-
Kotot
Sprawa bufetowa - ja lubię też pojeść a nie tylko chlać jak wieprz. Dawali gyros w bułce i bardzo lubiłem jak dawali. Nie dają teraz. Mówią, że się nie opłaca bo trzeba było mięsko wyrzucać bo tak mało osób kupowało. Ja nie wierzę, wiem, że i Ty lubisz kupić sobie smaczną i soczystą bułę z mięsem, surówką i sosem. Teraz nie bojkotuj, gdy będziesz w Parku idź i pytaj o gyros, nie bądź obojętny/a. Kthx.
Wegetarianom i innym takim serdecznie dziękujemy za indoktrynację, nie przyda się tutaj. -
Gregor
Mięso, surówka i sos? Sounds like KEBAP! (z gdańskiej gwary; ] )
Jestem za! Jak jest mięcho, jest dobrze! -
Anonim
Ja powiem jedno , ten Gyros to chyba najlepszy gyros na miescie był, wiec , wlasnie zaluje ze zlikwidowali go i zmniejszyli porcje tudziez zmniejszyli caly rozklad tego dania , ,Kotot jakby co to ja zkumplem a bardziej kumpel tez rozmawial na ten temat :) wiec nie jestes jesden w rozmowach o gyrosie :) był przezajebisty -
<szary>
>Kotot napisał
>bardzo lubiłem jak dawali. Nie dają teraz
niech ci bedzie =P a tak na serio, to faktycznie, vegeci niezle dzialaja na nerwy. jak killka razy zakupilem jakies specjaly z parkowej kuchni, to sie opedzic nie moglem, bo biegali jak dzieciaki po podworku i darli te swoje japy wypchane salatami "trupojad! trupojad!" w moja strone. tak wiec: gyros i mienso tak, wegeci nie =P -
-
ʎɹɐʎ
Jak to ktoś mi kiedyś powiedział - "Nie lubię wegetarian, bo wyjadają jedzenie mojemu jedzeniu";)
http://www.tradinfo.it/immagini/Pla... -
Meeko'why גבריאל
ja tam jestem wegetarianinem nie dlatego ze kocham zwierzęta ale dlatego ze nienawidze roslin. -
raziel
To zamieńcie Park na Metal Cave i po bólu. Kebab jest niezgorszy dwa kroki od klubu. -
Dexter
>yary napisał
>Jak to ktoś mi kiedyś powiedział - "Nie lubię
>wegetarian, bo wyjadają jedzenie mojemu jedzeniu";)
>
> http://www.tradinfo.it/immagini/Pla...
hehhe;)
Ocal krowe!!! Zjedz wegetarianina!!! >;D -
Anonim
Ten gyros był świetny, naprawdę coś genialnego. Zdecydowanie lepszy niż kebab jak dla mnie. Więc też jestem za tym żeby był znowu, i foka też by chciała, bo też bardzo często to jadła i teraz będzie smutna, bo nie będzie miała siły łapać za krocze co niektórych bywalców Parku:] -
<szary>
>MuluC napisała:
> i foka też by chciała, bo
>też bardzo często to jadła i teraz będzie smutna, bo nie
>będzie miała siły łapać za krocze co niektórych
>bywalców Parku:]
HA! i knew it =P -
Meeko'why גבריאל
>raziel napisał
>To zamieńcie Park na Metal Cave i po bólu. Kebab jest
>niezgorszy dwa kroki od klubu.
to tak jakby zamienic 5 pokojowe mieszkanie z super wyposazeniem na rozpadajacy sie barak bo ten stoi blizej kiosku... -
Feniks
No, wczoraj tez przyszedł do mnie zapłakany (;]) Filuś i skarżył sie, że faktycznie gyrosa nie ma.. Kurde, ja go jadłam może ze dwa razy, ale mimo wszystko, sama świadomość, że mogę na miejscu zjeść dobrą bułę z mięchem sprawiała, że życie stawało się piękniejsze..
A co do zmiany lokalizacji.. Taaa, ja też mam kebab dwa kroki od domu... Zapraszam, serdecznie ]:-> -
~k^
tylko ciekawe czy się zmieści 500 osób i głośniki z Parku "pożyczone" :) -
wloczykij stalowelovegłowe
-
Feniks
-
wloczykij stalowelovegłowe
ale ja pisałem do ciebie...
podłączyłem się do tamtego posta i do ciebie... ; p
-
<szary>
-
Feniks
Aaaa.. Że do mnie na kebaba na pl. Wilsona.. No taaaaa.. Byłoby o jakieś 500 osób mniej na hardzonie >.< -
~k^
><szary> napisał
>nigdy nie wiadomo, co tam kamel pod kiecka trzyma xD
podobno dusiciela :P -
raziel
>Putridity גבריאל napisał
>to tak jakby zamienic 5 pokojowe mieszkanie z super
>wyposazeniem na rozpadajacy sie barak bo ten stoi blizej
>kiosku...
Co kto lubi...
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście