-
raziel
>Putridity גבריאל napisał
>hmm 5 - 7 - 5.
Wschodzące słońce
Putridity w Parku
Chuj, znowu piątek -
Anonim
Feniks no no wiem ze moge po pod spodniami nie widzialem co sie dzieje a czulem jakby cos sie zlego z dziara działo ale jednak okej wrocilem do domu zajrzalem to bylo wszytsko gites :) co do cyckow to feniks ma srednie a nie male :D hehe zapewne znowu sie wtracam w nieodpowiedni moment ale co tam :) wyrazilems woje zdanie :D -
Feniks
-
Anielica
Ja sobie załatwię chyba moda i te off-topy wywalę bo kurna przeginacie;]
A gadania o innych klubach i imprezach na tym gronie to kurna nigdy nie zdzierżę. No za wyjątkiem Tattoo:P Ale od kiedy ma swoje grono wspomina się o nim tylko przypadkiem:)
Tak, wiem, każdy ma swoja opinię, chce ją wyrazić...ja też;]
-
-
Margotek
>Alice napisała:
>Ja sobie załatwię chyba moda i te off-topy wywalę bo
>kurna przeginacie;]
no po części muszę się zgodzić; -)
>A gadania o innych klubach i imprezach na tym gronie to
>kurna nigdy nie zdzierżę.
choroba wzmaga Twą agresję :D
-
Gregor
-
Anielica
No co... mam stresujący okres w życiu;] Ale to też off-top więc koniec tematu:P -
Anonim
>raziel napisał
>>Putridity גבריאל napisał
>>hmm 5 - 7 - 5.
>
>Wschodzące słońce
>Putridity w Parku
>Chuj, znowu piątek
za-je-bis-te :D -
raziel
Dzięki; D Basho to nie jest, ale i tak najlepsze haiku układamy ze znajomymi jak się spijemy w 4 du**, a kiedy na trzeźwo próbujemy sobie przypomnieć chociaż jedno, to czar pryska; D -
nuit
a jak ci raziel smakuje parkowe piwo?:> z tego co nuity wywnioskowaly jego degustacja sie glownie zajmowales i kreceniem nosem:P
chyba ze cie z kims myle i nie masz scietych krzywo blad wlosow opadajacyh na oczy:>
a porownanie hz do vampiriady zabolalo nuita:/ -
raziel
>nuit napisał
>a jak ci raziel smakuje parkowe piwo?:>
Piłem z butelki, co do tego z kija słyszałem już legendy...
>krzywo blad
>wlosow opadajacyh na oczy:>
Blond raczej, ciemny. Tak, ten frajer to ja.
>a porownanie hz do vampiriady zabolalo nuita:/
Nie powinno. Nie porównywałem muzycznie, ale konceptowo: obie imprezy doszły do sytuacji, w której nie zmieniają praktycznie nic muzycznie, a mają wysoką frekwencję; obie są uznane i obie musiały sporo na to uznanie pracować. -
nuit
hihihi:)
ok, to nuity przestaly bywac na vamipriadach nim do tego doszlo:x -
nuit
>Putridity גבריאל napisał
>ekhem... "Jaki ty dzis zadbany..." ARGGGgghhhhhhh no comment
>on this one!
i dobrze:P zwierzak nuitowi nawinal na mysl alkoholika i tez byl nie zadowolony
i tak zle i tak nie dobrze <rwie_wlosy> -
Anonim
Muluc ty larwo jak możesz ujawniać moje potajemne występy :P swoja drogą to imprezka wyjątkowo obfita w znajome mordki a i alkoholu nie brakowało czego mogła doświadczyć ów wcześniej wspomniana Karolinka :P -
raziel
-
Anonim
Będę ujawniać co mi się podoba, zatajanie takich faktów przed światem byłoby nieoszacowaną stratą:P Następnym razem prosimy o występ w Parku Cravenie akrobato:P (niestety, ostrzegam, że się menda nie daje fotografować więc trzeba korzystać z chwili:P). A schlany owszem byłeś, dlatego nie wiem jakim cudem zremisowaliście w piłkarzyki za drugim razem:P -
Meeko'why גבריאל
zremisowanie nie jest trudne jak zaden z zawodnikow nie widzi pileczki ... ani nawet nie jest w stanie krecic galkami... co prawda remis 0:0 ale ... zawsze jakis remis. -
Anonim
yyy to ja gralem w pilkarzyki w parku?? :P przyznaje bez bicia ze nie pamietam :P -
Anonim
grałeś...albo coś w tym stylu... w każdym razie wiele osób to potwierdzi, bo chyba cała ta część na zewnątrz słyszała Twoje okrzyki i radości i zdenerwowania:P -
Anonim
o kurwa ale dno :p ale co mi tam, raz na jakis czas moglem sobie dac w palnik tak konkretnie :) chociaz piatek byl baaardzo ciezki :D
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne