Park/hardzone [649]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • wloczykij stalowelovegłowe

poza tym, ze sie odliczajcie tutaj to...

wymyśliliśmy z koti, że w najbliższy czwartek przynosimy kasztany, zołędzie, wykałaczki, zapałki, druciki...
    i robimy ludziki...
    wiec mile widziani są chętni do integracji z wkładem materiałowym lub inwencją twórczą (ale wtedy materiału może zabraknąć - będzie trzeba wyskoczyć na pola)... :]
  • Meeko'why גבריאל

pojecia nie mam jeszcze, ale jesli sie zjawie to na bank jakis budulec przyniose. Inwencje tez.chce wielkiego zoledziowo kasztanowego pajaka! hmmm Pajonka brzmi lepiej.
  • Anonim

jako ze data jest 'znaczaca' proponuje zrobic dwie wieze z kasztankow :D
    chociaz i tak upieram sie na humbaka w skali 1:1 ^^
  • Królik.

Nie wiem skąd Wy bierzecie takie chore pomysły, ale pod tego typu inicjatywą podpisuję się wszystkimi pięcioma.
    Ale nie wiem czy znajdę kasztany.
    =/
  • wloczykij stalowelovegłowe

>Królik. napisał
    >Ale nie wiem czy znajdę kasztany.
    >=/

one sie ukrywają i wygladają tak... ^_^
    http://www.drzewapolski.pl/Drzewa/K...
  • <szary>

>Królik. napisał
    >pod tego typu inicjatywą podpisuję się wszystkimi pięcioma.

piecioma czymi? =P nie wszystkie to sa odnoza chwytne, musze cie zmartwic x]

byc + (chiba =))
  • Anonim

Krolik to mi pomozesz zbierac kasztanki, bo mam i pod blokiem i na skwerku strasznie duzo, mozna sie na pola przejsc..; >
  • Królik.

Spoko. Daleko nie mamy, a do czwartku jeszcze trochę czasu, więc jeżeli nas do PARKu z tymi wszystkimi kasztanami i wykałaczkami wpuszczą, to imprezka się zapowiada fporzo.
    =)
  • Anonim

Wloczka juz zalatwia wjazd VIP; >
  • kenny

a ja leniwy jestm nie che mi sie zbierac kasztanów od tego sa odpowiednie słuzby oczyszczania miasta jak ktos sie skasztanie na ulicy a nie ja XD

ja proponuje ubrac sie w turbany i podreczne bomby
  • Anonim

O! Pomysł genialny:D
    A może być plastelina tyż? Co by się lepiej łączyło elementy...;)? A kasztany i inne to swoją drogę zbiorę, bo tu tego masa się wala pod nogami;)
  • Anonim

To przywiez, plastelina tez moze byc, i inne tego typu masy plastyczne; D
  • kenny

jak c-4 :P tez jest plastyczne :P
  • Anonim

a potem afterek z telerankiem u Bzyka :P ktoś chętny? :D
  • Anonim

afterek bedzie w pracy rano; P
  • Wujek Darkness

buehehe, a może nie spuszczać przez ten tydzień wody w kiblu i ulepić coś wspólnie z kasztana, jak dziewczynki z kubeczkiem?; >
  • Anonim

>ov_Darkness napisał
    >buehehe, a może nie spuszczać przez ten tydzień wody w
    >kiblu i ulepić coś wspólnie z kasztana, jak dziewczynki z
    >kubeczkiem?; >

Wiesz, zawsze możesz spróbować;) najpierw zrób ten eksperyment w domu, a potem ewentualnie przynieś i się pochwal... Tylko nie wiem jak ochronę przekonasz, że ma to wartość artystyczną i wszyscy w środku powinni to zobaczyć... Ale na pewno miałbyś sporo miejsca na parkiecie gdybyś chciał z tym zatańczyć:P

A tak w ogóle to może by tak zrobić konkurs na najciekawszy kasztanowo-żołędziowy twór?;)
  • Wujek Darkness

O pomoc we wniesieniu dzieła sztuki po porszę takie jedno małe czarne, co nosi workowate spodnie... w kieszeń Jej wrzucę, a że i tak śmierdzi, to nikt nie zauważy; )
  • Anonim

Hehe, zemsta nietoperza:D Skoro śmierdzę to czemu wiecznie wkręcasz mi się w kłaki jak tylko przechodzę i wdychasz to wszystko a potem stoisz ledwo przytomny?:P To taka wyrafinowana forma masochizmu?;P Idź produkować kasztana lepiej!;D
  • Anonim

O, Park w moje urodziny!
    I w dzień paskudnego egzaminu, którego mam ostateczny termin.
    Chyba wpadnę :]
| |

Jeśli lubisz włóczyć się w to samo miejsce co tydzień, żłopać zasilane niefiltrowaną wiś...

Fotki

Miejsca grona (3)