Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

tez sie kiedys mylilam, ale mam pierdolca polonistycznego i w koncu mi sie wbilo do lba, tak samo jak np. 'teza powstała _w_oparciu_na_ konkretnych faktach' a nie _w_oparciu_o_, 'tę płytę/książkę/etc' a nie 'tą', 'wziąć' a nie 'wziąść', albo nieumiejętne używanie słowa 'bynajmniej' :P

to się naprodukowałam :P
  • Vero

>zwierzak napisał
    >Było całkiem spoko, choć krótko (do Parku udało się
    >dobić po 23). Ale na prawdę luz, trochę parkietowania,
    >trochę gadania ze starymi znajomymi. Na prawdę udany
    >wieczór.

i ahhh... to limo pod okiem :P
  • Anonim

Tak samo jak wyraz francuskiego (sądząc po nietypowej głosce "an") pochodzenia "włanczać" jakkolwiek to się pisze:) Przynajmniej taką pisownie można zakładać słuchając osób, które tego egzotycznego wyrazu używają.
  • Anonim

A wiedziałeś, mądralo, że nie ma czegoś takiego jak "pogłaśniać" czy "zgłaśniać" czy jakiekolwiek odmiany? :P ("pogłoś", "podgłośnij" też się zaliczają)
    oczywiście nawet puryści tego często używają, bo nie każdemu się chce powiedzieć "zwiększ głośność", czy "zrób głośniej".
    A tak w ogóle (nie mylić z "w google" :P) to o czym my, Kufah, gadamy? :)

ps. Kufah - http://en.wikipedia.org/wiki/Kufah :P albo wystarczy grać w Cywilizację (bez spolszczenia!) :P
  • Anonim

Żyduj!:D
  • Anonim

Bez rąk!:)
  • ~k^

tak swoją drogą to można fundację jakąś założyć, żeby Sznurkowi te piffko sponsorowała - coś jak Mam Marzenie, tylko w tym przypadku bardziej Mam Na Piwo.. albo puszkę przy wejściu do parku stawiać..
| |

Jeśli lubisz włóczyć się w to samo miejsce co tydzień, żłopać zasilane niefiltrowaną wiś...

Fotki

Miejsca grona (3)