Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kotot

Sprawa bufetowa - ja lubię też pojeść a nie tylko chlać jak wieprz. Dawali gyros w bułce i bardzo lubiłem jak dawali. Nie dają teraz. Mówią, że się nie opłaca bo trzeba było mięsko wyrzucać bo tak mało osób kupowało. Ja nie wierzę, wiem, że i Ty lubisz kupić sobie smaczną i soczystą bułę z mięsem, surówką i sosem. Teraz nie bojkotuj, gdy będziesz w Parku idź i pytaj o gyros, nie bądź obojętny/a. Kthx.

Wegetarianom i innym takim serdecznie dziękujemy za indoktrynację, nie przyda się tutaj.
  • Gregor

Mięso, surówka i sos? Sounds like KEBAP! (z gdańskiej gwary; ] )
    Jestem za! Jak jest mięcho, jest dobrze!
  • Anonim

Ja powiem jedno , ten Gyros to chyba najlepszy gyros na miescie był, wiec , wlasnie zaluje ze zlikwidowali go i zmniejszyli porcje tudziez zmniejszyli caly rozklad tego dania , ,Kotot jakby co to ja zkumplem a bardziej kumpel tez rozmawial na ten temat :) wiec nie jestes jesden w rozmowach o gyrosie :) był przezajebisty
  • <szary>

>Kotot napisał
    >bardzo lubiłem jak dawali. Nie dają teraz

niech ci bedzie =P a tak na serio, to faktycznie, vegeci niezle dzialaja na nerwy. jak killka razy zakupilem jakies specjaly z parkowej kuchni, to sie opedzic nie moglem, bo biegali jak dzieciaki po podworku i darli te swoje japy wypchane salatami "trupojad! trupojad!" w moja strone. tak wiec: gyros i mienso tak, wegeci nie =P
  • ʎɹɐʎ

Jak to ktoś mi kiedyś powiedział - "Nie lubię wegetarian, bo wyjadają jedzenie mojemu jedzeniu";)

http://www.tradinfo.it/immagini/Pla...
  • Meeko'why גבריאל

ja tam jestem wegetarianinem nie dlatego ze kocham zwierzęta ale dlatego ze nienawidze roslin.
  • raziel

To zamieńcie Park na Metal Cave i po bólu. Kebab jest niezgorszy dwa kroki od klubu.
  • Dexter

>yary napisał
    >Jak to ktoś mi kiedyś powiedział - "Nie lubię
    >wegetarian, bo wyjadają jedzenie mojemu jedzeniu";)
    >
    > http://www.tradinfo.it/immagini/Pla...

hehhe;)
    Ocal krowe!!! Zjedz wegetarianina!!! >;D
  • Anonim

Ten gyros był świetny, naprawdę coś genialnego. Zdecydowanie lepszy niż kebab jak dla mnie. Więc też jestem za tym żeby był znowu, i foka też by chciała, bo też bardzo często to jadła i teraz będzie smutna, bo nie będzie miała siły łapać za krocze co niektórych bywalców Parku:]
  • <szary>

>MuluC napisała:
    > i foka też by chciała, bo
    >też bardzo często to jadła i teraz będzie smutna, bo nie
    >będzie miała siły łapać za krocze co niektórych
    >bywalców Parku:]

HA! i knew it =P
  • Meeko'why גבריאל

>raziel napisał
    >To zamieńcie Park na Metal Cave i po bólu. Kebab jest
    >niezgorszy dwa kroki od klubu.

to tak jakby zamienic 5 pokojowe mieszkanie z super wyposazeniem na rozpadajacy sie barak bo ten stoi blizej kiosku...
  • Feniks

No, wczoraj tez przyszedł do mnie zapłakany (;]) Filuś i skarżył sie, że faktycznie gyrosa nie ma.. Kurde, ja go jadłam może ze dwa razy, ale mimo wszystko, sama świadomość, że mogę na miejscu zjeść dobrą bułę z mięchem sprawiała, że życie stawało się piękniejsze..
    A co do zmiany lokalizacji.. Taaa, ja też mam kebab dwa kroki od domu... Zapraszam, serdecznie ]:->
  • ~k^

tylko ciekawe czy się zmieści 500 osób i głośniki z Parku "pożyczone" :)
  • wloczykij stalowelovegłowe

ale byś się zdziwiła, jakby wszyscy przyszli... ; p
  • Feniks

Zdziwił.. To facet jest, Włóczyk.. -.-
  • wloczykij stalowelovegłowe

ale ja pisałem do ciebie...
    podłączyłem się do tamtego posta i do ciebie... ; p
  • <szary>

nigdy nie wiadomo, co tam kamel pod kiecka trzyma xD
  • Feniks

Aaaa.. Że do mnie na kebaba na pl. Wilsona.. No taaaaa.. Byłoby o jakieś 500 osób mniej na hardzonie >.<
  • ~k^

><szary> napisał
    >nigdy nie wiadomo, co tam kamel pod kiecka trzyma xD

podobno dusiciela :P
  • raziel

>Putridity גבריאל napisał
    >to tak jakby zamienic 5 pokojowe mieszkanie z super
    >wyposazeniem na rozpadajacy sie barak bo ten stoi blizej
    >kiosku...

Co kto lubi...
| |

Jeśli lubisz włóczyć się w to samo miejsce co tydzień, żłopać zasilane niefiltrowaną wiś...

Fotki

Miejsca grona (3)