-
Anonim
-
dzialfoto.pl
no odrazu sie przekreslach w oczach pretendenta do nie wiadomo czego :):) -
Anonim
-
dzialfoto.pl
-
-
Anonim
szacunek mi tu! dla starszych i chorszych :P a czy juz mowiłamze dzis sie czuje lepiej :) halo!!! jest LEPIEJ :P -
dzialfoto.pl
aaaaaaaaaaaaaaaaaa to bardzo osobiscie sie ciesze bo bedziesz swierzutka i wypoczeta i gotowa do dzialania na parkiecie:))) hahhahahaha -
Anonim
no baaa zawsze! :P chociaz to w duzej mierze zalezy od tego co JERZY zaproponuje; -) -
dzialfoto.pl
zawsze kazdy znajdzie cos dla siebie:) bedziesz obserwowana przez duzzziiieee oko wieklkiego brata:) -
Anonim
tzn sie Twoje to oko?; -) ale sie boję!! nie strasz, nie strasz bo i tak nie dotrzymasz słowa :P -
dzialfoto.pl
hahhaha moje a co:) !!! czasami spogladam jednym okiem !!!! Jak bys pogawedzial z Marta znaczy bladyneczka to bys wiedziala :P -
Anonim
Hm, to ja nie przeszkadzam w tym obiecującym flircie i się cicho usunę z tematu; ). -
Anonim
Marta? znaczy sie słynna 'blond kobieta'? a czy ona przypadkiem nie bywa zazdrosna ? -
dzialfoto.pl
oj bywa bywa :)))) ale nie wydrapuje oczu ani mnie ani nikomu innemu:P
Marta wie ze czwartowy wieczor jest dla mnie pewnego rodzaju odskocznia i tego dnia mam powiedzmy brzydko mowiac swiety spokuj jesli chodzi o zazdrosc i inne taki:) znaczy jej inne takie:)))
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne