-
K jak K
W te dwa dni klub jest teoretycznie zamknięty., ale nic nie stoi na przeszkodzie żeby go otworzyć. Co wy na to? -
Anonim
Myślę, że spora część HaZetowej braci z przyjemnością odbije sobie Wigilię u cioci Heli, a i poprawiny Sylwestra "na ostro" zdają się być raczej kuszącą perspektywą.
W każdym razie osobiście jestem za :) -
wloczykij stalowelovegłowe
święta na pewno bym był... :]
sylwester pewnie wyjazdowy w tym roku, nie zdążę chyba wrócić... -
Anonim
-
-
Anielica
Jestem za!! :D
Oby tylko załoga nie chciała nas zabić za to, że będzie musiała w te dni pracować; P -
Margotek
-
Królik.
Jestem za, a nawet za. To znaczy, jeśli chodzi o 25-XII, bo co do Nowego Roku, to jeszcze planów nie mam, więc nie mam pojęcia co będę robił. -
ʎɹɐʎ
-
Anonim
-
zwierzak
-
Anielica
czyli na razie jest zapewniona obsada na 25, gorzej z 1.01. My jeszcze planów sylwestrowych nie mamy, więc nie wiem czy będziemy w mieście..jak tak to w Parku łobecni -
Gregor
-
Anonim
Jak nie wyjadę tak jak zwykle na święta to chętnie skorzystam:) Co do 1.01 myślę, że też bym wpadła:) -
Kitbo
swieta ciezko ale 1.1 toz to mus !! pare znajomych sie pisze, piszemy sie :) -
Meeko'why גבריאל
>MuluC napisała:
>Jak nie wyjadę tak jak zwykle na święta to chętnie
>skorzystam:) Co do 1.01 myślę, że też bym wpadła:)
nie wpadaj... to strasznie komplikuje zycie. (Tak mowią).
Co do samej koncepcji... a nie spalą was potem na stosie za to? Ja wciaz nie moge sie otrzasnac po "Wszystkich Świetych" ubiegłorocznych. Jesli uda sie zorganizowac impreze to znakomicie, osobiscie przynajmniej w swieta raczej sie zjawie bo nie przewiduje zadnego wyjazdu. Z sylwestrem gorzej ale jedna osoba w jedna lub w druga strone nie stanowi. Let the Games Begin. -
~k^
25.12 i 01.01.09 - takie oto kusi :) królewskie z wiślanką
remedium na kaca? - nie sprawdzałem jeszcze :P -
Magdalena
-
NeZyR
-
nuit
-
Maciek
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście