-
Anonim
Akurat tym też byłam negatywnie zaskoczona, bo również nie przepadam, ale później patrząc na te teledyski AC/DC jakie były puszczane i jak ciekawie komponowały się z muzyką z parkietu (np. z Hatebreed) to przyznam, że wrażenia ciekawe:] Ładnie się to zgrywało w czasie:D -
Meeko'why גבריאל
>Языческий Лорд napisał
>Nie wiem czy to kondycja mi szwankuje, czy mi się wydaje,
>że kiedyś parkietowałem się więcej, ale od kilku
>parków pod rząd czuje niedosyt. I to taką najgorszą
>odmianę niedosytu - spowodowaną własnymi ograniczeniami.
>Muszę coś wykombinić na następny tydzień (czyli
>tradycyjnie za jakieś dwa tygodnie).
jak cos wymyslisz daj znac ... -
Anonim
a mi sie brak parku odbija na zdrowiu... dzisiaj mi sie snilo, ze skakalam sobie na parkiecie z trzeba bialymi balonikami napelnionymi helem na bialych tasiemkach przyczepionych do wlosow... :| -
Anonim
-
-
wloczykij stalowelovegłowe
-
Anonim
-
Feniks
No, sympatyczny hardzone.. Ale fakt, że na parkiecie mało byłam. Za to z Putrim się poprzytulałam, i dowiedziałam sie, że jest jedynym mężczyzną na świecie, który potrafi rozwiązać bluzkę plecami o.O
Włóczykij - wcale nie było Cię tak dużo na parkiecie, sama widziałam, jak Ci rozrusznik szwankował.. :P
A afterek... xD -
Meeko'why גבריאל
Dla chcacego nic trudnego .. inna sprawa ze to nie jest jedyna moja unikatowa cecha ... aaaaaale powiedzmy ze innych nie bede prezentowal. -
Anonim
>Putridity גבריאל napisał
>
>jak cos wymyslisz daj znac ...
To może trochę potrwać, bo na razie mój najlepszy pomysł na upgrade starczej kondycji nie wypalił - krówki z Tesco żadnym sposobem nie chcą dać się zaaplikować pod powiekę:/ -
Meeko'why גבריאל
-
Anonim
Zwariował! Kto normalny nosi oczy w papierkach? Przecież to szczypie. Chyba...
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne