Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

a to dlaczego TOMASHU?
  • dzialfoto.pl

no odrazu sie przekreslach w oczach pretendenta do nie wiadomo czego :):)
  • Anonim

ej nooo co to za spiskowanie !!! PABLO....
  • dzialfoto.pl

ja nie spiskuje mam nastepny dzien upodlania sie i innych:)))))):P
  • Anonim

szacunek mi tu! dla starszych i chorszych :P a czy juz mowiłamze dzis sie czuje lepiej :) halo!!! jest LEPIEJ :P
  • dzialfoto.pl

aaaaaaaaaaaaaaaaaa to bardzo osobiscie sie ciesze bo bedziesz swierzutka i wypoczeta i gotowa do dzialania na parkiecie:))) hahhahahaha
  • Anonim

no baaa zawsze! :P chociaz to w duzej mierze zalezy od tego co JERZY zaproponuje; -)
  • dzialfoto.pl

zawsze kazdy znajdzie cos dla siebie:) bedziesz obserwowana przez duzzziiieee oko wieklkiego brata:)
  • Anonim

tzn sie Twoje to oko?; -) ale sie boję!! nie strasz, nie strasz bo i tak nie dotrzymasz słowa :P
  • dzialfoto.pl

hahhaha moje a co:) !!! czasami spogladam jednym okiem !!!! Jak bys pogawedzial z Marta znaczy bladyneczka to bys wiedziala :P
  • Anonim

Hm, to ja nie przeszkadzam w tym obiecującym flircie i się cicho usunę z tematu; ).
  • Anonim

Marta? znaczy sie słynna 'blond kobieta'? a czy ona przypadkiem nie bywa zazdrosna ?
  • dzialfoto.pl

oj bywa bywa :)))) ale nie wydrapuje oczu ani mnie ani nikomu innemu:P

Marta wie ze czwartowy wieczor jest dla mnie pewnego rodzaju odskocznia i tego dnia mam powiedzmy brzydko mowiac swiety spokuj jesli chodzi o zazdrosc i inne taki:) znaczy jej inne takie:)))
| |

Jeśli lubisz włóczyć się w to samo miejsce co tydzień, żłopać zasilane niefiltrowaną wiś...

Fotki

Miejsca grona (3)