Park/hardzone [649]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • filuś

Gdyby ktoś nie wiedział a chciał wiedzieć jutro w, znanym większości nas, Pubie Bolek odbędzie się Festiwal Książek Przeczytanych. Płacąc za wejście 20 zł, między 10 a 17 będzie można wynieść tyle książek ile się udźwignie w rękach.
  • PlejAda

eeejjj,
    nie z tego profilu mi się napisało. Ja to chciałam wrzucić...bu
  • Anonim

Hahaha, Ad zownowała nawet gronowy profil Krzyśka :D

A co do "festiwalu": brzmi ciekawie, aż wpadnę - może da się wynieść coś fajnego :)
  • Anonim

ksiazki przygotowane, jutro ruszamy na podboj :) mozna ladowac po kieszeniach?
  • PlejAda

>Tomash napisał
    >Hahaha, Ad zownowała nawet gronowy profil Krzyśka :D
    >
    >A co do "festiwalu": brzmi ciekawie, aż wpadnę - może da
    >się wynieść coś fajnego :)

:D
    my będziemy o 11. jak długo nie wiem, bo nigdy jeszcze nie byłam na takim festiwalu
  • Anonim

bylo calkiem przyjemnie, chociaz tytuly, jakie tam sie przewijaly byly w wiekszosci nieco tragiczne, czesc ksiazek byla podarta/wilgotna. ale kilka rarytasow tez sie znalazlo :) Udane.
  • PlejAda

godzina szperania i jakieś 25 książek. Kilka poradników z lat 70 o higienie, dorastaniu i dojrzewaniu:) W tym odpowiedzi na najważniejsze pytania dorastających chłopców. super!
    Trafiłam nawet na 3 francuskojęzyczne książki:)
    Mam jeszcze rewię krzyżówek z 76 roku, poradnik o zieleni w domu, listy kobiet z lat 1941-58, jakiś kryminał i powieść, przewodnik po Wiedniu oraz zbiór nowel, które wzięłam ze względu na dedykację: "Towarzyszowi X. Za aktywny udział w pracy związkowej. Związek zawodowy pracowników finansowych P.R.L." :D
    Wrażenie świetne, żałuję, że nie wzięłam większej torby.
    Szkoda, że nie było o tym żadnej informacji w necie ani nawet na stronie Bolka....Ja dowiedziałam się o tym przypadkiem. Mam nadzieję, że niedługo będzie powtórka.
  • Anonim

one sie powtarzaja co kilka miesiecy :) my wynalezlismy opowiadania Knight Rider, stara Kamasutre (z dwiema zakladkami - 'przemysl' i 'zrob' - urocze :D) kilka naprawde fajnych pozycji, poezje po rosyjsku i plansze do nauki jazdy :P a! i ksiazeczke z mojego dziecinstwa ^^ ale czuje pewien niedosyt - ksiazki, ktore tam znalazlam w porownaniu z tymi, ktore zanioslam :P
  • Propor

Kurcze super pomysł!
    Szkoda tylko, że za późno się zalogowałem :/
  • Anonim

i jeszcze raz:

"14 grudnia w restauracji Nowy Bolek na Polu Mokotowskim w Warszawie odbędzie się kolejna edycja Festiwalu Książek Przeczytanych. Na miłośników literatury czekać będzie 20 tys. książek. Za bilet wstępu w cenie 20 zł lub za bilet promocyjny w cenie 10 zł (bilet promocyjny pod warunkiem przyniesienia 20 książek) każdy będzie mógł wynieś tyle tomów, ile zdoła unieść w rękach."
  • Anonim

Fajnie, ale tym razem nieobecna :(
  • Gregor

Chyba sie skusze tym razem... I sam co nieco przydzwigam, bo troche ksiazek niepotrzebnych juz mam; ]
  • że słi Żustin

Szkoda, że w Poznaniu nic takiego nie organizują:/
  • Gregor

Zanioslem 20, wynioslem 1 :) Coz, przynajmniej przeczyscilem polki ze staroci. Niestety wybor jest katastrofalnie slaby, dodatkowy wqrw powoduja jednostki z gigantycznymi torbami, zapieprzajace od jednego "swiezego" kartonu do drugiego i rozpychajace sie, ktore ewidentnie przyszly wyrwac jak najwiecej sposrod tych dobrych tytulow aby potem gdzies to sprzedac, czy to na allegro czy tez w jakims sklepiku... Odnioslem jeszcze dziwne wrazenie, ze ksiazki przyniesione przez ludzi i tak najpierw sa przesiane przez organizatorow, i na sale znowu trafia dosc mala partia tych ciekawych; ] Ogolnie impreza jest dobra jesli ktos chce wygarnac z domu stare ksiazki a szkoda mu ich wyrzucic na smietnik.
| |

Jeśli lubisz włóczyć się w to samo miejsce co tydzień, żłopać zasilane niefiltrowaną wiś...

Fotki

Miejsca grona (3)