Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • raziel

>Putridity גבריאל napisał
    >hmm 5 - 7 - 5.

Wschodzące słońce
    Putridity w Parku
    Chuj, znowu piątek
  • Anonim

Feniks no no wiem ze moge po pod spodniami nie widzialem co sie dzieje a czulem jakby cos sie zlego z dziara działo ale jednak okej wrocilem do domu zajrzalem to bylo wszytsko gites :) co do cyckow to feniks ma srednie a nie male :D hehe zapewne znowu sie wtracam w nieodpowiedni moment ale co tam :) wyrazilems woje zdanie :D
  • Feniks

Grrrrr.... -.-
  • Anielica

Ja sobie załatwię chyba moda i te off-topy wywalę bo kurna przeginacie;]

A gadania o innych klubach i imprezach na tym gronie to kurna nigdy nie zdzierżę. No za wyjątkiem Tattoo:P Ale od kiedy ma swoje grono wspomina się o nim tylko przypadkiem:)

Tak, wiem, każdy ma swoja opinię, chce ją wyrazić...ja też;]

• Margotek

>Alice napisała:
    >Ja sobie załatwię chyba moda i te off-topy wywalę bo
    >kurna przeginacie;]

no po części muszę się zgodzić; -)

>A gadania o innych klubach i imprezach na tym gronie to
    >kurna nigdy nie zdzierżę.

choroba wzmaga Twą agresję :D

• Gregor

Ta. Żeby to tylko choroba była; )
  • Anielica

No co... mam stresujący okres w życiu;] Ale to też off-top więc koniec tematu:P
  • Anonim

>raziel napisał
    >>Putridity גבריאל napisał
    >>hmm 5 - 7 - 5.
    >
    >Wschodzące słońce
    >Putridity w Parku
    >Chuj, znowu piątek

za-je-bis-te :D
  • raziel

Dzięki; D Basho to nie jest, ale i tak najlepsze haiku układamy ze znajomymi jak się spijemy w 4 du**, a kiedy na trzeźwo próbujemy sobie przypomnieć chociaż jedno, to czar pryska; D
  • nuit

a jak ci raziel smakuje parkowe piwo?:> z tego co nuity wywnioskowaly jego degustacja sie glownie zajmowales i kreceniem nosem:P
    chyba ze cie z kims myle i nie masz scietych krzywo blad wlosow opadajacyh na oczy:>

a porownanie hz do vampiriady zabolalo nuita:/
  • raziel

>nuit napisał
    >a jak ci raziel smakuje parkowe piwo?:>

Piłem z butelki, co do tego z kija słyszałem już legendy...

>krzywo blad
    >wlosow opadajacyh na oczy:>

Blond raczej, ciemny. Tak, ten frajer to ja.

>a porownanie hz do vampiriady zabolalo nuita:/

Nie powinno. Nie porównywałem muzycznie, ale konceptowo: obie imprezy doszły do sytuacji, w której nie zmieniają praktycznie nic muzycznie, a mają wysoką frekwencję; obie są uznane i obie musiały sporo na to uznanie pracować.
  • nuit

hihihi:)

ok, to nuity przestaly bywac na vamipriadach nim do tego doszlo:x
  • nuit

>Putridity גבריאל napisał
    >ekhem... "Jaki ty dzis zadbany..." ARGGGgghhhhhhh no comment
    >on this one!
    i dobrze:P zwierzak nuitowi nawinal na mysl alkoholika i tez byl nie zadowolony
    i tak zle i tak nie dobrze <rwie_wlosy>
  • Anonim

Muluc ty larwo jak możesz ujawniać moje potajemne występy :P swoja drogą to imprezka wyjątkowo obfita w znajome mordki a i alkoholu nie brakowało czego mogła doświadczyć ów wcześniej wspomniana Karolinka :P
  • raziel

Święte słowa - 5 Heinekenów i 2 drinki zrobiły swoje.
  • Anonim

Będę ujawniać co mi się podoba, zatajanie takich faktów przed światem byłoby nieoszacowaną stratą:P Następnym razem prosimy o występ w Parku Cravenie akrobato:P (niestety, ostrzegam, że się menda nie daje fotografować więc trzeba korzystać z chwili:P). A schlany owszem byłeś, dlatego nie wiem jakim cudem zremisowaliście w piłkarzyki za drugim razem:P
  • Meeko'why גבריאל

zremisowanie nie jest trudne jak zaden z zawodnikow nie widzi pileczki ... ani nawet nie jest w stanie krecic galkami... co prawda remis 0:0 ale ... zawsze jakis remis.
  • Anonim

yyy to ja gralem w pilkarzyki w parku?? :P przyznaje bez bicia ze nie pamietam :P
  • Anonim

grałeś...albo coś w tym stylu... w każdym razie wiele osób to potwierdzi, bo chyba cała ta część na zewnątrz słyszała Twoje okrzyki i radości i zdenerwowania:P
  • Anonim

o kurwa ale dno :p ale co mi tam, raz na jakis czas moglem sobie dac w palnik tak konkretnie :) chociaz piatek byl baaardzo ciezki :D
| |

Jeśli lubisz włóczyć się w to samo miejsce co tydzień, żłopać zasilane niefiltrowaną wiś...

Fotki

Miejsca grona (3)