Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Meeko'why גבריאל

uuu cos przegapilem... jakies szczegoly, pikanteria?
  • zwierzak

Było całkiem spoko. Trochę parkietowania, trochę siedzenia przy barierce. Rozmowy ze znajomymi. Niby nic nowego, a jednak było bardzo dobrze.
  • wloczykij stalowelovegłowe

aaaa....
    feniks przypomnij mi za tydzień, ze ci zapomniałem coś opowiedzieć... :(
  • Anonim

> Było całkiem spoko. Trochę parkietowania, trochę siedzenia przy barierce. Rozmowy ze znajomymi. Niby nic nowego, a jednak było bardzo dobrze.

dziekuje za znalezienie wodnika:)to byl normalnie horror
  • zwierzak

Ależ nie ma za co :) Polecam się na przyszłość :]
  • Anonim

Mein gott, jak ja nie lubię HZ na trzeźwo. Agresja mi skacze.
    Jednego typa co się wepchnął do baru szturchając koleżankę to prawie za ten numer wyflekowałem. Powstrzymała chyba tylko świadomość tego, że najdalej dwie minuty po takim numerze ochrona "wyprosiłaby" mnie z klubu.
  • Feniks

No, bardzo udany park.. Aczkolwiek, jedna kolejka czystej na wyjście zagwarantowała mi oglądanie w domu wszystkiego, co zjadłam przez cały dzień -.- Ale miło, miło.. I faktycznie, duuużo znajomych mordek, niektórych utęsknionych^^
  • Igne

ten park przeleciał tak szybko, że zanim spostrzegłam się już był koniec ...

jednak czuję pewien niedosyt :P
  • wloczykij stalowelovegłowe

to ty w tej kiecce popylasz po parkiecie...?
    zajebioza... :)
  • Nalka

a ja sobie rozwaliłam glana; (((
    nie mam pojęcia jak i kiedy, ale mam niejasne wspomnienie, że się dobrze bawiłam:D tylko szkoda, że moja ekipa zamulała przy stoliku i piłkarzykach (co juz jest mniejszym zamulaniem) i nie latała ze mną po parkiecie
  • Vero

baaa - ty pamiętaj kogo mi sprowadzasz w ten czwartek :D
  • Nalka

No będzie Kasia, będzie; p
    tym razem się nie wykręci, wrrr...
  • Vero

no i dobrze dziękować :*
  • Igne

hehe ... jeśli chodzi Tobie o długą spódnicę , tak to mogłam być ja; )

właśnie wróciłam z Krakowa gdzie wyszalałam się ... ale zostało mi to jeszcze trochę energii i mam nadzieję dobrze spędzić kolejny park :D
  • Anonim

Vero - nie, nikogo nie zgładziłam...
    Craven - wiem, aż nadto dobrze i oby ten tydzień wywiał tego typu zjawiska daleko daleko heeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnn poza obszary dookoła Parkowe itd.
    Wróciłam zregenerowana po paru dniach oderwania od Warszawy...
    Zobaczymy co przyniesie ten czwartek:P
    Jak jeszcze raz zobaczę moją kurtkę w takim użyciu jak ostatnio zajebię! Tak mi dopomóż (wpisz co chcesz)... mam mętlik w mózgu...
| |

Jeśli lubisz włóczyć się w to samo miejsce co tydzień, żłopać zasilane niefiltrowaną wiś...

Fotki

Miejsca grona (3)