- 1
- 2
-
Feniks
Khem.. No więc, z okazji Świąt, chciałabym życzyć Wam, drodzy hardzonowicze, żebyście na święta nażarli się jak dzikie świnie, dostali masę fajnych prezentów, wyspali sie, zaczęli Nowy Rok z ciężkim kacem na hardzonie, a w nowym roku, żebyśmy co tydzień widywali się w parku, żeby Wam nie brakowało sił na parkiet i picie (wersja alternatywna - na picie coli z lodem bez cytryny:D), no i spełnienia marzeń (ale to każdemu już z osobna;]). Wesołych Świąt, udanego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego Roku!:D -
Gregor
Powoli... Jest 19... Nie obrzydzaj mi łikendu... Mamy jeszcze kilka dni do tych obrzydliwie swiatecznych swiat... -
Anonim
nie sadzilem ze z Ciebie jest taka porzadna istota feniksie :P hehe a tu prosze pierwsza do życzen :D -
Feniks
Nie to nie, życzenia są dla tych, którzy chcą :<
Nie porządna.. ŻYCZLIWA:D -
-
wloczykij stalowelovegłowe
zachowujesz sie jak stary tetryk w berecie z antenką...
zlałaś nas i nie przyszłaś na ostatnie bro przed swiętami, a teraz laurki smażysz... jakby zrobił to ktoś w moim wieku, to bym rozumiał... ; p -
Anonim
miło z twej strony Feniksie bo wiesz jak Cie uwielbiam :) , ale dla mnie to te swieta co roku traca na wartosci :) -
Feniks
Nie przyszłam, bo zaspałam, przepraszam:* Heh.. ja tam całkiem lubię świeta, można się wyspać, nażreć...^^ -
Margotek
>Feniks napisała:
> na picie coli z lodem bez cytryny:D),
bez cytryny i bez lodu :P
-
Feniks
-
Vero
-
-
Feniks
-
-
Bartek
-
Samson:):)
-
Anonim
>Feniks napisała:
>Dziewice, dziewice... Gdzie Ty dziewice znajdziesz? o.O
a co nie ma dziewic na ziemi ??; D -
ʎɹɐʎ
>Paluszek napisał
>>Feniks napisała:
>>Dziewice, dziewice... Gdzie Ty dziewice znajdziesz? o.O
>
>a co nie ma dziewic na ziemi ??; D
Są, nawet ostatnio miał być ich jakiś tam pochód, ale jedna zachorowała, a druga powiedziała, że sama nie pójdzie;) -
-
Anonim
-
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne