-
Meeko'why גבריאל
... to say at least.
nadal jest dramatycznie ... a wizja pojscia spac w najblizszym czasie wciaz sie oddala ... halp! -
nuit
pozytywnie mimo braku snu,a tigery nadal trzymaja:)
nuita szlag trafi i zaraz cos rozniesie.. -
NeZyR
Wyspałem się!!! At lasT!!!
Minął ból
Minęły troski
Alleluja, jestem uzdrowiony, to cud -
nuit
znaczy sie chwilowowziely sobie wolne;)
leczy sie przyczyny nie objawy -
-
<szary>
>nuit napisał
>znaczy sie chwilowowziely sobie wolne;)
>leczy sie przyczyny nie objawy
stawiasz pod znakiem zapytania sens istnienia na rynku 90% lekow ^^
putri, nie martw siem, dzisiaj bedziem w ta2, a od przyszlego tygodnia juz normalnie bierzemy udzial w zyciu towarzyskim ^^
choroby i inne ustrojstwa powolutku przemijaja (z wiatrami - az chcialoby sie dodac=]), a z tym powracaja sily i checi na skakanie (i nie tylko =P) -
Feniks
Chęci na co innego, to Ci akurat nigdy nie mijają, nawet, jak pozornie umierasz:P
Nje no, Feniks troszke już sie odgrzebał z popiołów, i dochodzi do siebie po czterodniowym ustawicznym dzieleniu się swoim światem wewnętrzym z muszlą klozetową..
Dziś w tatu, a potem right, wielki kambak... Mam nadzieję >.< -
<szary>
-
wloczykij stalowelovegłowe
-
Feniks
On tylko udaje, bynajmniej, z możeniem tez problemów nie ma.. Nawet, jak ja jestem umierająca >.< -
prawie jak nekrofilia... ^_^
ale takie możenie to w sumie najlepsze lekarstwo... :] -
Feniks
No... W sumie.. Wypoci się człowiek zdrowo, rozgrzeje, wymasuje i w ogóle...Niby coś w tym jest...^^ -
Meeko'why גבריאל
-
-
Feniks
-
to już wiem...!!
on jest nadseksualny i wyrabia za was oboje i dlatego możesz być spokojnie aseksualna... ; p -
Feniks
Nje jestem aseksualna.. Muszę mu dotrzymywać tempa, nie? :P Sam jesteś aseksualny... I nie podsuwaj mu takich pomysłów, żeby za dwoje wyrabiał, bo ja nie wyrobię xD -
<szary>
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne