Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Akurat tym też byłam negatywnie zaskoczona, bo również nie przepadam, ale później patrząc na te teledyski AC/DC jakie były puszczane i jak ciekawie komponowały się z muzyką z parkietu (np. z Hatebreed) to przyznam, że wrażenia ciekawe:] Ładnie się to zgrywało w czasie:D
  • Meeko'why גבריאל

>Языческий Лорд napisał
    >Nie wiem czy to kondycja mi szwankuje, czy mi się wydaje,
    >że kiedyś parkietowałem się więcej, ale od kilku
    >parków pod rząd czuje niedosyt. I to taką najgorszą
    >odmianę niedosytu - spowodowaną własnymi ograniczeniami.
    >Muszę coś wykombinić na następny tydzień (czyli
    >tradycyjnie za jakieś dwa tygodnie).

jak cos wymyslisz daj znac ...
  • Anonim

a mi sie brak parku odbija na zdrowiu... dzisiaj mi sie snilo, ze skakalam sobie na parkiecie z trzeba bialymi balonikami napelnionymi helem na bialych tasiemkach przyczepionych do wlosow... :|
  • Anonim

Przyniosę Ci takie na za tydzień:>
  • wloczykij stalowelovegłowe

białe.... nieee... o_O
  • Anonim

okej :* Wloczkus, czemu nie biale?
  • Feniks

No, sympatyczny hardzone.. Ale fakt, że na parkiecie mało byłam. Za to z Putrim się poprzytulałam, i dowiedziałam sie, że jest jedynym mężczyzną na świecie, który potrafi rozwiązać bluzkę plecami o.O
    Włóczykij - wcale nie było Cię tak dużo na parkiecie, sama widziałam, jak Ci rozrusznik szwankował.. :P
    A afterek... xD
  • Meeko'why גבריאל

Dla chcacego nic trudnego .. inna sprawa ze to nie jest jedyna moja unikatowa cecha ... aaaaaale powiedzmy ze innych nie bede prezentowal.
  • Anonim

>Putridity גבריאל napisał
    >
    >jak cos wymyslisz daj znac ...

To może trochę potrwać, bo na razie mój najlepszy pomysł na upgrade starczej kondycji nie wypalił - krówki z Tesco żadnym sposobem nie chcą dać się zaaplikować pod powiekę:/
  • Meeko'why גבריאל

moze rozwin z papierka ...

beats me :/
  • Anonim

Zwariował! Kto normalny nosi oczy w papierkach? Przecież to szczypie. Chyba...
| |

Jeśli lubisz włóczyć się w to samo miejsce co tydzień, żłopać zasilane niefiltrowaną wiś...

Fotki

Miejsca grona (3)