdzisz!!!" efektu nie przynoszą? Bo chyba kobiety są bardziej uczulone na takie komplementy :)
    Krótko mówiąc: błeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

• Sartin

ze what?? Spozniony prima aprilis? bo jak na serio to ja wspolczuje, nawet moj kot sie krzywi jak mnie wita po powrocie z parq i wymownie patrzy na drzwi lazienki. Bez prysznica po, to troche slabo...
    Moze nie wpuszczanie do lozka pomoze? Drobne sugestie za pomoca rozwieszonych choinek zapachowych nad lozkiem (Seven :) )? Ciezko cos powiedziec...
  • ʎɹɐʎ

Moje pajęcze zmysły wyczuwają trolla...
  • ~k^

nooooo na brudasa czasem fajnie się położyć no ale nie po parku kuwa, to już niehumanitarne wtedy :)
  • Meeko'why גבריאל

... my common sense is tingling.
  • ♔ Anouk

Jednakże
    >uważam, że elementarne zasady higieny wymagają, aby po
    >tak intensywnym machaniu głową jednak wsiąść ten
    >prysznic i przemyć przepocone ciało przed wskoczeniem do
    >łóżka.

prysznic trzeba wziąć. a potem wsiąść, jesli to synonim jakichs zabaw lozkowych; )
  • Anonim

nie wyobrazam sobie nie umycia sie po parku :| gdyby problem dotyczyl leniwego faceta, to jeszcze bym jakos 'rozumiala' problem, ale baba? chocbym nawet umierala ze zmeczenia o obolaloci, prysznic + mycie glowy to obowiazek, tak w przypadku moim, jak i samca. inaczej - jak nuit - wykopuje z wyra :P

a jak zachecic? zrob babie jakas fajna kolacyjke bo wiadomo ze czlowiek glodny jak wilk jest po hz i powiedz ze dostanie, jak sie umyje. albo innego przekupstwa uzyj.
  • ~k^

hehe zamknąć mieszkanie i powiedzieć że nie wpuszczę póki się nie umyjesz :P
  • Królik.

>yary napisał
    >Moje pajęcze zmysły wyczuwają trolla...

>Dahr`Amahr גבריאל napisał
    >... my common sense is tingling.

My bunny sense is tingling.
  • Anonim

>  napisał
    >hehe zamknąć mieszkanie i powiedzieć że nie wpuszczę
    >póki się nie umyjesz :P

a czemu nie? :P
  • Królik.

>  napisał
    >hehe zamknąć mieszkanie i powiedzieć że nie wpuszczę
    >póki się nie umyjesz :P

A gdzie się umyjesz, jak do mieszkania nie idzie się dostać? W kałuży?
  • Sartin

>Królik. napisał
    >>  napisał
    >>hehe zamknąć mieszkanie i powiedzieć że nie wpuszczę
    >>póki się nie umyjesz :P
    >
    >A gdzie się umyjesz, jak do mieszkania nie idzie się
    >dostać? W kałuży?

u sasiadow :)
  • Królik.

O trzeciej w nocy?
    Moi byliby zachwyceni.
  • Feniks

Albo sam przestań się myć^^ Albo zrozumie aluzję, albo Tobie przestanie przeszkadzać jej zapach, skoro sam też będziesz taki 'świezy' Zresztą, jak wiadomo, częste mycie skraca życie, skóra się ściera i człowiek umiera x]
  • <szary>

>Królik. napisał
    >O trzeciej w nocy?
    >Moi byliby zachwyceni.

doprawdy? *zaciera raczki* bede musial to przy sprzyjajacych okolicznosciach wytestowac =)
  • Sartin

><szary> napisał
    >>Królik. napisał
    >>O trzeciej w nocy?
    >>Moi byliby zachwyceni.
    >
    >doprawdy? *zaciera raczki* bede musial to przy sprzyjajacych
    >okolicznosciach wytestowac =)

Proponuje pojawic sie silna ekipa dzierzac w rekach reczniki, szampony, szczotki do plecow i koniecznie w czepkach kapielowych. Powitaja nas z otwartymi ramionami :)
  • 1
  • 2
| |

Jeśli lubisz włóczyć się w to samo miejsce co tydzień, żłopać zasilane niefiltrowaną wiś...

Fotki

Miejsca grona (3)